kopernik Napisano 13 Sierpnia Share Napisano 13 Sierpnia 10 godzin temu, Grzes napisał: Nasz sport narodowy. Trzeba mieć nadzieję, że kiedyś wejdzie do olimpiady, to gwarantowane całe podium biało-czerwone. A gdzie kalkomanie do naszych, wojskowych? Jest już wstępna cena Spoko. Model zobaczymy podobno 12 października. Wtedy się zacznie ... A zdjęcia wyprasek chyba już widziałem, z rok temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 13 Sierpnia Share Napisano 13 Sierpnia Lecą, dostępne będą po 16 sierpnia: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 13 Sierpnia Share Napisano 13 Sierpnia 21 godzin temu, Wojtu204 napisał: Nad Modelsvitem płaczecie, a tymczasem podziwiajcie, jak się Answer zbiesił Zdjęcia z FB, ale jeszcze nie widziałem ich na oficjalnym profilu. Wyglądają jak próbne wtryski, więc produkcyjne pewnie będą gorszej jakości, bo się forma zdąży do tego czasu zużyć Kurczę, tworzywo na gumoleum wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 13 Sierpnia Share Napisano 13 Sierpnia Dobra, trza szykować kasę i miejsce w magazynie. Chociaż jednego Biesa nabędę. Su-22 to wiadomo, ale może jeśli zechcą wydać z naszymi malowaniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 13 Sierpnia Share Napisano 13 Sierpnia az wyciagnalem Biesa z Ardpola dwa takie same zestawy ale z roznym oszkleniem - waku pierwsze, z zaznaczonymi ramami - takie sobie a drugie, wytloczone na kawalku plasteliny, - do wyrzucenia trzeba bedzie kupic Answera dla szkla chyba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
caughtinthemiddle Napisano 13 Sierpnia Share Napisano 13 Sierpnia 4 godziny temu, kopernik napisał: Spoko. Model zobaczymy podobno 12 października. Wtedy się zacznie ... Nie no, awanturę o cenę wzorem armowątku można już zrobić 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psar77 Napisano 14 Sierpnia Share Napisano 14 Sierpnia 16 godzin temu, Grzes napisał: Su-22 to wiadomo, ale może jeśli zechcą wydać z naszymi malowaniami. Podobno taki jest plan - pisali na fejsie i chyba parę stron wcześniej to wrzucałem. A jak nie to zawsze można użyć kalek Modelmakera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 14 Sierpnia Share Napisano 14 Sierpnia 4 minuty temu, Psar77 napisał: chyba parę stron wcześniej to wrzucałem. Pamiętam dlatego napisałem. No, chyba, ze się wycwanią i przybombią specjalną cenę dla specjalnych odbiorców w Polsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 14 Sierpnia Share Napisano 14 Sierpnia 2 godziny temu, Psar77 napisał: Podobno taki jest plan - pisali na fejsie i chyba parę stron wcześniej to wrzucałem. A jak nie to zawsze można użyć kalek Modelmakera Model posiada część elementów i anten do budowy polskiej wersji, ale ponoć nie wszystko. Na Britmodeller coś o tym pisali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 14 Sierpnia Share Napisano 14 Sierpnia FLY zapowiada całe stado Tigercatów. Nic tylko zazdrościć 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudy0007 Napisano 14 Sierpnia Share Napisano 14 Sierpnia 3 godziny temu, mirage3 napisał: FLY zapowiada całe stado Tigercatów. Nic tylko zazdrościć W końcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DobreMzimu Napisano 15 Sierpnia Share Napisano 15 Sierpnia (edytowane) W dniu 14.08.2024 o 00:53, caughtinthemiddle napisał: Nie no, awanturę o cenę wzorem armowątku można już zrobić Jak będzie poniżej 300PLN, to nie ma o co drzeć kotów. Edytowane 15 Sierpnia przez DobreMzimu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 15 Sierpnia Share Napisano 15 Sierpnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 16 Sierpnia Share Napisano 16 Sierpnia Nowości/starości z październikowego leafletu Edwarda. Wraca L-39 Albatros i Turbolet z dodatkami i nawet jednym naszym malowaniem: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 16 Sierpnia Share Napisano 16 Sierpnia A tu jeszcze taki Makaron od Fly: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zenek_65 Napisano 16 Sierpnia Share Napisano 16 Sierpnia Mam to maleństwo - dostałem ten model jako jedną z nagród na konkursie w Koszalinie w tym roku. Co można powiedzieć o tym zestawie? W ramkach wygląda jako tako - trochę nadlewek, silnik warto wymienić na inny, np. 3d. Instrukcja czytelna. I tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 16 Sierpnia Share Napisano 16 Sierpnia 3 minuty temu, zenek_65 napisał: Najciekawsze na końcu - zapowiedź naszego Żabusia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
caughtinthemiddle Napisano 16 Sierpnia Share Napisano 16 Sierpnia Zaskakuje ten Culver PQ-14 - potencjał sprzedażowy raczej ograniczony, a można się spodziewać, że Clear Prop zmniejszy swoją 48kę i że będzie to zdecydowanie lepszej jakości miniatura... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wymysl Napisano 16 Sierpnia Share Napisano 16 Sierpnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 16 Sierpnia Share Napisano 16 Sierpnia 36 minut temu, Wymysl napisał: Chciałoby się rzec - niezły Meksyk! Wymarzony zestaw dla miłośników egzotycznych malowań tych śmigłowców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 16 Sierpnia Share Napisano 16 Sierpnia (edytowane) Można zamawiać Su-22M4 od Modelsvita: https://www.mojehobby.pl/products/Sukhoi-Su-22M4.html Edytowane 16 Sierpnia przez barszczo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
caughtinthemiddle Napisano 16 Sierpnia Share Napisano 16 Sierpnia (edytowane) W dniu 16.08.2024 o 22:41, Grzes napisał: Chciałoby się rzec - niezły Meksyk! Wymarzony zestaw dla miłośników egzotycznych malowań tych śmigłowców. Jeszcze żeby tak ktoś wypuścił prawidłowe osłony silnika Mi-8 do HobbyBossa - stosowne zestawy Pavli i Heli Resin Kits od dłuższego czasu są nieosiągalne. Edytowane 17 Sierpnia przez caughtinthemiddle 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psar77 Napisano 17 Sierpnia Share Napisano 17 Sierpnia 21 godzin temu, caughtinthemiddle napisał: Jeszcze żeby tak ktoś wypuścił prawidłowe osłony silnika Mi-8 do HobbyBossa - stosowne zestawy Pavli i Heli Resin Kits od dłuższego czasu są nieosiągalne. Sooo true.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopernik Napisano 17 Sierpnia Share Napisano 17 Sierpnia W dniu 16.08.2024 o 17:45, Grzes napisał: Najciekawsze na końcu - zapowiedź naszego Żabusia Jeśli faktycznie wyprodukują ten model, to będzie jak policzek dla naszych producentów, którym nasze się nie opłaca ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
India Napisano 18 Sierpnia Share Napisano 18 Sierpnia Prawda. Nie dotarło, ile kasy zebrały szybowce - a w sumie nie były to kultowe typy (Jantar się nie liczy- to jednak był utwór jantaro podobny ). Nawet Bocian - nie wersja E. Może Żabuś otworzy nowa epokę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi