kapsel Napisano 12 Listopada 2020 Share Napisano 12 Listopada 2020 Dzień dobry Koledzy Po dość długim czasie, pragnę pokazać swój świeżo wypieczony modelik. Bohaterem tej galerii jest miniatura maszyny 341. Kokutai z czasów ciężkich walk na filipińskim niebie w 1944 roku. Odnośnie zestawu, to typowa Tamka- praktycznie zero szpachli i zero jakichkolwiek kłopotów z pasowaniem części. Zestaw mogę szczerze polecić każdemu początkującemu. Od siebie dołożyłem leciwą blaszkę Eduarda dedykowaną owemu zestawowi, która wzbogaciła kokpit ( i tak niewiele widać jak u większości Japończyków ), lufy działek wykonałem z igieł i przenitowałem płatowiec ( nie idealnie oczywiście ). Malowałem Gunze C, akrylami Tamiya oraz Alcladem. Enjoy Pozdrawiam i dużo zdrowia życzę. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 12 Listopada 2020 Share Napisano 12 Listopada 2020 Bardzo ładny "japończyk". Styrany w sam raz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 12 Listopada 2020 Share Napisano 12 Listopada 2020 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 12 Listopada 2020 Share Napisano 12 Listopada 2020 Podoba mnie się. Zwłaszcza obicia i cieniowania na płatach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rymulus Napisano 12 Listopada 2020 Share Napisano 12 Listopada 2020 Fajny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Juffre Napisano 13 Listopada 2020 Share Napisano 13 Listopada 2020 Obicia wyszły Ci świetnie. Podoba mi się 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 13 Listopada 2020 Share Napisano 13 Listopada 2020 Bardzo ładny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tenzan Napisano 13 Listopada 2020 Share Napisano 13 Listopada 2020 Zacny model, milordzie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapsel Napisano 14 Listopada 2020 Autor Share Napisano 14 Listopada 2020 Bardzo dziękuję za miłe słowa Koledzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WujekAlice Napisano 14 Listopada 2020 Share Napisano 14 Listopada 2020 Dobrze jest! Podoba mi się. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi