Moses Napisano 18 Czerwca 2020 Share Napisano 18 Czerwca 2020 1 godzinę temu, abtb napisał: Moje niestety nie są z Hasegawy. Zawsze mi się kojarzyło, że są z Voyajera, kupiłem 100 lat temu w Jadarhobby. Szablon jest do wszystkich skal. Ale ta Hasa wygląda też całkiem przyzwoicie, aczkolwiek jest uboższa w pewne kształty a niektórych nie ma wcale. albo juz nie mają w ofercie albo to nie Voyager, bo przejzalem ich oferte i takiego zajebistego szablonu nie mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 18 Czerwca 2020 Autor Share Napisano 18 Czerwca 2020 7 minut temu, Moses napisał: albo to nie Voyager, Napisałem, że mi się jakoś tak kojarzy ale czy na pewno ich to głowy nie dam. Jak wrócę do domku to sprawdzę czy jest jakiś nadruk na blaszce sugerujący producenta Szablony kupiłem ze 4 lata (co najmniej) temu i chyba potem już ich w sprzedaży nie widziałem. Jedyne co dobrze pamiętam to to, że były drogie - z 40 - 50 zeta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 18 Czerwca 2020 Share Napisano 18 Czerwca 2020 (edytowane) https://www.megahobby.com/products/scribing-template-stencils-set-for-all-scales-photo-etch-royal-model.html wygląda ja to Twoje Sprawdz, sprawdz, bo są dałkiem fajne Edytowane 18 Czerwca 2020 przez Moses Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 18 Czerwca 2020 Autor Share Napisano 18 Czerwca 2020 9 minut temu, Moses napisał: wygląda ja to Twoje To je to, proszę pana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 12 Lipca 2020 Autor Share Napisano 12 Lipca 2020 Pora trochę odkopać temat Stan aktualny: W sumie bliżej końca niż początku. Powoli można odpalać Epizod III - "Wiatr z nad Bajkału" czyli będzie "leczenie duszy" po tych hamburgerowych pokrakach. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 12 Lipca 2020 Share Napisano 12 Lipca 2020 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 14 Lipca 2020 Share Napisano 14 Lipca 2020 Very cacy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 16 Sierpnia 2020 Autor Share Napisano 16 Sierpnia 2020 Pora pomału kończyć: Teraz pora na połysk i lepienie "eksploatacji" 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 17 Sierpnia 2020 Share Napisano 17 Sierpnia 2020 Ależ mi się on podoba 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 4 Września 2020 Autor Share Napisano 4 Września 2020 Kalki i po kalkach: Wszystko pokryłem połyskiem i trochę połoszowałem "średnim szarym" Jak dla mnie wyszło trochę mdło i mało wyraźnie. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudy0007 Napisano 5 Września 2020 Share Napisano 5 Września 2020 Co Ci tu mdło wygląda? Jest bardzo dobrze. Jak to mówili mi kiedyś w szkole 'bardzo dobrze, siadaj, 3-' A na poważnie, może minimalnie ciemniejszy 'łosz' ale to już sam musisz ocenić na żywo. Ja bym tak zostawił. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 5 Września 2020 Share Napisano 5 Września 2020 3 godziny temu, rudy0007 napisał: Ja bym tak zostawił. Jestem tego samego zdania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 5 Września 2020 Share Napisano 5 Września 2020 Też jestem tego samego zdania. Nie ma co kombinować, żeby nie uzyskać efektu modelu kartonowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cayman Napisano 5 Września 2020 Share Napisano 5 Września 2020 (edytowane) 36 minut temu, mig napisał: Też jestem tego samego zdania. Nie ma co kombinować, żeby nie uzyskać efektu modelu kartonowego. Jestem tego samego zdania, łoszowanie wyszło Ok. Edytowane 5 Września 2020 przez cayman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 5 Września 2020 Share Napisano 5 Września 2020 jest git, co najwyzej mozesz (ale nie koniecznie) dac ciemniejszy w kilku miejscach gdzie się bardziej brudzi, przy silnikach, wlewach paliwa, tam gdzie upuszcza płyny i to wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 5 Września 2020 Share Napisano 5 Września 2020 Jak mawiał dziaduniu... jeśli wejdziesz między Wrony, musisz krakać jak i ony 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 6 Września 2020 Share Napisano 6 Września 2020 W dniu 5.12.2019 o 11:26, Grzes napisał: Do tej zebry to jak nic pasowałby w roli drapieżcy Twój tygrysi fiacik. super, ten dornier. To jeden z modeli co za mną chodzą. Fajnie się sklejało ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 7 Września 2020 Autor Share Napisano 7 Września 2020 (edytowane) W dniu 6.09.2020 o 03:06, spiton napisał: super, ten dornier. W sumie to masz rację. Mi tez się podoba Sklejało się bardzo dobrze. Jeden z lepiej spasowanych modeli SH Edytowane 7 Września 2020 przez abtb 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 25 Września 2020 Autor Share Napisano 25 Września 2020 Łosze-srosze: Jeszcze trochę podziałam i będę brał się za wirniki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 25 Września 2020 Share Napisano 25 Września 2020 Łosze srosze się udały, dobry kolor dobrany (olej czy jakis firmowy siuwax?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 25 Września 2020 Autor Share Napisano 25 Września 2020 1 minutę temu, Moses napisał: (olej czy jakis firmowy siuwax?) Jakieś hiszpańskie badziewie do białych kamo. Trochę takie zielono brązowe w kolorze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 28 Września 2020 Share Napisano 28 Września 2020 Bardzo się podoba troszkę taki zgaszony, ale ładny nad wyraz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 28 Września 2020 Autor Share Napisano 28 Września 2020 W chwili obecnej jest trochę taki "znojami służby" złachany. Nie wiem czy się będzie podobał czy nie. O tym przekonamy się w galerii. W chwili obecnej pozostało już mi tylko zmalować łopaty wirnika i złożyć wszystko do kupy. Termin "zdania" pracy - 23.59. 30.09 i się zacznie bój o krasnala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 28 Września 2020 Autor Share Napisano 28 Września 2020 I jakby prawie już 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudy0007 Napisano 28 Września 2020 Share Napisano 28 Września 2020 Tomku.... Bardzo ładnie to wygląda Rzekłbym, że nawet mi się podoba 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi