kapsel Napisano 12 Listopada 2020 Napisano 12 Listopada 2020 Dzień dobry Koledzy Po dość długim czasie, pragnę pokazać swój świeżo wypieczony modelik. Bohaterem tej galerii jest miniatura maszyny 341. Kokutai z czasów ciężkich walk na filipińskim niebie w 1944 roku. Odnośnie zestawu, to typowa Tamka- praktycznie zero szpachli i zero jakichkolwiek kłopotów z pasowaniem części. Zestaw mogę szczerze polecić każdemu początkującemu. Od siebie dołożyłem leciwą blaszkę Eduarda dedykowaną owemu zestawowi, która wzbogaciła kokpit ( i tak niewiele widać jak u większości Japończyków ), lufy działek wykonałem z igieł i przenitowałem płatowiec ( nie idealnie oczywiście ). Malowałem Gunze C, akrylami Tamiya oraz Alcladem. Enjoy Pozdrawiam i dużo zdrowia życzę. 6 Cytuj
abtb Napisano 12 Listopada 2020 Napisano 12 Listopada 2020 Bardzo ładny "japończyk". Styrany w sam raz. 1 Cytuj
Baas ArK Napisano 12 Listopada 2020 Napisano 12 Listopada 2020 Podoba mnie się. Zwłaszcza obicia i cieniowania na płatach. 1 Cytuj
Juffre Napisano 13 Listopada 2020 Napisano 13 Listopada 2020 Obicia wyszły Ci świetnie. Podoba mi się 1 Cytuj
kapsel Napisano 14 Listopada 2020 Autor Napisano 14 Listopada 2020 Bardzo dziękuję za miłe słowa Koledzy Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi