mandrivecs Napisano 6 Października 2020 Share Napisano 6 Października 2020 Genialna praca! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil K. Napisano 8 Października 2020 Autor Share Napisano 8 Października 2020 Dziękuję. Z modelem też nie ma co już kombinować... Ostatnie fotki i wkrótce widzimy się w galerii. Dodałem tylko trochę "brudu 3D " w zakamarki, pojedyncze zacieki w miejscach, które wydały mi się za nudne. Środkowe koło po prawej stronie cały czas ucieka - ale do galerii będzie to poprawione. Wahacze miniartu są tak miękkie, że same czasem uciekają na boki, jak się je dotknie. Pozdrowienia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 8 Października 2020 Share Napisano 8 Października 2020 A ten brud 3D to co dokładnie jest bo mi się podoba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 8 Października 2020 Share Napisano 8 Października 2020 Super produkcja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roland_Sebastian Napisano 8 Października 2020 Share Napisano 8 Października 2020 (edytowane) @M.A.V.Spójrz na poprzedni post Kamila... Edytowane 8 Października 2020 przez Roland_Sebastian 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 8 Października 2020 Share Napisano 8 Października 2020 dzięki Roland - nie otworzyły mi się te zdjęcia z podstawką dopiero teraz jak odświeżyłem to wylazły - sorry za zamieszanie, już posprzątałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil K. Napisano 8 Października 2020 Autor Share Napisano 8 Października 2020 2 godziny temu, TAW napisał: A ten brud 3D to co dokładnie jest bo mi się podoba? To dobra, polska ziemia z pola. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 8 Października 2020 Share Napisano 8 Października 2020 I utrwalasz to jakimś Sand&Gravel Glue czy jakoś inaczej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil K. Napisano 8 Października 2020 Autor Share Napisano 8 Października 2020 Dokładnie. A jak przeschło to nieco zapsikałem rozcieńczonym Lifecolorem z wodą na b. niskim ciśnieniu - kolor ziemi był trochę za ciemny w stosunku do tego, co sobie tu wcześniej zmalowałem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi