Paweł216 Napisano 4 Stycznia 2009 Share Napisano 4 Stycznia 2009 No ładna naczepka. Ja tez nie wziołem kalk ale co tam niedługo może zamówie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartini Napisano 4 Stycznia 2009 Share Napisano 4 Stycznia 2009 Pierwsza klasa naczepa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 4 Stycznia 2009 Share Napisano 4 Stycznia 2009 Fakt, z tego co w większości widziałem to CHEREAU to chłodnie. Ale może robią też ramy pod kontenery, nie wiem, nie sprzeczam się . Ale wracając do modelu. Jak zawsze profesjonalnie . I ta czystość wykonania xD . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eKrystian Napisano 4 Stycznia 2009 Share Napisano 4 Stycznia 2009 Jak by nie było to Jarek napisał : Jeśli ktoś ma zamiar zarzucać mi, że coś jest w niewłaściwym miejscu, albo wygląda inaczej, to przypominam, że moja naczepa jest mocno fikcyjna i z założenia nie trzymam się jakiegoś konkretnego modelu. Mocno fikcyjna z podkreśleniem na to. Pozdr. Krystian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 4 Stycznia 2009 Share Napisano 4 Stycznia 2009 eKrystian też o tym myślałem jak pisałem mojego posta . Ale te kalki dodają uroku tej naczepie i nic przeciwko nim nie mam . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eKrystian Napisano 4 Stycznia 2009 Share Napisano 4 Stycznia 2009 Ja Bilonzo nie miałem nawet Ciebie na myśli tylko tak ogólnie przytoczyłem to zdanie. Hehe Pozdr. Krystian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 4 Stycznia 2009 Share Napisano 4 Stycznia 2009 Dzięki za komentarze Od razu chce się dalej ciągnąć ten zestaw eKrystian, wyręczyłeś mnie, dzięki - kalka Chereau najbardziej mi pasowała na fikcyjny model, więc tak ma być. A jeśli to komuś nie pasuje, to niech sobie wyobrazi, że to właściciel zestawu poobklejał go takimi naklejkami misiek14pl, nie malowałem podstaw (czy jak tam się to nazywa) na srebrno, bo nie są to siłowniki. W prawdziwych naczepach te elementy są raczej w kolorze ramy (przynajmniej ja tak widziałem). Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trucknology Napisano 4 Stycznia 2009 Share Napisano 4 Stycznia 2009 Wszystko pięknie, tylko prosilibyśmy jakąś przymiarkę z konikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 4 Stycznia 2009 Share Napisano 4 Stycznia 2009 Dokładnie, ja też liczyłem na jakąś przymiareczkę, a tu nic . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 5 Stycznia 2009 Share Napisano 5 Stycznia 2009 No i kontenerami xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elefantes Napisano 5 Stycznia 2009 Share Napisano 5 Stycznia 2009 Widzę Jarku, że trzymasz poziom. Jak dla mnie rewelacja!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Abu Napisano 5 Stycznia 2009 Share Napisano 5 Stycznia 2009 Piękna i starannie wykonana naczepa 6+! Pozdrawiam Abu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek007 Napisano 5 Stycznia 2009 Share Napisano 5 Stycznia 2009 Naczepa normalnie super bez żądnych zastrzeżeń robisz poprostu super!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebastian77 Napisano 5 Stycznia 2009 Share Napisano 5 Stycznia 2009 Brak słów żeby wyrazić zachwyt nad Twoją pracą. Strach samemu zabierać się do pracy, bo sam nie mam tyle zacięcia chyba i talentu. Zawsze to jakiś wzór do naśladowania. Nie dręcz widowni i zaprezentuj cały zestaw nawet bez kontenerów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolek300124 Napisano 15 Stycznia 2009 Share Napisano 15 Stycznia 2009 Jak tam w temacie podkonynerówka skończona??Pokasz zdjęcie konia z naczepka i kontynerami!!Jak na razie prace 11/10. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 15 Stycznia 2009 Share Napisano 15 Stycznia 2009 lolek300124 to nie podwórko, żebyś się mógł tak wyrażać... Ćwicz pisownię... Jakby Jarek miał coś nowego to z pewnością by tutaj zamieścił, więc nie gorączkuj się . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolek300124 Napisano 15 Stycznia 2009 Share Napisano 15 Stycznia 2009 Co ja takiego zrobiłem?? tylko grzecznie się zapytałem !Rozumiem że ktoś może niemieć czasu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 15 Stycznia 2009 Share Napisano 15 Stycznia 2009 Niestety, ale prace się nie posunęły. Dla zdrowia psychicznego (mojego), kontenery chwilowo odpoczywają, a ja postanowiłem chwilowo zająć się czymś innym. Wkrótce będę kontynuował prace. Pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 15 Stycznia 2009 Share Napisano 15 Stycznia 2009 Wkrótce będę kontynuował prace. To tylko czekać ja kontenery będą się chciały pomalować A Jarku że się jeszcze o coś spytam . Jakiej firmy,tzw. w jakich barwach będą kontenery ? Scanie z naczepą dalej podziwiam i dalej jestem pełen podziwu ... Super zestawik Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 15 Stycznia 2009 Share Napisano 15 Stycznia 2009 Jakiej firmy,tzw. w jakich barwach będą kontenery ? Nie zdradzę To będzie niespodzianka Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 16 Stycznia 2009 Share Napisano 16 Stycznia 2009 Witam Naczepa narazie jest bardzo czysto sklejona,nie ma się do czego przyczepić Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolek300124 Napisano 26 Lutego 2009 Share Napisano 26 Lutego 2009 Jarku ja mam pytanie ja chciałbym zrobić skanie w konfiguracji takiej jak twoja i mam pytania z związku z rama ile ona ma długości w mm?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek788 Napisano 27 Lutego 2009 Share Napisano 27 Lutego 2009 Sorka że się w trącam ale kolego lolek rame się przedłuża o 3 cm jesli do tego dążysz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 27 Lutego 2009 Share Napisano 27 Lutego 2009 krzysiek788 mylisz się. Ram nie jest przedłużana. Tylne zawieszenie, jak i podłożnice(do pewnego momętu) są z KFS'u. A co za tym Idze , rama jest przedłużona. A tak to skąd pomysł że aż o 3 cm?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 27 Lutego 2009 Share Napisano 27 Lutego 2009 Truckerek93 , a jak Kolega nie ma KFSu i chce samemu zrobić?. Pomyśl... . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi