bulik58 Napisano 31 Października 2022 Share Napisano 31 Października 2022 W dniu 25.10.2022 o 09:16, SnajperTBG napisał: Jednym słowem -zajebisty news:) Pewnie w grudniu/styczniu będzie. Jszcze nie ostygl ,, news ,, na temat JLTV z RFM , a juz pokazal sie kolejny , f-a Sabre wypusci pare dodatkow do modelu ...... prawdopodobnie do golasa z I Love Kits , choc sadze id do drugiego tez bedzie pasowac. Ale jak widac , to juz 3 podejscie do tego tematu i... dalej brak przedluzenia wydechu az do tylnej budy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sas55 Napisano 6 Listopada 2022 Share Napisano 6 Listopada 2022 Dzień dobry, No i już jest. Cena jak przewidywałem: Rye Field Model 5066 Leopard 2 A6 - FULL INITERIOR 1 35 - po 1945 - Skala 1:35 - Pojazdy i sprzęt wojskowy (plastmodel.pl) Pozdrawiam Andrzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulik58 Napisano 6 Listopada 2022 Share Napisano 6 Listopada 2022 8 godzin temu, sas55 napisał: Dzień dobry, No i już jest. Cena jak przewidywałem: Rye Field Model 5066 Leopard 2 A6 - FULL INITERIOR 1 35 - po 1945 - Skala 1:35 - Pojazdy i sprzęt wojskowy (plastmodel.pl) Obiecano mi iz w ciagu 24 godzin zapuka do drzwi. Mam pytanie do ciebie, czy dysponujesz zdjeciami wnetrza przedzialu zalogi jak i silnika? Mam tez pare ale nigdy nie za duzo, jesli potrzebujesz chetnie sie podziele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnajperTBG Napisano 17 Listopada 2022 Share Napisano 17 Listopada 2022 Jltv pojawi się u Niemca końcem grudnia. To pewnie i unas tak będzie. Cena niecałe 300pln. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzugaj Napisano 29 Listopada 2022 Share Napisano 29 Listopada 2022 RMF FM chwali się wypraska i. Całkiem ładnie wygląda ten zimmerit na zdjęciach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 29 Listopada 2022 Share Napisano 29 Listopada 2022 11 minut temu, kzugaj napisał: RMF FM chwali się wypraska i. Całkiem ładnie wygląda ten zimmerit na zdjęciach. Na FB widziałem, że RFM obiecuje T-55..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzugaj Napisano 29 Listopada 2022 Share Napisano 29 Listopada 2022 Coś mi się rzuciło w oczy że jakiegoś ruska wypuszczać mają zamiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 30 Listopada 2022 Share Napisano 30 Listopada 2022 W dniu 29.11.2022 o 21:05, Paweł Czarnocki napisał: Na FB widziałem, że RFM obiecuje T-55..... Dokładnie coś takiego szykują: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 30 Listopada 2022 Share Napisano 30 Listopada 2022 51 minut temu, robertmodelarz napisał: Dokładnie coś takiego szykują: Zastanawiam się co to za "cosie" na przedzie wieży...... Fotka słaba..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulik58 Napisano 2 Grudnia 2022 Share Napisano 2 Grudnia 2022 (edytowane) HobbyEasy JLTV w Pre-Order kosztuje tylko 217,50 zl + clo/VAT czy jak to zwal. Stolik z radyjkiem to chyba dodatkowy zestaw. RYE FIELD MODEL Scale: 1/35 Material: injection Release Date: 2022-12-10 Item No.#: RM-5090 Price: PLN 217.50 Edytowane 2 Grudnia 2022 przez bulik58 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnajperTBG Napisano 3 Grudnia 2022 Share Napisano 3 Grudnia 2022 Doliczą vat i cło i wyjdzie jeden pies co w PL... Mnie to ciekawi jego konkurent firmy SABRE. Na portalu gdzie ruskie kupują elektronike to rakiet Tornado widziałem model z żywicą i blachą za 241 plus 15usd wysyłka. Ale chyba poczekam na RMFa bo jakość będzie bdb tak jak w przypadku MATV i Abramsa które posiadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulik58 Napisano 3 Grudnia 2022 Share Napisano 3 Grudnia 2022 Godzinę temu, SnajperTBG napisał: Doliczą vat i cło i wyjdzie jeden pies co w PL... Mnie to ciekawi jego konkurent firmy SABRE. Na portalu gdzie ruskie kupują elektronike to rakiet Tornado widziałem model z żywicą i blachą za 241 plus 15usd wysyłka. Ale chyba poczekam na RMFa bo jakość będzie bdb tak jak w przypadku MATV i Abramsa które posiadam Co do A-MTV to sie zgodze, natomiast z calej rodzinki M1 kupilem tylko ABV i przy tym pozostane. Sabre chyba daje kompletne wnetrze w przeciwienstwie do RMF-a, ciekawi mnie jak ten pierwszy wyskoczy z tematu calej podlogi , ktora jest troche fikusna w ksztaltach. Trumpek/I Love Kit oprocz drobnych bazuje glownie na poprzednim modelu , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymonP. Napisano 11 Grudnia 2022 Share Napisano 11 Grudnia 2022 Pojawiła się już wizualizacja, standardowo RFM od razu daje dwa zestawy dodatków, które można dokupić osobno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulik58 Napisano 11 Grudnia 2022 Share Napisano 11 Grudnia 2022 (edytowane) 3 godziny temu, SzymonP. napisał: Pojawiła się już wizualizacja, standardowo RFM od razu daje dwa zestawy dodatków, które można dokupić osobno. Edytowane 11 Grudnia 2022 przez bulik58 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano 11 Grudnia 2022 Share Napisano 11 Grudnia 2022 ...a myślałem, że temat T-55 został już przez Miniart wyczerpany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulik58 Napisano 11 Grudnia 2022 Share Napisano 11 Grudnia 2022 (edytowane) 36 minut temu, Rafał B napisał: ...a myślałem, że temat T-55 został już przez Miniart wyczerpany. Temat T-55 to cos na wzor Lenina, ciagle zywy , natomiast ten temat na dlugo pozostanie w pamieci jak Adolf . Edytowane 11 Grudnia 2022 przez bulik58 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macias13_84 Napisano 11 Grudnia 2022 Share Napisano 11 Grudnia 2022 Haha... ten Abramsik jak na zamówienie, tylko Sep v3 czekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulik58 Napisano 11 Grudnia 2022 Share Napisano 11 Grudnia 2022 (edytowane) 18 minut temu, macias13_84 napisał: Haha... ten Abramsik jak na zamówienie, tylko Sep v3 czekać M1A1 dla nas ma posiadac ( podobno ) Stabilized Commander’s Weapon Station (SCWS). Czy z tego cwierkania amerykanskich ptaszkow cos bedzie , to sie okaze. Wiec z tego modelu chyba nie da sie zrobic naszego czolgutka. Edytowane 11 Grudnia 2022 przez bulik58 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macias13_84 Napisano 12 Grudnia 2022 Share Napisano 12 Grudnia 2022 Jak na mój gust jest to dokładnie to zielone ustrojstwo z reenderu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tap-chan Napisano 12 Grudnia 2022 Share Napisano 12 Grudnia 2022 10 godzin temu, Rafał B napisał: ...a myślałem, że temat T-55 został już przez Miniart wyczerpany. Ja tam chętnie zakupię, jeżeli nie będzie tak rozdrobniony i będzie posiadał ruchome gąsienice w zestawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulik58 Napisano 12 Grudnia 2022 Share Napisano 12 Grudnia 2022 5 godzin temu, macias13_84 napisał: Jak na mój gust jest to dokładnie to zielone ustrojstwo z reenderu Wyglada na to ze masz dobry gust i smak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 12 Grudnia 2022 Share Napisano 12 Grudnia 2022 To znów element współpracy polsko-chińskiej. Chińskie manufaktury będą wypuszczały w pierwszej kolejności sprzęt zakupiony oraz produkowany przez MON. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano 12 Grudnia 2022 Share Napisano 12 Grudnia 2022 (edytowane) 21 godzin temu, bulik58 napisał: Temat T-55 to cos na wzor Lenina, ciagle zywy... No coś w tym jest. 11 godzin temu, Tap-chan napisał: ...chętnie zakupię, jeżeli nie będzie tak rozdrobniony... Z tym się zgodzę, bo o ile sam mam kilka modeli Miniartu, to uważam, że ich wyroby są przerostem formy nad treścią i trochę dla masochistów. Jeżeli już mam się umartwiać, to wolę coś całkiem od podstaw zbudować, no i może właśnie dlatego, wszystkie Miniarty wciąż u mnie w pudłach leżą ...no ale co kto lubi. Edytowane 12 Grudnia 2022 przez Rafał B Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulik58 Napisano 12 Grudnia 2022 Share Napisano 12 Grudnia 2022 43 minuty temu, Rafał B napisał: No coś w tym jest. Z tym się zgodzę,... ...no ale co kto lubi. Patrzac na to co dzieje za oknem, jakos latwiej przyjdzie zmierzyc sie nam z Miniartem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrykd Napisano 12 Grudnia 2022 Share Napisano 12 Grudnia 2022 (edytowane) Czy wie ktoś jaki jest rozpuszczalnik, a jaki rozcieńczalnik dla tego. I ile to schnie? Edytowane 12 Grudnia 2022 przez patrykd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi