abtb Napisano 17 Grudnia 2019 Share Napisano 17 Grudnia 2019 (edytowane) Ale Kolega jest leniwy Toć model wisi w galerii już chyba od roku. Zajrzy Kolega do galerii śmigłowcowej, pozycja nr 18 bodajże. A pod nim wisi mój Mi 2 w barwach libijskich, a nad nim, parę pozycji wyżej Mi 10 Edytowane 17 Grudnia 2019 przez abtb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudy0007 Napisano 17 Grudnia 2019 Share Napisano 17 Grudnia 2019 Tak Ci powiem, niby fajny, niby nie fajny, tak na razie jeszcze nie wiem Może jak już będzie cały to będę miał bardziej sprecyzowane zdanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kon_Bar Napisano 17 Grudnia 2019 Share Napisano 17 Grudnia 2019 Grzesiu, pokaż no zdjęcie oryginału z "tem szpetnym czemś" na sponsonie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 17 Grudnia 2019 Share Napisano 17 Grudnia 2019 (edytowane) Uuuu, zaczyna się "liczenie nitów". Kończ Grzegorz tego wiatraka szybko bo coś czuję że będzie ciężko. Edytowane 17 Grudnia 2019 przez abtb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 17 Grudnia 2019 Autor Share Napisano 17 Grudnia 2019 13 minut temu, abtb napisał: Uuuu, zaczyna się "liczenie nitów". Kończ Grzegorz tego wiatraka szybko bo coś czuję że będzie ciężko. Bynajmniej... Sam podkręcasz, więc zluzuj pośladki 18 minut temu, Kon_Bar napisał: Grzesiu, pokaż no zdjęcie oryginału z "tem szpetnym czemś" na sponsonie... Mówisz o logu bazy... to niebieskie? 20 minut temu, rudy0007 napisał: Tak Ci powiem, niby fajny, niby nie fajny, tak na razie jeszcze nie wiem Może jak już będzie cały to będę miał bardziej sprecyzowane zdanie Na to nic nie poradzę... mnie się ma przedewszystkim podobać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rektor Napisano 17 Grudnia 2019 Share Napisano 17 Grudnia 2019 Kibicujemy! Meta już blissko jak lotnissko!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudy0007 Napisano 17 Grudnia 2019 Share Napisano 17 Grudnia 2019 7 minut temu, Mitrandir napisał: Na to nic nie poradzę... mnie się ma przedewszystkim podobać. Oczywiście sobie troszeczkę żartowałem Co by nie było jest dokładnie jak mówisz, reszta to taki bonus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kon_Bar Napisano 17 Grudnia 2019 Share Napisano 17 Grudnia 2019 13 minut temu, Mitrandir napisał: Mówisz o logu bazy... to niebieskie? Tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 17 Grudnia 2019 Autor Share Napisano 17 Grudnia 2019 Godzinę temu, rudy0007 napisał: Oczywiście sobie troszeczkę żartowałem Co by nie było jest dokładnie jak mówisz, reszta to taki bonus Masz do tego prawo ale na pocieszenie ci powiem, że teraz już nawet jakby się mnie nie podobał ...to już po ptakach Powierzchnia jest bardzo zróżnicowana ... np: płaszczyzny które są "brudne" są półmatowe, te "przetarte szmatą", są połysk... a antypoślizgi (nie licząć korków wlewu) są w macie ... Nie chciało by mi się teraz tego przerabiać. Malowanie tego modelu to trochę taka "licencja poetica". Wynikowa z wielu zdjęć tej maszyny... oznaczenia + sposób układania się brudu + sposób konserwacji. Całość tworzy bardzo barwny obraz Godzinę temu, Kon_Bar napisał: Tak Takie cóś, to okolicznościowe logo z bazy w której stacjonowały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 18 Grudnia 2019 Share Napisano 18 Grudnia 2019 9 godzin temu, Mitrandir napisał: Bynajmniej... Sam podkręcasz, więc zluzuj pośladki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kon_Bar Napisano 18 Grudnia 2019 Share Napisano 18 Grudnia 2019 8 godzin temu, Mitrandir napisał: Takie cóś, to okolicznościowe logo z bazy w której stacjonowały Łeee... Umyty... Dzięki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 18 Grudnia 2019 Share Napisano 18 Grudnia 2019 11 godzin temu, abtb napisał: Ale Kolega jest leniwy Toć model wisi w galerii już chyba od roku. Zajrzy Kolega do galerii śmigłowcowej, pozycja nr 18 bodajże. A pod nim wisi mój Mi 2 w barwach libijskich, a nad nim, parę pozycji wyżej Mi 10 To chyba do mnie....... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 18 Grudnia 2019 Share Napisano 18 Grudnia 2019 (edytowane) 45 minut temu, Sławekb napisał: To chyba do mnie...... Jak najbardziej Jest jeszcze galeria Mi 4 Lotnictwa Polarnego, chyba dwa, trzy tematy pod Mi 2, reszta galerii śmigłowcowych została w dziale lotniczym. Ot, takie małe niedopatrzenie Administracji. Najlepiej zajrzeć do portfolio - "abtb -samoloty, śmiglaki i inne dziwaki" Sorry za offtop, Grzesiu, poddaję się karze Edytowane 18 Grudnia 2019 przez abtb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stakor1 Napisano 18 Grudnia 2019 Share Napisano 18 Grudnia 2019 O matko, ale utytłany. Ponoć wielcy ludzie żyją w brudzie Mam nadzieję że go go jakoś na żywca zobaczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 18 Grudnia 2019 Autor Share Napisano 18 Grudnia 2019 17 minut temu, stakor1 napisał: O matko, ale utytłany. Ponoć wielcy ludzie żyją w brudzie Mam nadzieję że go go jakoś na żywca zobaczę. Nie widzę większego problemu.... wystarczy się pofatygować 51 minut temu, abtb napisał: Jak najbardziej Jest jeszcze galeria Mi 4 Lotnictwa Polarnego, chyba dwa, trzy tematy pod Mi 2, reszta galerii śmigłowcowych została w dziale lotniczym. Ot, takie małe niedopatrzenie Administracji. Najlepiej zajrzeć do portfolio - "abtb -samoloty, śmiglaki i inne dziwaki" Sorry za offtop, Grzesiu, poddaję się karze Nie ma problema Amigo... 2 godziny temu, Kon_Bar napisał: Łeee... Umyty... Dzięki Pisalem już wyżej dlaczego tak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 18 Grudnia 2019 Share Napisano 18 Grudnia 2019 9 minut temu, Mitrandir napisał: Amigo.. Czy to aby nie jest delikatna sugestia żebym zrobił kolejnego Mi 2 w barwach Mexico Mariny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 16 Stycznia 2020 Share Napisano 16 Stycznia 2020 Hmm Dobrze żarło, ale zdechło? Chyba zostało już tylko poczekać na galerię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 16 Stycznia 2020 Autor Share Napisano 16 Stycznia 2020 2 godziny temu, abtb napisał: Hmm Dobrze żarło, ale zdechło? Chyba zostało już tylko poczekać na galerię Niestety, nie... Zmiany... zmiany... Cóż szukam kolejnego kąta do życia... ale może na Mińsk zdążę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 16 Stycznia 2020 Share Napisano 16 Stycznia 2020 No masz ty chłopie z tym biedę. Mam nadzieję że uda ci się ogarnąć go do imprezy. Jakby co zastosuj moją metodę z Mi 2 z Łasku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 16 Stycznia 2020 Autor Share Napisano 16 Stycznia 2020 4 godziny temu, abtb napisał: No masz ty chłopie z tym biedę. Mam nadzieję że uda ci się ogarnąć go do imprezy. Jakby co zastosuj moją metodę z Mi 2 z Łasku. Co masz na myśli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 16 Stycznia 2020 Share Napisano 16 Stycznia 2020 11 minut temu, Mitrandir napisał: Co masz na myśli. Śmigłowiec w serwisie. To co masz zrobione do obejrzenia, wirnik na palecie pod plandeką 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zegeye Napisano 17 Stycznia 2020 Share Napisano 17 Stycznia 2020 W dniu 16.01.2020 o 10:11, Mitrandir napisał: Niestety, nie... Zmiany... zmiany... Cóż szukam kolejnego kąta do życia... ale może na Mińsk zdążę Rany Grześ.... toś dopiero co warsztat sobie wyszykował.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 17 Stycznia 2020 Autor Share Napisano 17 Stycznia 2020 11 minut temu, zegeye napisał: Rany Grześ.... toś dopiero co warsztat sobie wyszykował.... Warsztat zabieram... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
podciech Napisano 17 Stycznia 2020 Share Napisano 17 Stycznia 2020 Będzie o niebo lepszy !!!!!!!! , i we właściwym miejscu !!!!!!!. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 17 Stycznia 2020 Autor Share Napisano 17 Stycznia 2020 40 minut temu, podciech napisał: Będzie o niebo lepszy !!!!!!!! , i we właściwym miejscu !!!!!!!. Częściowo się zgodzę ale poza tym będzie taki sam... dokładnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi