Super Moderator Greif Napisano 9 Lipca 2023 Super Moderator Share Napisano 9 Lipca 2023 Dzięki za czujność ale już mam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 18 Lipca 2023 Super Moderator Share Napisano 18 Lipca 2023 no i dzisiaj wizyta na ebay i o 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 19 Lipca 2023 Share Napisano 19 Lipca 2023 Super klasyki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 19 Lipca 2023 Super Moderator Share Napisano 19 Lipca 2023 @barszczoi pudełka w idealnym stanie, co nie trafia się często jak nie patrzyć modele mają +/- 40 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopernik Napisano 20 Lipca 2023 Autor Share Napisano 20 Lipca 2023 Znalazłem na allegro taki zestaw farb Matchbox ! W życiu czegoś takiego nie widziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 20 Lipca 2023 Super Moderator Share Napisano 20 Lipca 2023 Jest tego sporo na Ebay.co.uk https://www.ebay.co.uk/itm/304848788690?var=0&mkevt=1&mkcid=1&mkrid=710-53481-19255-0&campid=5338268676&toolid=10044&customid=CjwKCAjwtuOlBhBREiwA7agf1sqZWfN89y8uQ-wkqQKCyW3tZTwKA2_3O2-XcknHUbbwdAJy_3w3KhoCG4IQAvD_BwE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 24 Lipca 2023 Super Moderator Share Napisano 24 Lipca 2023 no i kolejne 2 półkowniki zasilają szeregi 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmx62 Napisano 24 Lipca 2023 Share Napisano 24 Lipca 2023 Ale masz tempo uzupełniania zapasów. Pozazdrościć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopernik Napisano 24 Lipca 2023 Autor Share Napisano 24 Lipca 2023 W latach 70 SP publikowała opowiastki o bohaterskich czynach lotników bratniej armii. Czytałem, ale jakoś nie rozpalały wyobraźni jak teksty Arcta, Króla czy nawet Meissnera. Spitfire, Hurricane to były wymarzone modele. Jakoś Iła 2m3 nie wypatrywałem, ale odkąd się pojawił nasz, skleiłem ich całą masę. Zupełnie bez związku z jego bohaterskimi wyczynami. Po prostu był dostępny w niskiej cenie. Tak kształtowała się dusza małego sklejacza, entuzjasty lotnictwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 24 Lipca 2023 Super Moderator Share Napisano 24 Lipca 2023 ja nadal z uporem 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 25 Lipca 2023 Share Napisano 25 Lipca 2023 @Greif a może wrzucisz fotkę tego wszystkiego, co tam do tej pory udało Ci się zgromadzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 25 Lipca 2023 Super Moderator Share Napisano 25 Lipca 2023 Proszę bardzo 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RogerM Napisano 25 Lipca 2023 Share Napisano 25 Lipca 2023 King of Airfix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HKK Napisano 25 Lipca 2023 Share Napisano 25 Lipca 2023 Nie wierzę, że to wszystko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 25 Lipca 2023 Share Napisano 25 Lipca 2023 6 godzin temu, Greif napisał: Proszę bardzo Panie, jak we sklepie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 25 Lipca 2023 Share Napisano 25 Lipca 2023 (edytowane) Cytat Panie, jak we sklepie . Co by Pan mi polecił? Coś prostego i niedrogiego, na zachętę dla syna 6 godzin temu, Greif napisał: Edytowane 25 Lipca 2023 przez Grzes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawek_26869 Napisano 25 Lipca 2023 Share Napisano 25 Lipca 2023 3 godziny temu, barszczo napisał: Panie, jak we sklepie . Gdzie tam, w sklepie tyle nie mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopernik Napisano 29 Lipca 2023 Autor Share Napisano 29 Lipca 2023 W PRL polowało się na wszystko. Komiksy nie były wyjątkiem, jak się zdobyło Żbika, Tytusa, Klosa czy Kajko i ... to się zostawało królem podwórka. Pamiętacie taki dziwny, choć bardzo zabawny komiks ? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 29 Lipca 2023 Share Napisano 29 Lipca 2023 Kwapiszon! miałem chyba sześć zeszytów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 30 Lipca 2023 Share Napisano 30 Lipca 2023 Ha, pamiętam, miałem całą serię. Świetne to było, bo takie inne. Jak to ktoś jeszcze ma, to bogaty człowiek jest . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmx62 Napisano 30 Lipca 2023 Share Napisano 30 Lipca 2023 No patrzcie, moja mamuśka pracowała w kiosku Ruchu i MM mialem zawsze na bieżąco, komiksy typu Kloss, TRiA, Żbika to czytałem sobie pod ladą a tego Kwapiszona to wgl nie widziałem 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 30 Lipca 2023 Share Napisano 30 Lipca 2023 16 godzin temu, kopernik napisał: Pamiętacie taki dziwny, choć bardzo zabawny komiks ? Tak, kolega go miał. Pamiętam, że treść nie była dla mnie ważna. Ważne, że był samolot! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 5 Sierpnia 2023 Super Moderator Share Napisano 5 Sierpnia 2023 A dzisiaj taka niespodzianka, od znajomego Szkota dostałem do kolekcji modele z Gwiezdnych Wojen, nawet nie miałem pojęcia że takie coś wydano... X wing z 1983 pudełko niestety zmęczone czasem no ale zasilą kolekcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmx62 Napisano 6 Sierpnia 2023 Share Napisano 6 Sierpnia 2023 (edytowane) Czarny Lockheed Hudson I jest na portalu aukcyjnym. I Hunter 9. Edytowane 6 Sierpnia 2023 przez jmx62 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 6 Sierpnia 2023 Super Moderator Share Napisano 6 Sierpnia 2023 mam już ale dzięki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi