Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Super model. Sam mam go na składzie tylko że w 1:32, i też zamierzam go robić z polskimi kalkami.

Napisano

Jak zwykle świetna robota. ? 

Przyczepiłbym się do tego kanarkowego koloru spodu, ale może to tylko efekt obróbki cyfrowej zdjęć, bo na pierwszej fotce jest ładnie przygaszony (chociaż tam kolory są ostro zdjęte, co widać po szachownicach). Godło Szkoły Obserwatorów Gaspatch daje, czy to kalka na zamówienie?

Napisano

Piękny model, delikatnie i z wyczuciem "używany". "Zużyłbym" tylko może troszkę bardziej obrotnicę kaemów. Gratulacje.

Napisano

Właśnie się przyjrzałem skrzydłom. Cieniowianie i filtry - rewelacja!

Wysłane z mojego SM-J530F przy użyciu Tapatalka

• 2 weeks later...
Napisano

Piękny model. Gratulacje. Napisałbyś kilka słów o samym zestawie? Spasowanie, jakość detali, kalki... 

Napisano

Bardzo ładny model, odpryski, naciągi, te rzeczy wyglądają super,  ale to co zmalowałeś na płatach i kadłubie wygląda rewelacyjnie... gratuluję:brawo:

• 2 weeks later...
Napisano
W dniu 8.07.2020 o 11:45, Wachmistrz napisał:

Dziękuje wszystkim!

Przepraszam za tak późny komentarz, ale kończyłem Dorniera D.I i rzadko wpadałem na forum

"Przyczepiłbym się do tego kanarkowego koloru spodu, ale może to tylko efekt obróbki cyfrowej zdjęć, bo na pierwszej fotce jest ładnie przygaszony (chociaż tam kolory są ostro zdjęte, co widać po szachownicach). Godło Szkoły Obserwatorów Gaspatch daje, czy to kalka na zamówienie?"

Trochę faktycznie przesadziłem w obróbce.., a co do godła to na zamówienie (Mr. Decal :)

pzdr

K