Pxxx Napisano 26 Marca 2020 Share Napisano 26 Marca 2020 (edytowane) @ Edytowane 7 Stycznia 2021 przez Piotras 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
donalyah00 Napisano 26 Marca 2020 Share Napisano 26 Marca 2020 Ładnie to wygląda. Fotki mogłyby być nieco lepsze ale nie przymarudzam. Olinowanie wyszło nieźle ale szczegółem który mnie najbardziej zachwycił jest delikatne okopcenie górnych części kominów - miodzio! Śruby za to są prosto ze sklepu ze śrubami. Pozdrawiam, Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 26 Marca 2020 Share Napisano 26 Marca 2020 No Panie Piotras ładny okręcik, eleganckie olinowanie, ino dno mogłoby być usyfione, ale to kwestia gustu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super_Hans Napisano 26 Marca 2020 Share Napisano 26 Marca 2020 No, no... Konigsberg poszedl drogą.. rzekłbym nawet, że na konia wsiadł i pognał za malarskimi trendami. Zgadzam się z Markiem, foty za slabe, śruby za dobre. Ale detal robi wrażenie. Olinowanie świetne. Malunki i weathering - jest na czym oko zawiesić, fajnie i z umiarem ale się dzieje. Ogólnie bardzo mi się podoba ten okręt! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 26 Marca 2020 Share Napisano 26 Marca 2020 (edytowane) Jakbyś chciał, by nóżki się świeciły jak psu jajka, to polecam pastę polerską K2 Aluchrom. Dajesz odrobinę pasty na szmatkę/papier toaletowy, czy co tam chcesz, kilka ruchów, następnie przecierasz czystym papierem i nóżki aż oślepiają Chociaż tak patrzę i nie wiem. Nóżki malowane, czy metalowe? Edytowane 26 Marca 2020 przez chudyhunter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 26 Marca 2020 Share Napisano 26 Marca 2020 Fajny chcialbym tak umiec podoba sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laskonogi Napisano 26 Marca 2020 Share Napisano 26 Marca 2020 bardzo ładny, olinowanie - zawsze mnie zadziwia jak wy kleicie te wiszące anteny .. gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Napisano 27 Marca 2020 Share Napisano 27 Marca 2020 Zacnie, brawa się należą Tylko gdzie, do Jasnej Ciasnej, był warsztat, ja się pytam?? Takie cacuszko bez warsztatu?! TO SIĘ NIE GODZI!!! Ale generalnie piękny model Ci wyszedł, Panie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pxxx Napisano 27 Marca 2020 Autor Share Napisano 27 Marca 2020 Dzięki za komentarze, to prawda śruby trochę trzeba przygasić bo lekka „cyganerka” wyszła . Warsztat........Mutsuki będzie jedynym jaki mam w planach na teraz. Jak zacznę robić Conrada albo Groma to może, bo będą od podstaw ale to jeszcze chwila i nie na pewno . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LaRochelle Napisano 27 Marca 2020 Share Napisano 27 Marca 2020 Świetnie to wygląda gratuluję modelu. Coś intrygującego jest w sylwetce tego krążownika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 28 Marca 2020 Share Napisano 28 Marca 2020 Twój najlepszy, jak do tej pory, podążasz w dobra stronę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blacman Napisano 29 Marca 2020 Share Napisano 29 Marca 2020 ładna rzecz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pxxx Napisano 29 Marca 2020 Autor Share Napisano 29 Marca 2020 Dzięki raz jeszcze za opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 29 Marca 2020 Share Napisano 29 Marca 2020 Bardzo ładny - choć rzeczywiście te "plaskate" śruby mocno kują w oczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz.B Napisano 30 Marca 2020 Share Napisano 30 Marca 2020 W dniu 26.03.2020 o 21:04, Piotras napisał: Zmowilem sobie zaroweczki z parasolkami wiec Mutsuki i Schanhorst juz beda pro . No to i on chyba zasłużył na ponowną sesję... Model najlepszy jaki nam tu pokazałeś miły dla oka no i dupa jak u powiekszonego złoma . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi