Przemek Przybulewski Napisano 21 Marca 2022 Autor Napisano 21 Marca 2022 W dniu 18.03.2022 o 22:18, Juffre napisał: Prześlicznie Ci to wyszło! Dzięki - jakoś tak samo. Tak czy siak - pora kończyć. Wash i po washu i po matowym: . Później podwozie - trzeba było podoklejać kilka elementów i kilka podmalować ale w końcu stanął o własnych kołach: . Następnie działko, dysze i statecznik - który jednak zdecydowałem zostawiać tylko na wcisk: . Trochę uzbrojenia i moment którego nie lubię ze względu na niepewność - odklejanie masek: I koniec - kilka fotek na szybko: . . . 14 Cytuj
Przemek Przybulewski Napisano 24 Marca 2022 Autor Napisano 24 Marca 2022 Dzięki wszystkim. Dorobiłem podstawke z MDFu i nową drukowaną plakietkę . Gotowe: . 6 Cytuj
Wojciech Napisano 25 Marca 2022 Napisano 25 Marca 2022 Gdzie Ty widziałeś taki brud na F-16 ? Chyba troszeczkę poniosło .. Cytuj
Przemek Przybulewski Napisano 25 Marca 2022 Autor Napisano 25 Marca 2022 14 minut temu, Wojciech napisał: Gdzie Ty widziałeś taki brud na F-16 ? Chyba troszeczkę poniosło .. Hehe, problem w tym, że ja go wcale a wcale nie brudziłem. Nie ma żadnych zacieków, żadnych wycieków, okopceń itp A taki szybki rzut oka na wujka google dał przykłady: Cytuj
Wojciech Napisano 25 Marca 2022 Napisano 25 Marca 2022 W końcu masz na myśli greckie starocie, czy amerykańskie ? Cytuj
Przemek Przybulewski Napisano 25 Marca 2022 Autor Napisano 25 Marca 2022 Nie mam mic na myśli - pokazuje że są brudne nie zależnie od malowania. A czy to greckie czy hamerykańskie nie ma dla mnie znaczenia. Nie odzwierciedlam w tym przypadku jednej konkretnej maszyny. Jeśli to coś zmieni to na żywo nie jest to tak intensywne - pewnie będzie na wystawie w Bytomiu w maju - zapraszam do oglądania na żywo Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi