Bengal Napisano 11 Marca 2021 Autor Share Napisano 11 Marca 2021 Więcej nie robię zostawiam jak jest, przynajmniej będę miał znowu nauczkę 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 16 Marca 2021 Autor Share Napisano 16 Marca 2021 Idąc za ciosem , kalki położone, kalki od Exito to mistrzostwo świata na to 2 warstwy sido i jakoś pora na oleje Błyszczy się jak psu... Biorę się za klapy wnęk:) 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebastain Napisano 16 Marca 2021 Share Napisano 16 Marca 2021 Więcej nie robię zostawiam jak jest, przynajmniej będę miał znowu nauczkę Zdecydowanie lepiej. To już fajnie wygląda. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 20 Marca 2021 Autor Share Napisano 20 Marca 2021 Zacząłem zabawę z olejami, chyba najlepszy czas by się troszkę nauczyć wszystko można zmyć ..... więc można się pastwić ciężko mi zrobić lepsze zdjęcia, może najwyżej wieczorkiem rozstawie namiot i coś jeszcze cyknę. Najgorsze, że prawie na tych zdjęciach nic nie widać z oleji a ja patrząc się na model mam już wrażenie, że przesadzam... 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzugaj Napisano 20 Marca 2021 Share Napisano 20 Marca 2021 Fajnie wyszlo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Juffre Napisano 20 Marca 2021 Share Napisano 20 Marca 2021 Fajnie zmęczony egzemplarz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebastain Napisano 20 Marca 2021 Share Napisano 20 Marca 2021 Teraz dopiero zwróciłem uwagę, że fajnie wyszły ci rury wydechowe i sprężarki. Zdradzisz przepis? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 20 Marca 2021 Autor Share Napisano 20 Marca 2021 2 godziny temu, sebastain napisał: Teraz dopiero zwróciłem uwagę, że fajnie wyszły ci rury wydechowe i sprężarki. Zdradzisz przepis? Troszkę tego tamtego wszystko co pod reka oraz w szafce baza NATO black tamiya -> flat red brown Tamiya a dalej mieszanka pigmentow earth rusty rożnego odcienia, wash brązowy od tamiyi i oleje i na sam koniec krawędzie przetarte patyczkiem do uszu upackanym w pigmencie Ala stal, gdzies w trakcie może jeszcze kredki były grane hmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 23 Marca 2021 Autor Share Napisano 23 Marca 2021 Dobry, chyba skończyłem co wypróbowałem to moje, co się nauczyłem to moje co popsułem to moje więc coś może wyniosę z tego modelu z galerią pewnie poczekam na Marka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greatgonzo Napisano 23 Marca 2021 Share Napisano 23 Marca 2021 (edytowane) Co wyniosłeś to nie wiem, ale wniosłeś awangardową interpretację sposobu mocowania górnego elementu oszklenia kabiny. No i ten superzbiornik w czterdziestym trzecim w 49th FG trochę niekoniecznie. Ale i tak fajny, szczególnie, że Beautiful Lass to jeden z moich ulubionych samolotów i mam go rozgrzebanego. Edytowane 23 Marca 2021 przez greatgonzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 23 Marca 2021 Autor Share Napisano 23 Marca 2021 15 minut temu, greatgonzo napisał: Co wyniosłeś to nie wiem, ale wniosłeś awangardową interpretację sposobu mocowania górnego elementu oszklenia kabiny. No i ten superzbiornik w czterdziestym trzecim w 49th FG trochę niekoniecznie. Ale i tak fajny, szczególnie, że Beautiful Lass to jeden z moich ulubionych samolotów i mam go rozgrzebanego. masz na myśli lusterko czy inny element ? rób z ogromną chęcią zobaczę ten model w Twoim wykonaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bobek Napisano 23 Marca 2021 Share Napisano 23 Marca 2021 (edytowane) 37 minut temu, Bengal napisał: masz na myśli lusterko czy inny element ? W tym samolocie oszklenie otwierało sie do gory a boki chowały w kadlub choc wiem ze mozna łatwo pomylic te dwa oszleknia bo slabo to jest oznaczone w instrukcji. Edytowane 23 Marca 2021 przez Bobek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 25 Marca 2021 Autor Share Napisano 25 Marca 2021 W dniu 23.03.2021 o 22:55, Bobek napisał: W tym samolocie oszklenie otwierało sie do gory a boki chowały w kadlub no dobra tutaj mnie poniosła opcja, która bardziej mi się spodobała niestety założyłem, że każda p38 mogła mieć dowolną konfigurację oszklenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greatgonzo Napisano 25 Marca 2021 Share Napisano 25 Marca 2021 Nijak. Te konfiguracje się nawzajem wykluczają konstrukcyjnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi