Skocz do zawartości

Nowości lotnicze w skali 1/72

Solo

Rekomendowane odpowiedzi

Godzinę temu, Psar77 napisał:

Trumpek właśnie wypuścił swój katalog na lata 2023-2024 i niestety w dziale samoloty 72 rodziny A-6/EA-6 już nie ma... 😕

A jednak jest i MiG-19PM też. Tak jak i w poprzednim katalogu nowości były na okładce.

333020597_516488133979267_7911345095261536064_n.jpg

• Like 1
  • Thanks 1

1 minutę temu, mysiek13 napisał:

a można prosić o link do katalogu? a z dodatkowych pojazdów lotniskowych popularnych na naszych lotniskach, Hobbyboss zapowiada APA 5D w 72...

Na fejsie jest tylko. A gdzie ta APA ? Jeśli wyjdzie to swietnie !!!

1 minutę temu, Psar77 napisał:

Na fejsie jest tylko. A gdzie ta APA ? Jeśli wyjdzie to swietnie !!!

Info ze Scalemates i Andre's russian 1:72/1:76 scale AFV page 2.0 (smallafv.blogspot.com)

Świetnie, Świetnie a ja w tamtym roku sobie Armory kupiłem za grube monety, chociaż przy tej inflacji to się okaże, że teraz tyle samo za HaBEtę wydam 😊😭

32 minuty temu, mysiek13 napisał:

Świetnie, Świetnie a ja w tamtym roku sobie Armory kupiłem za grube monety, chociaż przy tej inflacji to się okaże, że teraz tyle samo za HaBEtę wydam 😊😭

Noooo ja się nie skusiłem :szczerbol: Extra news generalnie ! Cały czas wychodzą nowe rzeczy, które mnie trzymają skutecznie w 72ce 😄

• Like 1

8 godzin temu, mysiek13 napisał:

Hobbyboss zapowiada APA 5D w 72...

Boxart APA-5D 82962 HobbyBoss

Wspaniałe!

8 godzin temu, mysiek13 napisał:

ja w tamtym roku sobie Armory kupiłem za grube monety

A wiele to teraz kosztuje?

Sporo.

Ja kupiłem zaraz po ukazaniu się, jeszcze ze sklepu na Ukrainie za 100zł, więc też nie mało .

To był rok 2010.

• 2 weeks later...

Airfix podał, że właśnie wypuszcza rozpoznawczego Mosquito. Malunek z pudła absolutnie mnie zachwycił, już wiem gdzie można kupić go formie grafiki. 😉

a04065_1.webp%3Ffit=1

Dwie opcje malowania, wcale atrakcyjne - maszyna brytyjska z Włoch (na pudle) i amerykańska z czerwonym ogonem.

Michał.

• Like 1

W dniu 6.03.2023 o 01:29, socjo1 napisał:

Airfix podał, że właśnie wypuszcza rozpoznawczego Mosquito. Malunek z pudła absolutnie mnie zachwycił, już wiem gdzie można kupić go formie grafiki. 😉

a04065_1.webp%3Ffit=1

Dwie opcje malowania, wcale atrakcyjne - maszyna brytyjska z Włoch (na pudle) i amerykańska z czerwonym ogonem.

Michał.

Kolego @Pstryk , z czego wynika wyraz niezadowolenia na Twoim emotikonie? Nie zrozumiałem...

1 minutę temu, mirage3 napisał:

Pewnie dlatego, że po Mosquito szafa się nie domknie...

Dlatego warto mieć drugą.

51 minut temu, letalin napisał:

Pokryszkin latał na N, czy znany jest bardziej Q? 

Wg. Co niektórych z tego modelu nie da się zrobić niczego :szczerbol:

Co do towarzysza P. to zawsze mam przed oczami maszynę n/b 100 i tapetą gwiazdek na pokrywie komory uzbrojenia czyli jeśli dobrze pamiętam P-39N.

Edytowane przez mirage3
Literówka.
  • Haha 1