krosto Napisano 7 Lipca 2020 Share Napisano 7 Lipca 2020 Witam, Poniżej jeden z Salmsonów kupionych od Francuzów tuż po polonizacji jednostek pzdr K 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rzeznik Napisano 7 Lipca 2020 Share Napisano 7 Lipca 2020 Piękny. Gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 7 Lipca 2020 Share Napisano 7 Lipca 2020 Świetny ten postFrancuz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 7 Lipca 2020 Share Napisano 7 Lipca 2020 Bardzo ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 7 Lipca 2020 Share Napisano 7 Lipca 2020 Fajniutki podoba się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikemc Napisano 7 Lipca 2020 Share Napisano 7 Lipca 2020 Super model. Sam mam go na składzie tylko że w 1:32, i też zamierzam go robić z polskimi kalkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wachmistrz Napisano 8 Lipca 2020 Share Napisano 8 Lipca 2020 Jak zwykle świetna robota. Przyczepiłbym się do tego kanarkowego koloru spodu, ale może to tylko efekt obróbki cyfrowej zdjęć, bo na pierwszej fotce jest ładnie przygaszony (chociaż tam kolory są ostro zdjęte, co widać po szachownicach). Godło Szkoły Obserwatorów Gaspatch daje, czy to kalka na zamówienie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MacW Napisano 8 Lipca 2020 Share Napisano 8 Lipca 2020 Piękny model, delikatnie i z wyczuciem "używany". "Zużyłbym" tylko może troszkę bardziej obrotnicę kaemów. Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebastain Napisano 9 Lipca 2020 Share Napisano 9 Lipca 2020 Właśnie się przyjrzałem skrzydłom. Cieniowianie i filtry - rewelacja! Wysłane z mojego SM-J530F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biket26 Napisano 23 Lipca 2020 Share Napisano 23 Lipca 2020 Piękny model. Gratulacje. Napisałbyś kilka słów o samym zestawie? Spasowanie, jakość detali, kalki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek38 Napisano 24 Lipca 2020 Share Napisano 24 Lipca 2020 Bardzo ładny model, odpryski, naciągi, te rzeczy wyglądają super, ale to co zmalowałeś na płatach i kadłubie wygląda rewelacyjnie... gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krosto Napisano 3 Sierpnia 2020 Autor Share Napisano 3 Sierpnia 2020 W dniu 8.07.2020 o 11:45, Wachmistrz napisał: Dziękuje wszystkim! Przepraszam za tak późny komentarz, ale kończyłem Dorniera D.I i rzadko wpadałem na forum "Przyczepiłbym się do tego kanarkowego koloru spodu, ale może to tylko efekt obróbki cyfrowej zdjęć, bo na pierwszej fotce jest ładnie przygaszony (chociaż tam kolory są ostro zdjęte, co widać po szachownicach). Godło Szkoły Obserwatorów Gaspatch daje, czy to kalka na zamówienie?" Trochę faktycznie przesadziłem w obróbce.., a co do godła to na zamówienie (Mr. Decal pzdr K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi