Skocz do zawartości

Zapowiedzi i nowości - Rye Field Model

Seb

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 25.10.2022 o 09:16, SnajperTBG napisał:

Jednym słowem -zajebisty news:) Pewnie w grudniu/styczniu będzie. 

Jszcze nie ostygl ,, news ,, na temat JLTV z RFM , a juz pokazal sie kolejny , f-a Sabre wypusci pare dodatkow do modelu ...... prawdopodobnie do golasa z  I Love Kits , choc sadze id do drugiego tez bedzie pasowac. Ale jak widac , to juz 3 podejscie do tego tematu i... dalej brak przedluzenia wydechu az do tylnej budy.

2982-entry-2-1667217346.jpg

2982-entry-3-1667217346.jpg

2982-entry-4-1667217346.jpgThe Deluxe Edition includes also a set of 3D printed sagged wheels

• Like 1

8 godzin temu, sas55 napisał:

Obiecano mi iz w ciagu 24 godzin zapuka do drzwi. Mam pytanie do ciebie, czy dysponujesz zdjeciami wnetrza przedzialu zalogi jak i silnika? Mam tez pare ale nigdy nie za duzo, jesli potrzebujesz chetnie sie podziele.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

HobbyEasy JLTV  w Pre-Order kosztuje tylko 217,50  zl + clo/VAT czy jak to zwal. Stolik z radyjkiem to chyba dodatkowy zestaw.

item_13913001RFM5090.jpg

RYE FIELD MODEL
Scale: 1/35
Material: injection
Release Date: 2022-12-10
Item No.#: RM-5090
Price: PLN 217.50
Edytowane przez bulik58

Doliczą vat i cło i wyjdzie jeden pies co w PL...  Mnie to ciekawi jego konkurent firmy SABRE. Na portalu gdzie ruskie kupują elektronike to rakiet Tornado widziałem model z żywicą i blachą za 241 plus 15usd wysyłka. Ale chyba poczekam na RMFa bo jakość będzie bdb :) tak jak w przypadku MATV i Abramsa które posiadam :)

Godzinę temu, SnajperTBG napisał:

Doliczą vat i cło i wyjdzie jeden pies co w PL...  Mnie to ciekawi jego konkurent firmy SABRE. Na portalu gdzie ruskie kupują elektronike to rakiet Tornado widziałem model z żywicą i blachą za 241 plus 15usd wysyłka. Ale chyba poczekam na RMFa bo jakość będzie bdb :) tak jak w przypadku MATV i Abramsa które posiadam :)

Co do  A-MTV to sie zgodze, natomiast z calej rodzinki M1 kupilem tylko ABV i przy tym pozostane. Sabre chyba daje kompletne wnetrze w przeciwienstwie do RMF-a, ciekawi mnie jak ten pierwszy wyskoczy z tematu calej podlogi , ktora jest troche fikusna w ksztaltach. Trumpek/I Love Kit oprocz drobnych  bazuje glownie na poprzednim modelu , 

• 2 weeks later...
3 godziny temu, SzymonP. napisał:

Pojawiła się już wizualizacja, standardowo RFM od razu daje dwa zestawy dodatków, które można dokupić osobno.

image005QUuDJgy1h8ywhhc4wcj30u0195wly.jpg?resize=620%2C933&ssl=1005QUuDJgy1h8ywhhqyq5j315k0u0gsw.jpg?resize=620%2C448&ssl=1

Edytowane przez bulik58

36 minut temu, Rafał B napisał:

...a myślałem, że temat T-55 został już przez Miniart wyczerpany.

Temat T-55 to cos na wzor Lenina, ciagle zywy , natomiast ten temat na dlugo pozostanie w pamieci jak Adolf .

005QUuDJgy1h8ywivvvxtj30u00x4n1h.jpg?resize=620%2C684&ssl=1005QUuDJgy1h8ywiwepo7j30u00wl43n.jpg?resize=620%2C673&ssl=1005QUuDJgy1h8ywix4cr7j30u80u010y.jpg?resize=620%2C615&ssl=1

Edytowane przez bulik58
  • Like 1

18 minut temu, macias13_84 napisał:

Haha... ten Abramsik jak na zamówienie, tylko Sep v3 czekać

M1A1 dla nas ma posiadac ( podobno ) Stabilized Commander’s Weapon Station (SCWS). Czy z tego cwierkania amerykanskich ptaszkow cos bedzie , to sie okaze. Wiec z tego modelu chyba nie da sie zrobic naszego czolgutka.

Edytowane przez bulik58

10 godzin temu, Rafał B napisał:

...a myślałem, że temat T-55 został już przez Miniart wyczerpany.

Ja tam chętnie zakupię, jeżeli nie będzie tak rozdrobniony i będzie posiadał ruchome gąsienice w zestawie.

21 godzin temu, bulik58 napisał:

Temat T-55 to cos na wzor Lenina, ciagle zywy...

No coś w tym jest.

11 godzin temu, Tap-chan napisał:

...chętnie zakupię, jeżeli nie będzie tak rozdrobniony...

Z tym się zgodzę, bo o ile sam mam kilka modeli Miniartu, to uważam, że ich wyroby są przerostem formy nad treścią  i trochę dla masochistów. Jeżeli już mam się umartwiać, to wolę coś całkiem od podstaw zbudować, no i może właśnie dlatego, wszystkie Miniarty wciąż u mnie w pudłach leżą :haha:

...no ale co kto lubi.

Edytowane przez Rafał B

43 minuty temu, Rafał B napisał:

No coś w tym jest.

Z tym się zgodzę,... 

...no ale co kto lubi.

Patrzac na to co dzieje za oknem, jakos latwiej przyjdzie zmierzyc sie nam z Miniartem.