jakub476 Napisano 11 Września 2020 Share Napisano 11 Września 2020 (edytowane) Chcąc nie chcąć, czas go zacząć, model na zamówienie. Poniżej mały in-box, no ładne to to nie jest... Chyba łatwiej będzie zrobić od nowa niż to oczyścić, a i tak jest krzywe... Edytowane 11 Września 2020 przez jakub476 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toled Napisano 11 Września 2020 Share Napisano 11 Września 2020 Polecam, przyda się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub476 Napisano 11 Września 2020 Autor Share Napisano 11 Września 2020 Myślę, że będzie za słabe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano 11 Września 2020 Share Napisano 11 Września 2020 3 godziny temu, jakub476 napisał: ... no ładne to to nie jest... Uuuu, grubo, bardzo dużo pracy przed Tobą i tu zioła raczej nie wystarczą...to wymaga wsparcia konkretnymi procentami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 11 Września 2020 Share Napisano 11 Września 2020 Udaj się do lokalnego "Panoramixa" i zabezpiecz sobie sporo beczułek magicznego napoju...Odlewnikowi powinno sie prewencyjnie połamać palce..u rąk na początek.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 11 Września 2020 Super Moderator Share Napisano 11 Września 2020 Gdzie takowy model, można nabyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub476 Napisano 12 Września 2020 Autor Share Napisano 12 Września 2020 (edytowane) @jawkers, ja akurat kupiłem na allegro, ale Resin Labor ma FB możesz tam do nich napisać. Mam małe doświadczenie z dziurawą żywicą... Jaką szpachlówką radzicie to robić? Edytowane 12 Września 2020 przez jakub476 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Ciesielski Napisano 14 Września 2020 Share Napisano 14 Września 2020 możesz powiększyć jamę i wkleić kawek plastiku doszlifować i będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
auta-prlu Napisano 26 Września 2020 Share Napisano 26 Września 2020 Możesz użyć modelarskiej szpachlówki, nic nie zaszkodzi . Znam ten model, nie taki wilk straszny jak go malują, żywica jest łatwa w obróbce . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
push-up78 Napisano 26 Września 2020 Share Napisano 26 Września 2020 Na wybrakówki niezawodny CA gęsty.I przyspieszacz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub476 Napisano 14 Października 2020 Autor Share Napisano 14 Października 2020 (edytowane) W sumie wyszło lepiej niż się spodziewałem, kusi mnie jeszcze dorobienie układu wydechowego. Jestem przekonany, że nic gorszej jakości mi nie wpadnie w ręce. PS Po wrzuceniu stwierdzam, że zrobienie tych zdjęć telefonem nie było dobrym pomysłem, suchy pędzel na żywo jest dużo subtelniejszy. Edytowane 14 Października 2020 przez jakub476 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bożo wpożo Napisano 15 Października 2020 Share Napisano 15 Października 2020 Patrzę na materiał wyjściowy no to to jest dramat . W dzisiejszych czasach to nie do zaakceptowania . Nic dziwnego że wspołmodelarze uprzedzeni są do żywic , po obejrzeniu takich koślawców jak ten . No ale na pewno wyczarujesz coś z tego fajnego . Na szczęście niebawem będzie kilka ciekawych modeli naszych ciężarówek w różnych odmianach zabudowy w 35 - od Jankola i Tankmanii . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IIQBAII Napisano 15 Października 2020 Share Napisano 15 Października 2020 Czekałem za odpowiedzią w tym temacie. Wygląda jak wykuta figura w kawałku skały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub476 Napisano 4 Listopada 2020 Autor Share Napisano 4 Listopada 2020 Zapomniałem wcześniej o tym wspomnieć ale jeszcze odcinałem tylne zawieszenie żeby koła były na środku nadkoli. Tak to wygląda spasowane. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 4 Listopada 2020 Share Napisano 4 Listopada 2020 fajnie to zaczyna wyglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi