krosto Napisano 6 Października 2020 Napisano 6 Października 2020 Witam, Dawno, dawno temu kiedy jeszcze świat pogrążony był w ciemności i nie wiedział o istnieniu WNW, słońce poruszało się wokół ziemi, a jej mieszkańcy ruszali na krucjaty do świętej ziemi czeskiej po jej cenne skarby wykonane z cudownie szarej masy, skrycie wytwarzanej wg. pradawnej receptury. W tych ponurych czasach pojawił się Flashback. Mineło kilka stuleci, śłońce skończyło swój bieg, zawisło w przestrzeni nieruchomo niczym wahadło zegara, po skonczonym cyklu, WNW poderżnął sobie gardło, świat doznał wstrząsu, po zagładzie MENGa, wywołanej Dr.1....wtedy stary, zapomniany i zgorzkniały Flashback nieśmiało wyczołgał się z szafy, rozejrzał, wdrapał się się na biurko i powiedział: „Świat zmienia się zbyt szybko, nie mogę patrzeć na to, jak ludzie zatracają się w nowinkach, które rujnują ich kreatywność, podają łatwe rozwiązania, pięknie zapakowane i krzyczące wściekło o swojej przydatności”. Pytam: „To co ja mam z tym zrobić?”. „Sklej mnie”, odrzekł niemal natychmiast. „Nie umiem, nie wiem, nie znam się, zarobiony jestem..silnik-glut, kalki się kruszą, nikt nie będzie chciał się na ciebie patrzeć, jak z tobą skończę..”, powiedziałem bez namysłu. „Sklej mnie”, nalegał, „..zobaczysz jeszcze, pokażesz światu, że z daleka potrafię jeszcze dobrze wyglądać:) Uległem No i z daleka faktycznie prezentuje się niczego sobie, choć skubaniec pchał się do obiektywu, napinał klatę, prężył naciągi i kręcił śmigłem na wiwat. Niestety uległem jego natarczywości przy kilku fotkach PS. "L" ludzie robią na czarnym tle, ja zrobiłem jak Flashback kazał 10 Cytuj
sianko Napisano 6 Października 2020 Napisano 6 Października 2020 No u kolegi widać, że w parze z talentem modelarskim, piękna proza powstaje. Model ogólnie fajnie wyszedł, są szprychy, śróby itp, brakuje mi mocniejszego zaakcentowania sterów ( tam łapkę można było na płasko włożyć) chodzi oczywiście o szparę. Poza tym każdy Awiatik w miodną lozengę cieszy oko, a na czarnym tle to już w ogóle. 1 Cytuj
M.A.V. Napisano 6 Października 2020 Napisano 6 Października 2020 świetnie wyszedł dobrze że udało mu się wyczołgać z szafy bo szkoda by było jakby został w częściach Cytuj
Adamo722 Napisano 6 Października 2020 Napisano 6 Października 2020 Moze zapaliła się czasoprzestrzeń Cytuj
rhinoceros Napisano 7 Października 2020 Napisano 7 Października 2020 Gratuluję efektu i, podobnie jak Koledzy, jestem pod wrażeniem prozy... Czy może poezji życia... Potraktuję temat jako inspirację. Mój Aviatik jeszcze leżakuje☺ Cytuj
Wachmistrz Napisano 7 Października 2020 Napisano 7 Października 2020 A ja nie mam Aviatika Dlatego z lubością chłonę tego tutaj. Pierwsza fota jest cool - wygląda jak prezentacja nówki sztuki z chłodnicą w chromie Poza nią podobają mi się zdjęcia na tle lasu - kolory stonowane i nie biją po oczach. P.S. Zwisł Ci jeden naciąg - przygrzej go! Cytuj
PrzemoLPP Napisano 7 Października 2020 Napisano 7 Października 2020 Podpisuję się obema ręcami pod tym, co Sianko napisał... No może poza tymi nieszczęsnymi "śróbami" :-) Cytuj
Andrzej_LK Napisano 7 Października 2020 Napisano 7 Października 2020 Piękny model, cieszy oko i w dobrą historię zapakowany Jak dobrze, że moje cicho w szafie siedzą Cytuj
spiton Napisano 6 Listopada 2020 Napisano 6 Listopada 2020 No i fajnie wyszło, choc mogłoby się skończyć, gorzej, i wtedy mógłbys mu na koniec dogadać, jaki to był beznadziejny zestaw i tylko ci czas zmarnował Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi