Super Moderator Greif Napisano 2 Lipca Super Moderator Share Napisano 2 Lipca trochę staroci i trochę nowszego 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano Niedziela o 21:50 Super Moderator Share Napisano Niedziela o 21:50 i czarne pudełeczko , tego jeszcze nie miałem więc zasila kolekcję 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano Poniedziałek o 06:39 Share Napisano Poniedziałek o 06:39 (edytowane) Te pudełka Airfixa były przekozackie. Zawsze mi się bardzo podobały. Edytowane Poniedziałek o 06:41 przez Moses Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 14 godzin temu Share Napisano 14 godzin temu Ten Moskit ma dziób jak Bf110... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 6 godzin temu Super Moderator Share Napisano 6 godzin temu @Moses dlatego u mnie kolekcja ale nie do sklejania jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi