TAW Napisano 6 Marca 2020 Share Napisano 6 Marca 2020 Witam. Dziś mój debiut na współczesnym polu walki. Do tej pory kleiłem czołgi z drugiej wojny, ale ta konstrukcja tak mi się podobała, że postanowiłem zrobić sobie takiego współcześniaka na próbę. Muszę przyznać, że wciągnął mnie ten model i zainteresował nowszymi konstrukcjami, także będzie pierwszym ale na pewno nie ostatnim. Sam model Zvezdy przyjemny w składaniu, lecz niestety nie pozbawiony błędów merytorycznych, które starałem się choć trochę zniwelować. Z dodatkowej biżuterii Vladimir dostał blaszki Eduarda, liny Eureki i antenę z RB Model. Zapraszam zatem do oglądania co z tego wyszło . A tutaj link do warsztatu. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rack Napisano 6 Marca 2020 Share Napisano 6 Marca 2020 (edytowane) Piękny, bardzo mi się podoba . Świetny kolorystycznie i widać dbałość o detal . Zapisuję do swego archiwum, będzie na czym się wzorować. Edytowane 6 Marca 2020 przez Rack 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 6 Marca 2020 Share Napisano 6 Marca 2020 Piękny! Mam słabość do tej maszyny - taki T-72 na dobrych sterydach. Rewelacyjny efekt jak na Zvezdę. Mam takiego z Menga - może kiedyś się skuszę. Malunki wyszły idealnie, brudzenie śladowe - nic nie utytłane i zakryte. Dla mnie bomba - w skali szkolnej masz 6! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 7 Marca 2020 Share Napisano 7 Marca 2020 Bardzo fajne malowanie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 7 Marca 2020 Share Napisano 7 Marca 2020 Mnie również się podoba. Fajnie delikatnie pobrudzony. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 7 Marca 2020 Share Napisano 7 Marca 2020 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 8 Marca 2020 Autor Share Napisano 8 Marca 2020 Dzięki Panowie, cieszę się że się Wam podoba W dniu 6.03.2020 o 20:23, mandrivecs napisał: Mam słabość do tej maszyny - taki T-72 na dobrych sterydach. Rewelacyjny efekt jak na Zvezdę. Mam takiego z Menga - może kiedyś się skuszę. Przede wszystkim zrób pierwszy krok i usuń go z giełdy. W wolnej chwili weź pudło w ręce, spójrz w te czerwone oczęta i... jak jaskiniowiec zaciągnij do warsztatu, a potem się jakoś ułoży Czołg Ci się podoba a model Menga zamiata Zvezdę pod dywan, więc po co się go pozbywać? Swoją drogą gdybyś wystawił go pół roku wcześniej to już byś go pewnie nie miał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 8 Marca 2020 Share Napisano 8 Marca 2020 3 godziny temu, TAW napisał: Dzięki Panowie, cieszę się że się Wam podoba Przede wszystkim zrób pierwszy krok i usuń go z giełdy. W wolnej chwili weź pudło w ręce, spójrz w te czerwone oczęta i... jak jaskiniowiec zaciągnij do warsztatu, a potem się jakoś ułoży Czołg Ci się podoba a model Menga zamiata Zvezdę pod dywan, więc po co się go pozbywać? Swoją drogą gdybyś wystawił go pół roku wcześniej to już byś go pewnie nie miał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 12 Marca 2020 Share Napisano 12 Marca 2020 Ładnie wykonany model , malowanko ekstra co do brudzenia kwestia gustu , dla mnie cacy . Wślizgi chodzi o modele Menga I Zvezdy robiłem obydwa i według mnie głównym mankamentem Zvezdy jest za wysoka wanna którą można poprawić przy nie wielkim nakładzie pracy . Detal Zvezda ma moim zdaniem bardzo dobry . Pozdrawiam Mirek . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 12 Marca 2020 Share Napisano 12 Marca 2020 Ładnie wyszedł. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi