barszczo Napisano 19 Stycznia Share Napisano 19 Stycznia Ja też, ale musi być lepszy niż Folgore... 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 19 Stycznia Share Napisano 19 Stycznia Trochę więcej renderów Bf109K-4 od Kotare. Pomimo ułomności modelu Hasegawy, raczej przy niej zostanę...: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 19 Stycznia Share Napisano 19 Stycznia 2 godziny temu, barszczo napisał: Ja też, ale musi być lepszy niż Folgore... Obstawiam raczej Deja vu . Tam 75% będzie takie same. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaro Napisano 19 Stycznia Share Napisano 19 Stycznia Mimo fanatycznego podejścia do Me 109 ,tym razem chyba sobie daruje(oby:)),Mc 200 kupię chętnie,to ostatni duży makaron którego nie mam.Wahałem się w ubiegłym roku nad MC 200 od Pacific Coast,ale jak za Fiata G 55 czy Re 2005 Sagittario bez wyrzutów sumienia dałem po 600 stów,to tu się wstrzymałem,za brzydkie to to na taką kasę:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkrzyska Napisano 1 Lutego Share Napisano 1 Lutego CSM przygotowuje nowy model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 1 Lutego Share Napisano 1 Lutego Nowość Revella na grudzień tego roku: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tazman79 Napisano 7 Lutego Share Napisano 7 Lutego https://www.facebook.com/share/banZ2Dbpt5J1E98y/ 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 7 Lutego Share Napisano 7 Lutego W dniu 19.01.2024 o 08:43, Pawel.G napisał: Jak ja lubię ten samolot na tej grafice to wygląda jak bokser co zarobił ostry prosty i mu się szczeka przestawiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 7 Lutego Share Napisano 7 Lutego ile ten Viggen moze kosztowac? Musze sprzedac samochoc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 7 Lutego Share Napisano 7 Lutego 13 minut temu, BRAVO112 napisał: ile ten Viggen moze kosztowac? Musze sprzedac samochoc? Będzie na pewno duży . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 7 Lutego Share Napisano 7 Lutego bedzie pasowal do mojego Skyhawka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panmopsik Napisano 7 Lutego Share Napisano 7 Lutego (edytowane) 3 godziny temu, BRAVO112 napisał: ile ten Viggen moze kosztowac? JETMADS, 20 % upustu w przedsprzedaży, ograniczona ilość na rynek, 1 tysiąc pln było rok temu. Ja jestem ciekawy, kiedy Daco wypuści swojego gotowego Fouga Magistra, bo cały czas bada rynek...(15.11.2023) Edytowane 7 Lutego przez panmopsik 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 15 Lutego Share Napisano 15 Lutego Dora Wings coraz bliżej finału w temacie D.520 >KLIK< 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 25 Lutego Share Napisano 25 Lutego Nowość od HpH, sprzedaż Kate ma ruszyć w tym tygodniu. Poniżej zdjęcia drukowanych dodatków: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaro Napisano 26 Lutego Share Napisano 26 Lutego Eh,znowu trzeba będzie z kiermana wysupłać parę stów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 29 Marca Share Napisano 29 Marca Pre-order startuje >>KLIK<< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wymysl Napisano 6 Kwietnia Share Napisano 6 Kwietnia 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 2 Maja Share Napisano 2 Maja Kolejna edycja "Spada/Śmieciarki" od ZM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawek_26869 Napisano 17 Maja Share Napisano 17 Maja W dniu 6.04.2024 o 14:28, Wymysl napisał: Jest już w przedsprzedaży we wszystkich trzech skalach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 17 Maja Share Napisano 17 Maja 11 minut temu, Slawek_26869 napisał: Jest już w przedsprzedaży we wszystkich trzech skalach Uzupełnieniem: 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawek_26869 Napisano 17 Maja Share Napisano 17 Maja ... i dla "ułatwienia" Wczesna wersja: https://sklep5817030.homesklep.pl/pl/p/PWS-26-wersja-wczesna-132-przedsprzedaz/259 późna wersja: https://sklep5817030.homesklep.pl/pl/p/PWS-26-132-przedsprzedaz/260 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 17 Maja Share Napisano 17 Maja Oj, kusi... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawek_26869 Napisano 17 Maja Share Napisano 17 Maja 8 minut temu, barszczo napisał: Oj, kusi... Mnie też, ale nie mam aktualnie Sobieskiego na zbyciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arhtus Napisano 18 Maja Share Napisano 18 Maja To trzeba zebrać ekipę 5 Jagiełło A tak serio, to ja bym 48 przytulił, ale tu też trochę trzeba wydać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KP.Taurus Napisano 19 Maja Share Napisano 19 Maja A tak mimochodem pojawiła się zajawka o PWS-10: "Aaa..... and one more thing, if you like the theme of PWSa-26 we'll do PWS-10 - and if you don't like it..... we will also make it." Tak, więc nie marudzić Panowie i zamawiać. Osobiście to marzy mi się też Breguet XIX, a później Spady 51 i 61 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi