Przemek Przybulewski Napisano 21 Marca 2022 Autor Share Napisano 21 Marca 2022 W dniu 18.03.2022 o 22:18, Juffre napisał: Prześlicznie Ci to wyszło! Dzięki - jakoś tak samo. Tak czy siak - pora kończyć. Wash i po washu i po matowym: . Później podwozie - trzeba było podoklejać kilka elementów i kilka podmalować ale w końcu stanął o własnych kołach: . Następnie działko, dysze i statecznik - który jednak zdecydowałem zostawiać tylko na wcisk: . Trochę uzbrojenia i moment którego nie lubię ze względu na niepewność - odklejanie masek: I koniec - kilka fotek na szybko: . . . 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 21 Marca 2022 Share Napisano 21 Marca 2022 świetnie wyszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 21 Marca 2022 Share Napisano 21 Marca 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 21 Marca 2022 Share Napisano 21 Marca 2022 No jest moc. Wygląda świetnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Juffre Napisano 21 Marca 2022 Share Napisano 21 Marca 2022 Prześliczny, ten marmurek robi robotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 24 Marca 2022 Autor Share Napisano 24 Marca 2022 Dzięki wszystkim. Dorobiłem podstawke z MDFu i nową drukowaną plakietkę . Gotowe: . 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojciech Napisano 25 Marca 2022 Share Napisano 25 Marca 2022 Gdzie Ty widziałeś taki brud na F-16 ? Chyba troszeczkę poniosło .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 25 Marca 2022 Autor Share Napisano 25 Marca 2022 14 minut temu, Wojciech napisał: Gdzie Ty widziałeś taki brud na F-16 ? Chyba troszeczkę poniosło .. Hehe, problem w tym, że ja go wcale a wcale nie brudziłem. Nie ma żadnych zacieków, żadnych wycieków, okopceń itp A taki szybki rzut oka na wujka google dał przykłady: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojciech Napisano 25 Marca 2022 Share Napisano 25 Marca 2022 W końcu masz na myśli greckie starocie, czy amerykańskie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 25 Marca 2022 Autor Share Napisano 25 Marca 2022 Nie mam mic na myśli - pokazuje że są brudne nie zależnie od malowania. A czy to greckie czy hamerykańskie nie ma dla mnie znaczenia. Nie odzwierciedlam w tym przypadku jednej konkretnej maszyny. Jeśli to coś zmieni to na żywo nie jest to tak intensywne - pewnie będzie na wystawie w Bytomiu w maju - zapraszam do oglądania na żywo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi