Szef Napisano 5 Grudnia 2020 Share Napisano 5 Grudnia 2020 (edytowane) Dzień dobry to jest mój pierwszy czołg i mam do was kilka pytań 1.Czy koło czołgu gdy nie ma gąsienice tak powinny wisieć czy ja coś żle zrobiłem 2.Jak w waszej ocenie wygląda włazy dowódcy? 3.Słyszałem że w czołgach można złożyć wszystko i dopiero malować? P. S jestem początkujący Pytanie z kołem nie ważne Edytowane 5 Grudnia 2020 przez Szef Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 5 Grudnia 2020 Share Napisano 5 Grudnia 2020 1. Nie, koła się przykleja. 2. Źle oczyszczony właz. 3. Teoretycznie tak, ale jak malujesz aerografem. A nie lepiej było od czegoś takiego zacząć?: 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szef Napisano 5 Grudnia 2020 Autor Share Napisano 5 Grudnia 2020 7 minut temu, Seb napisał: 1. Nie, koła się przykleja. 2. Źle oczyszczony właz. 3. Teoretycznie tak, ale jak malujesz aerografem. A nie lepiej było od czegoś takiego zacząć?: Przepraszam nie mogę zacząć mam już na koncie 4 modele. Ale dziękuję za polecenie modelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanpancerki Napisano 5 Grudnia 2020 Share Napisano 5 Grudnia 2020 Godzinę temu, Szef napisał: Dzień dobry to jest mój pierwszy czołg i mam do was kilka pytań 1.Czy koło czołgu gdy nie ma gąsienice tak powinny wisieć czy ja coś żle zrobiłem 2.Jak w waszej ocenie wygląda włazy dowódcy? 3.Słyszałem że w czołgach można złożyć wszystko i dopiero malować? P. S jestem początkujący Pytanie z kołem nie ważne Powiedział bym tak czołg maluje się zdecydowanie po sklejeniu. Z tym kołem to niewiem jak to zrobiłeś (nie powinno tak wisieć) .A „propo „ włazu dowódcy to jest źle oczyszczony. Może wpisz nazwę tego czołgu w internet i pooglądaj jeżeli się nie znasz na pancerce. Nie odbieraj źle tych komentarzy , mają one na celu poprawienie twoich prac a nie zniechęcenie do hobby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szef Napisano 5 Grudnia 2020 Autor Share Napisano 5 Grudnia 2020 Godzinę temu, fanpancerki napisał: Powiedział bym tak czołg maluje się zdecydowanie po sklejeniu. Z tym kołem to niewiem jak to zrobiłeś (nie powinno tak wisieć) .A „propo „ włazu dowódcy to jest źle oczyszczony. Może wpisz nazwę tego czołgu w internet i pooglądaj jeżeli się nie znasz na pancerce. Nie odbieraj źle tych komentarzy , mają one na celu poprawienie twoich prac a nie zniechęcenie do hobby. Dziekuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roland_Sebastian Napisano 5 Grudnia 2020 Share Napisano 5 Grudnia 2020 Polecam, warto obejrzeć: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szef Napisano 5 Grudnia 2020 Autor Share Napisano 5 Grudnia 2020 29 minut temu, Roland_Sebastian napisał: Polecam, warto obejrzeć: Bardzo ci dziekuję. Przyda się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz 72 Napisano 7 Grudnia 2020 Share Napisano 7 Grudnia 2020 Sklejaj i się nie przejmuj za dużo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szef Napisano 18 Grudnia 2020 Autor Share Napisano 18 Grudnia 2020 Dzięń dobry Chciałem się pochwalić postem prac Teraz pytanie brzmi 1.Wanne czołgu i góre czołgu (niestety nie wiem jak się fachowo nazywa) lepiej malować razem czy oddzielnie? 2.Koła czołgu (chyba tak się powinno mówić) jagbyś cie przygotowali do malowania? Tak jak ja czy inaczej? P. S jeszcze wierze będe szlifować Przepraszam za oświetlenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 18 Grudnia 2020 Share Napisano 18 Grudnia 2020 19 minut temu, Szef napisał: jagbyś cie przygotowali Oż... aż plomby w zębach mnie rozbolały Co do kół - można też skleić całą wannę razem z kołami i dopiero malować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 18 Grudnia 2020 Super Moderator Share Napisano 18 Grudnia 2020 Cześć. 1) Sklej te dwa elementy razem, jeżeli trzeba zaszpachluj i pomaluj. 2) Koła przygotowujemy, tak jak ty. Według mnie, koła lepiej i wygodniej malować oddzielnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 18 Grudnia 2020 Share Napisano 18 Grudnia 2020 21 minut temu, Marcin M. napisał: Oż... aż plomby w zębach mnie rozbolały To nie plomby, tylko miazga zęba. Wyraźnie czas na przegląd. Podziękuj Koledze za niezawodny test stanu uzębienia. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szef Napisano 18 Grudnia 2020 Autor Share Napisano 18 Grudnia 2020 3 minuty temu, jawkers napisał: Cześć. 1) Sklej te dwa elementy razem, jeżeli trzeba zaszpachluj i pomaluj. 2) Koła przygotowujemy, tak jak ty. Według mnie, koła lepiej i wygodniej malować oddzielnie. Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szef Napisano 18 Grudnia 2020 Autor Share Napisano 18 Grudnia 2020 21 minut temu, zaruk napisał: To nie plomby, tylko miazga zęba. Wyraźnie czas na przegląd. Podziękuj Koledze za niezawodny test stanu uzębienia. Możesz mi wytłumaczyć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanpancerki Napisano 18 Grudnia 2020 Share Napisano 18 Grudnia 2020 (edytowane) . Edytowane 18 Grudnia 2020 przez fanpancerki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 18 Grudnia 2020 Share Napisano 18 Grudnia 2020 11 minut temu, fanpancerki napisał: Góra czołgu to wierza. Stomatolog nadal w robocie... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 18 Grudnia 2020 Share Napisano 18 Grudnia 2020 Godzinę temu, Szef napisał: Możesz mi wytłumaczyć Tak. Kolegę rozbolały zęby od nowości ortograficznych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanpancerki Napisano 18 Grudnia 2020 Share Napisano 18 Grudnia 2020 (edytowane) . Edytowane 18 Grudnia 2020 przez fanpancerki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 18 Grudnia 2020 Share Napisano 18 Grudnia 2020 Godzinę temu, fanpancerki napisał: Góra czołgu to wierza. Nie wiem w co wierzy czołg ,ale to co ma z armatą to wieża..(mi zęby powypadały..razem z miazgą!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szef Napisano 18 Grudnia 2020 Autor Share Napisano 18 Grudnia 2020 14 minut temu, piotrkur napisał: Nie wiem w co wierzy czołg ,ale to co ma z armatą to wieża..(mi zęby powypadały..razem z miazgą!) Jakie śmieszne Głupi autokorekta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 18 Grudnia 2020 Share Napisano 18 Grudnia 2020 No dobra Panowie, dajmy już spokój, bo w końcu Admin nas pogoni. Szef - pilnuj ortografii, staramy się tutaj pisać poprawnie . Bez urazy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szef Napisano 18 Grudnia 2020 Autor Share Napisano 18 Grudnia 2020 1 minutę temu, Marcin M. napisał: No dobra Panowie, dajmy już spokój, bo w końcu Admin nas pogoni. Szef - pilnuj ortografii, staramy się tutaj pisać poprawnie . Bez urazy. Dziekuję Po prostu ta auto korekta czasami zmienia słowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 18 Grudnia 2020 Share Napisano 18 Grudnia 2020 Teraz, Szef napisał: Po prostu ta auto korekta czasami zmienia słowa To sprawdzaj dwa razy przed wysłaniem posta - proste. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szef Napisano 18 Grudnia 2020 Autor Share Napisano 18 Grudnia 2020 Teraz, Marcin M. napisał: Dziekuję wszystkim. Myślałem że tu sami mili goście a tu zaskoczenie 1 godzinę temu, fanpancerki napisał: Góra czołgu to wierza. Nie chodziło mi o wierze tylko to co się montuje na wannie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 18 Grudnia 2020 Share Napisano 18 Grudnia 2020 1 minutę temu, Szef napisał: Dziekuję wszystkim. Myślałem że tu sami mili goście a tu zaskoczenie Jesteśmy mili, ale czasem bywamy upierdliwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi