krosto Napisano 6 Października 2020 Share Napisano 6 Października 2020 Witam, Dawno, dawno temu kiedy jeszcze świat pogrążony był w ciemności i nie wiedział o istnieniu WNW, słońce poruszało się wokół ziemi, a jej mieszkańcy ruszali na krucjaty do świętej ziemi czeskiej po jej cenne skarby wykonane z cudownie szarej masy, skrycie wytwarzanej wg. pradawnej receptury. W tych ponurych czasach pojawił się Flashback. Mineło kilka stuleci, śłońce skończyło swój bieg, zawisło w przestrzeni nieruchomo niczym wahadło zegara, po skonczonym cyklu, WNW poderżnął sobie gardło, świat doznał wstrząsu, po zagładzie MENGa, wywołanej Dr.1....wtedy stary, zapomniany i zgorzkniały Flashback nieśmiało wyczołgał się z szafy, rozejrzał, wdrapał się się na biurko i powiedział: „Świat zmienia się zbyt szybko, nie mogę patrzeć na to, jak ludzie zatracają się w nowinkach, które rujnują ich kreatywność, podają łatwe rozwiązania, pięknie zapakowane i krzyczące wściekło o swojej przydatności”. Pytam: „To co ja mam z tym zrobić?”. „Sklej mnie”, odrzekł niemal natychmiast. „Nie umiem, nie wiem, nie znam się, zarobiony jestem..silnik-glut, kalki się kruszą, nikt nie będzie chciał się na ciebie patrzeć, jak z tobą skończę..”, powiedziałem bez namysłu. „Sklej mnie”, nalegał, „..zobaczysz jeszcze, pokażesz światu, że z daleka potrafię jeszcze dobrze wyglądać:) Uległem No i z daleka faktycznie prezentuje się niczego sobie, choć skubaniec pchał się do obiektywu, napinał klatę, prężył naciągi i kręcił śmigłem na wiwat. Niestety uległem jego natarczywości przy kilku fotkach PS. "L" ludzie robią na czarnym tle, ja zrobiłem jak Flashback kazał 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sianko Napisano 6 Października 2020 Share Napisano 6 Października 2020 No u kolegi widać, że w parze z talentem modelarskim, piękna proza powstaje. Model ogólnie fajnie wyszedł, są szprychy, śróby itp, brakuje mi mocniejszego zaakcentowania sterów ( tam łapkę można było na płasko włożyć) chodzi oczywiście o szparę. Poza tym każdy Awiatik w miodną lozengę cieszy oko, a na czarnym tle to już w ogóle. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 6 Października 2020 Share Napisano 6 Października 2020 świetnie wyszedł dobrze że udało mu się wyczołgać z szafy bo szkoda by było jakby został w częściach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 6 Października 2020 Share Napisano 6 Października 2020 Moze zapaliła się czasoprzestrzeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rhinoceros Napisano 7 Października 2020 Share Napisano 7 Października 2020 Gratuluję efektu i, podobnie jak Koledzy, jestem pod wrażeniem prozy... Czy może poezji życia... Potraktuję temat jako inspirację. Mój Aviatik jeszcze leżakuje☺ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wachmistrz Napisano 7 Października 2020 Share Napisano 7 Października 2020 A ja nie mam Aviatika Dlatego z lubością chłonę tego tutaj. Pierwsza fota jest cool - wygląda jak prezentacja nówki sztuki z chłodnicą w chromie Poza nią podobają mi się zdjęcia na tle lasu - kolory stonowane i nie biją po oczach. P.S. Zwisł Ci jeden naciąg - przygrzej go! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrzemoLPP Napisano 7 Października 2020 Share Napisano 7 Października 2020 Podpisuję się obema ręcami pod tym, co Sianko napisał... No może poza tymi nieszczęsnymi "śróbami" :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 7 Października 2020 Share Napisano 7 Października 2020 Piękny model, cieszy oko i w dobrą historię zapakowany Jak dobrze, że moje cicho w szafie siedzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 6 Listopada 2020 Share Napisano 6 Listopada 2020 No i fajnie wyszło, choc mogłoby się skończyć, gorzej, i wtedy mógłbys mu na koniec dogadać, jaki to był beznadziejny zestaw i tylko ci czas zmarnował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myszaty Napisano 9 Listopada 2020 Share Napisano 9 Listopada 2020 pikny ci łon... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi