Pasqual Napisano 23 Lutego 2023 Share Napisano 23 Lutego 2023 Ba, Mig-19 PM też zniknął! Tyle lat był... w katalogu i znikł, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopernik Napisano 23 Lutego 2023 Share Napisano 23 Lutego 2023 Ba, w Martoli trąbka praktycznie zniknęła z oferty ... Zostały smętne resztki, np Tu-160 za 430 złociszy ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pasqual Napisano 23 Lutego 2023 Share Napisano 23 Lutego 2023 Godzinę temu, Psar77 napisał: Trumpek właśnie wypuścił swój katalog na lata 2023-2024 i niestety w dziale samoloty 72 rodziny A-6/EA-6 już nie ma... A jednak jest i MiG-19PM też. Tak jak i w poprzednim katalogu nowości były na okładce. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psar77 Napisano 24 Lutego 2023 Share Napisano 24 Lutego 2023 6 godzin temu, Pasqual napisał: A jednak jest i MiG-19PM też. Tak jak i w poprzednim katalogu nowości były na okładce. Eh... starosc i ślepość ... Dzięki Pasqual ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiek13 Napisano 24 Lutego 2023 Share Napisano 24 Lutego 2023 (edytowane) a można prosić o link do katalogu? a z dodatkowych pojazdów lotniskowych popularnych na naszych lotniskach, Hobbyboss zapowiada APA 5D w 72... Edytowane 24 Lutego 2023 przez mysiek13 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psar77 Napisano 24 Lutego 2023 Share Napisano 24 Lutego 2023 1 minutę temu, mysiek13 napisał: a można prosić o link do katalogu? a z dodatkowych pojazdów lotniskowych popularnych na naszych lotniskach, Hobbyboss zapowiada APA 5D w 72... Na fejsie jest tylko. A gdzie ta APA ? Jeśli wyjdzie to swietnie !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiek13 Napisano 24 Lutego 2023 Share Napisano 24 Lutego 2023 1 minutę temu, Psar77 napisał: Na fejsie jest tylko. A gdzie ta APA ? Jeśli wyjdzie to swietnie !!! Info ze Scalemates i Andre's russian 1:72/1:76 scale AFV page 2.0 (smallafv.blogspot.com) Świetnie, Świetnie a ja w tamtym roku sobie Armory kupiłem za grube monety, chociaż przy tej inflacji to się okaże, że teraz tyle samo za HaBEtę wydam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psar77 Napisano 24 Lutego 2023 Share Napisano 24 Lutego 2023 32 minuty temu, mysiek13 napisał: Świetnie, Świetnie a ja w tamtym roku sobie Armory kupiłem za grube monety, chociaż przy tej inflacji to się okaże, że teraz tyle samo za HaBEtę wydam Noooo ja się nie skusiłem Extra news generalnie ! Cały czas wychodzą nowe rzeczy, które mnie trzymają skutecznie w 72ce 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudy0007 Napisano 24 Lutego 2023 Share Napisano 24 Lutego 2023 8 godzin temu, Psar77 napisał: Eh... starosc i ślepość ... Dzięki Pasqual ! Ja też tej okładki nie widzialem. Wczoraj nadzieja umarła dzisiaj zmartwychwstała 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giberes Napisano 24 Lutego 2023 Share Napisano 24 Lutego 2023 Stare, ślepe pryki Żarcik, oczywiście. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudy0007 Napisano 24 Lutego 2023 Share Napisano 24 Lutego 2023 Godzinę temu, giberes napisał: Stare, ślepe pryki Ja to zdecydowanie nie, Piotrek.... Może, może 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 24 Lutego 2023 Share Napisano 24 Lutego 2023 8 godzin temu, mysiek13 napisał: Hobbyboss zapowiada APA 5D w 72... Wspaniałe! 8 godzin temu, mysiek13 napisał: ja w tamtym roku sobie Armory kupiłem za grube monety A wiele to teraz kosztuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myszaty Napisano 24 Lutego 2023 Share Napisano 24 Lutego 2023 O żesz ...puścili by w końcu tego Farmera ... do tego APA i na co komu Mustang w 24 ?!? Mało tej nierogacizny?!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psar77 Napisano 24 Lutego 2023 Share Napisano 24 Lutego 2023 2 godziny temu, Grzes napisał: A wiele to teraz kosztuje? Za wiele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 24 Lutego 2023 Share Napisano 24 Lutego 2023 Sporo. Ja kupiłem zaraz po ukazaniu się, jeszcze ze sklepu na Ukrainie za 100zł, więc też nie mało . To był rok 2010. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psar77 Napisano 24 Lutego 2023 Share Napisano 24 Lutego 2023 Przesadzona cen za kawałeczek żywicy i blaszkę. Ural skrzyniowy z HB kosztuje ok 7 dyszek więc sądzę, że APA będzie w podobnych pieniądzach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myszaty Napisano 24 Lutego 2023 Share Napisano 24 Lutego 2023 27 minut temu, Grzes napisał: To był rok 2010. O żesz...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 24 Lutego 2023 Share Napisano 24 Lutego 2023 to przeciez za ta cene, to my mozna ze dwa wydrukowac.... a takie cos robilem w zeszlym roku.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
socjo1 Napisano 6 Marca 2023 Share Napisano 6 Marca 2023 Airfix podał, że właśnie wypuszcza rozpoznawczego Mosquito. Malunek z pudła absolutnie mnie zachwycił, już wiem gdzie można kupić go formie grafiki. Dwie opcje malowania, wcale atrakcyjne - maszyna brytyjska z Włoch (na pudle) i amerykańska z czerwonym ogonem. Michał. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 7 Marca 2023 Share Napisano 7 Marca 2023 Ale, że Pokryszkina na pudło nie dali ! Skandal! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
socjo1 Napisano 7 Marca 2023 Share Napisano 7 Marca 2023 W dniu 6.03.2023 o 01:29, socjo1 napisał: Airfix podał, że właśnie wypuszcza rozpoznawczego Mosquito. Malunek z pudła absolutnie mnie zachwycił, już wiem gdzie można kupić go formie grafiki. Dwie opcje malowania, wcale atrakcyjne - maszyna brytyjska z Włoch (na pudle) i amerykańska z czerwonym ogonem. Michał. Kolego @Pstryk , z czego wynika wyraz niezadowolenia na Twoim emotikonie? Nie zrozumiałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 7 Marca 2023 Share Napisano 7 Marca 2023 1 minutę temu, socjo1 napisał: Kolego @Pstryk , z czego wynika wyraz niezadowolenia na Twoim emotikonie? Nie zrozumiałem... Pewnie dlatego, że po Mosquito szafa się nie domknie... 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
socjo1 Napisano 7 Marca 2023 Share Napisano 7 Marca 2023 1 minutę temu, mirage3 napisał: Pewnie dlatego, że po Mosquito szafa się nie domknie... Dlatego warto mieć drugą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 7 Marca 2023 Share Napisano 7 Marca 2023 2 godziny temu, mirage3 napisał: Ale, że Pokryszkina na pudło nie dali ! Skandal! Pokryszkin latał na N, czy znany jest bardziej Q? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 7 Marca 2023 Share Napisano 7 Marca 2023 (edytowane) 51 minut temu, letalin napisał: Pokryszkin latał na N, czy znany jest bardziej Q? Wg. Co niektórych z tego modelu nie da się zrobić niczego Co do towarzysza P. to zawsze mam przed oczami maszynę n/b 100 i tapetą gwiazdek na pokrywie komory uzbrojenia czyli jeśli dobrze pamiętam P-39N. Edytowane 7 Marca 2023 przez mirage3 Literówka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi