Dorotka Napisano 14 Stycznia 2021 Share Napisano 14 Stycznia 2021 7 godzin temu, Bartas89 napisał: Jaki kolor najlepiej by pasował? Titanium silver? Z pewnością będzie lepszy niż chrom. Popatrz na oryginały i coś dobierz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartas89 Napisano 14 Stycznia 2021 Autor Share Napisano 14 Stycznia 2021 51 minut temu, Juffre napisał: Malowałeś silnik czy to fabryczny chrom? Jeśli chodzi o te najbardziej świecące elementy, to jest to fabryczny chrom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toled Napisano 14 Stycznia 2021 Share Napisano 14 Stycznia 2021 Wypróbuj sobie AK Extreme Metal. Może jakiś odcień Ci przypasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cayman Napisano 14 Stycznia 2021 Share Napisano 14 Stycznia 2021 Dokup sobie SM203 super iron i jak będzie zbyt ciemny to można dodać kropelkę SM 206 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartas89 Napisano 14 Stycznia 2021 Autor Share Napisano 14 Stycznia 2021 Używaliście takiego cuda? https://www.mojehobby.pl/products/AK457-True-Metal-Steel.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toled Napisano 14 Stycznia 2021 Share Napisano 14 Stycznia 2021 Nie kombinuj. Kup sobie coś z serii Super Mettalic 2 od Gunze albo Extreme Metal od AK, bardzo fajne produkty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 14 Stycznia 2021 Share Napisano 14 Stycznia 2021 27 minut temu, Bartas89 napisał: Używaliście takiego cuda? https://www.mojehobby.pl/products/AK457-True-Metal-Steel.html To się do tarcz nie nadaje, tworzy zbyt grubą powłokę. 15 minut temu, toled napisał: Nie kombinuj. Kup sobie coś z serii Super Mettalic 2 od Gunze albo Extreme Metal od AK, bardzo fajne produkty. Dokładnie tak! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Juffre Napisano 14 Stycznia 2021 Share Napisano 14 Stycznia 2021 A do czego można wykorzystać tę pastę od AK? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 14 Stycznia 2021 Share Napisano 14 Stycznia 2021 14 minut temu, Juffre napisał: A do czego można wykorzystać tę pastę od AK? Filmów jest całkiem sporo: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartas89 Napisano 17 Stycznia 2021 Autor Share Napisano 17 Stycznia 2021 Zmyłem chrom z wydechu, zaszpachlowałem, wyszlifowałem i pomalowałem. Moim zdaniem lepiej to wygląda niż fabryczne klejenie ze szparą po środku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 17 Stycznia 2021 Share Napisano 17 Stycznia 2021 Ale gdzie jest chrom? Nie będzie, czy jak? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toled Napisano 17 Stycznia 2021 Share Napisano 17 Stycznia 2021 No i wygląda ładnie. Jeszcze tylko lustrzany chrom i będzie super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GTiStyle Napisano 18 Stycznia 2021 Share Napisano 18 Stycznia 2021 Czym zdjąłeś chromy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cayman Napisano 18 Stycznia 2021 Share Napisano 18 Stycznia 2021 9 minut temu, GTiStyle napisał: Czym zdjąłeś chromy? Kret jest najlepszy i nie narusza plastiku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 18 Stycznia 2021 Share Napisano 18 Stycznia 2021 E tam kret... Ja tam wolę Cleanlux Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cayman Napisano 18 Stycznia 2021 Share Napisano 18 Stycznia 2021 2 minuty temu, Dorotka napisał: E tam kret... Ja tam wolę Cleanlux Moszna tak, moszna i tak. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toled Napisano 18 Stycznia 2021 Share Napisano 18 Stycznia 2021 Godzinę temu, Dorotka napisał: E tam kret... Ja tam wolę Cleanlux +1;P Nie trzeba uważać na rączki zbytnio 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 18 Stycznia 2021 Super Moderator Share Napisano 18 Stycznia 2021 4 godziny temu, cayman napisał: Kret jest najlepszy i nie narusza plastiku. Ale trzeba uważać z ilością, bo wydziela się ciepło, które topi plastik. Tak się pozbyłem nadwozia z Tamiya. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartas89 Napisano 18 Stycznia 2021 Autor Share Napisano 18 Stycznia 2021 5 godzin temu, GTiStyle napisał: Czym zdjąłeś chromy? Mój rzecznik prasowy w postaci Caymana już Ci odpowiedział 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 18 Stycznia 2021 Share Napisano 18 Stycznia 2021 Godzinę temu, Bartas89 napisał: Mój rzecznik prasowy w postaci Caymana (...) Zawsze wiedziałem, że chłop zrobi karierę... No i proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toled Napisano 18 Stycznia 2021 Share Napisano 18 Stycznia 2021 13 minut temu, Dorotka napisał: Zawsze wiedziałem, że chłop zrobi karierę... No i proszę Teraz tylko nie wiem, czy powinienem w ogóle słuchać jego rad 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 18 Stycznia 2021 Share Napisano 18 Stycznia 2021 12 minut temu, toled napisał: Teraz tylko nie wiem, czy powinienem w ogóle słuchać jego rad Żeby mu tylko woda sodowa do głowy nie uderzyła! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cayman Napisano 18 Stycznia 2021 Share Napisano 18 Stycznia 2021 28 minut temu, Dorotka napisał: Żeby mu tylko woda sodowa do głowy nie uderzyła! Jak już to tylko procenty. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cayman Napisano 18 Stycznia 2021 Share Napisano 18 Stycznia 2021 Wydech poszedł do kreta i już gotowy do dalszej obróbki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oliardi Napisano 18 Stycznia 2021 Share Napisano 18 Stycznia 2021 To mi nie wygląda na wydech roadstara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi