Kamil K. Napisano 8 Października 2020 Autor Napisano 8 Października 2020 Dziękuję. Z modelem też nie ma co już kombinować... Ostatnie fotki i wkrótce widzimy się w galerii. Dodałem tylko trochę "brudu 3D " w zakamarki, pojedyncze zacieki w miejscach, które wydały mi się za nudne. Środkowe koło po prawej stronie cały czas ucieka - ale do galerii będzie to poprawione. Wahacze miniartu są tak miękkie, że same czasem uciekają na boki, jak się je dotknie. Pozdrowienia! Cytuj
TAW Napisano 8 Października 2020 Napisano 8 Października 2020 A ten brud 3D to co dokładnie jest bo mi się podoba? Cytuj
Roland_Sebastian Napisano 8 Października 2020 Napisano 8 Października 2020 (edytowane) @M.A.V.Spójrz na poprzedni post Kamila... Edytowane 8 Października 2020 przez Roland_Sebastian 1 Cytuj
M.A.V. Napisano 8 Października 2020 Napisano 8 Października 2020 dzięki Roland - nie otworzyły mi się te zdjęcia z podstawką dopiero teraz jak odświeżyłem to wylazły - sorry za zamieszanie, już posprzątałem Cytuj
Kamil K. Napisano 8 Października 2020 Autor Napisano 8 Października 2020 2 godziny temu, TAW napisał: A ten brud 3D to co dokładnie jest bo mi się podoba? To dobra, polska ziemia z pola. Cytuj
TAW Napisano 8 Października 2020 Napisano 8 Października 2020 I utrwalasz to jakimś Sand&Gravel Glue czy jakoś inaczej? Cytuj
Kamil K. Napisano 8 Października 2020 Autor Napisano 8 Października 2020 Dokładnie. A jak przeschło to nieco zapsikałem rozcieńczonym Lifecolorem z wodą na b. niskim ciśnieniu - kolor ziemi był trochę za ciemny w stosunku do tego, co sobie tu wcześniej zmalowałem. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi