makinen Napisano 28 Lutego 2020 Share Napisano 28 Lutego 2020 To jakoś trzeba zacząć. Jednego M1113 GMV już mam, ale cholernie mi się ten pojazd podoba. Baza to M1025. Dodatki oprócz tych poniżej, to tylna półka i zderzak od Tomcata, oraz przedni IBIS z Bronco. Oczywiście kartony, swingarmy, lodówka i inne graty. Dylemat oczywiście dotyczy malowania. [/url] [/url] Planuję winietkę z postaciami z Assault Models 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 28 Lutego 2020 Share Napisano 28 Lutego 2020 Będzie moc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kryspacz Napisano 28 Lutego 2020 Share Napisano 28 Lutego 2020 Do czego jest ta płyta z takim pajęczym stelażem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 28 Lutego 2020 Autor Share Napisano 28 Lutego 2020 7 minut temu, kryspacz napisał: Do czego jest ta płyta z takim pajęczym stelażem? Do ochrony paki od tyłu. Montowana jest na tylnej półce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 29 Lutego 2020 Autor Share Napisano 29 Lutego 2020 Sylwetka jest. W ramach urozmaicenia na podstawie zderzaka zamontowałem orurowanie z Land Rovera (były dwa komplety). Całość na sucho złożona 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 1 Marca 2020 Share Napisano 1 Marca 2020 Ilość dodatków jest powalająca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 1 Marca 2020 Share Napisano 1 Marca 2020 Już fajnie wyglada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 7 Marca 2020 Autor Share Napisano 7 Marca 2020 Zacząłem figurantów i...skończyłem. Kolejna zabawa z RTV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 17 Marca 2020 Autor Share Napisano 17 Marca 2020 Trochę gratów do środka- pomalowane, jeszcze bez washa i innych cudów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 22 Marca 2020 Autor Share Napisano 22 Marca 2020 Brnę dalej z tym gratem 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 28 Marca 2020 Autor Share Napisano 28 Marca 2020 Monologu ciąg dalszy To się teraz bawię w antenki duperelki Pojawili się wreszcie w sklepie, więc nabyłem. W tym przypadku ich nie wykorzystam, ale pomysł po głowie mi chodzi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seven up Napisano 28 Marca 2020 Share Napisano 28 Marca 2020 W dniu 17.03.2020 o 09:03, makinen napisał: Trochę gratów do środka- pomalowane, jeszcze bez washa i innych cudów. Ooooooo zrobiłeś nawet misia. Jakie to słodkie:). Czyżby którys z Green Beret miał jakieś lęki?!?! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 28 Marca 2020 Autor Share Napisano 28 Marca 2020 (edytowane) Spójrz na wieżę...łosia niestety nie miałem... Edytowane 28 Marca 2020 przez makinen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seven up Napisano 28 Marca 2020 Share Napisano 28 Marca 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 3 Kwietnia 2020 Autor Share Napisano 3 Kwietnia 2020 Wymieniłem amunicję w skrzynkach na mniejszy kaliber (okazało się, że miałem z LR). Przemalowałem tylną część granatów w taśmie. Zasłoniłem element za zdemontowanym fotelem. Piasty do korekty i jednak do wymiany małe antenki na pace. Nie podobają mi się i podstawy też do bani. Wieża położona do zdjęcia. Zmajstrowałem też podstawkę. Dojdą jeszcze pigmenty i balsa na bokach. Z pojazdem- efekt mi się podoba. Po zakurzeniu powinny zlać się jeszcze lepiej w całość, tak więc kamuflaż chyba działa. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thor_ Napisano 3 Kwietnia 2020 Share Napisano 3 Kwietnia 2020 (edytowane) Super to wygląda Poza całością która wg mnie jest OK nad jedną rzeczą się zastanawiam Na pierwszym zdjęciu "różności" jest (wg mnie) M-16/M-16A1... Potem widzę go wrzuconego wewnątrz pojazdu... To broń której amerykanie nie używają jakoś od 30 lat przynajmniej. Ten egzemplarz raczej powinien leżeć w muzeum wojny wietnamskiej i jeszcze ten magazynek 20 nabojowy Stawiam, że żaden ze "specialsów" nie chciał by go używać - tak były zawodne Zwłaszcza mając do dyspozycji wszelkie wersje od wersji M-16 A3/A4 czy M4 czy obecne HK416 itp. Edytowane 3 Kwietnia 2020 przez thor_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnrambo Napisano 3 Kwietnia 2020 Share Napisano 3 Kwietnia 2020 Ten karabin to chyba sr-25 - u nas Grom takich używał, a może nadal używa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 3 Kwietnia 2020 Autor Share Napisano 3 Kwietnia 2020 Czterej podstawowi to Assault Models i ich sklep. Koledzy z granatem i towarzysz to Legend- kupione w Polsce w Moje Hobby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kryspacz Napisano 3 Kwietnia 2020 Share Napisano 3 Kwietnia 2020 Powtórzę się: świetny model, i perfekcyjna demonstracja skuteczności kamuflażu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thor_ Napisano 3 Kwietnia 2020 Share Napisano 3 Kwietnia 2020 (edytowane) 3 godziny temu, johnrambo napisał: Ten karabin to chyba sr-25 - u nas Grom takich używał, a może nadal używa Żaden SR25 nie ma takiej zwężającej się ku wylotowi osłony/front gripa. To jakiś "potworek" krzyżówka tłumika od SR z frontem "NAM era" do tego stała "muszka" której w SR-25 też nie powinno być Edytowane 3 Kwietnia 2020 przez thor_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 4 Kwietnia 2020 Autor Share Napisano 4 Kwietnia 2020 @Thor- masz rację. Trochę takie podrabiane wyszło. Niestety na rynku kupienie współczesnych karabinów snajperskich z wyjątkiem M82, H&K z Live Resin(od dłuższego czasu brak w ofercie) i SWD jest niemożliwe. Jeśli masz jakąś podpowiedź w tym temacie, to chętnie skorzystam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thor_ Napisano 4 Kwietnia 2020 Share Napisano 4 Kwietnia 2020 (edytowane) Musiałbym poszukać u dzieciaków w zabawkach Kiedyś w skali "blisko" 1:35 mieli zestaw jakichś Herożołnierzy plastikowych i do nich jakieś pukawki w tym na bank albo SR albo SPR był. Jak by się ostał to mógłbym spróbować zrobić formę silikonowa i odlać to to z żywicy. Będę miał na uwadze temat w czasie świątecznych-wielkanocnych porządków Edytowane 4 Kwietnia 2020 przez thor_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 4 Kwietnia 2020 Autor Share Napisano 4 Kwietnia 2020 To w takich zabawkach są takie rzeczy? Byłbym wdzięczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thor_ Napisano 4 Kwietnia 2020 Share Napisano 4 Kwietnia 2020 Jeszcze mi do łba przyszło jest taka firma "Life Resin", która robi różniaste figurki i m.in. modele broni, wyposażenia taktycznego itp. Ale daaawno nic u nich nie kupowałem Więc nie mam pojęcia czy działają. Strona niby jest ale nie widzę tam nigdzie opcji zakupów ani linków do dystrybutorów. Mieli trochę zestawów różniastej broni strzeleckiej w 1:35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 4 Kwietnia 2020 Autor Share Napisano 4 Kwietnia 2020 Live Resin- jestem stałym klientem i w kontakcie z właścicielem, ale H&K PSG1 był niedostępny dłuższy czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi