Moses Napisano 20 Lutego 2021 Share Napisano 20 Lutego 2021 Skończyłem jeden z nowszych wypustowy Mistercrapa. Model jest fenomenalny, świetnie zdetalowany. Szczegóły są finezyjne. Model zaprojektowany został chyba przez jakieś dziecko, a frezer tworzący formy musiał być na jakimś potężnym kacu 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tlb Napisano 20 Lutego 2021 Share Napisano 20 Lutego 2021 Oglądałem zmagania. Model wyszedł bardzo fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 20 Lutego 2021 Share Napisano 20 Lutego 2021 Gratuluję.Jestem pod wielkim wrażeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 20 Lutego 2021 Autor Share Napisano 20 Lutego 2021 Hehe ja też że wytrwałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudy0007 Napisano 20 Lutego 2021 Share Napisano 20 Lutego 2021 A już myślałem, że na końcu będzie filmik jak to wszystko się pali Co by nie było i jak by nie było duże pochwały należą się za odwagę, chęci, ambicje i poświęcony temu czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 20 Lutego 2021 Share Napisano 20 Lutego 2021 GENIALNY. No po prostu cudny jest. Jeden z najlepszych Harrierów jakie widziałem na forum Tego się po prostu nie da "odzobaczyć" I jeszcze napisz, że postawisz na półce w pierwszym rzędzie - tym to już mnie zastrzelisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neptun1939 Napisano 20 Lutego 2021 Share Napisano 20 Lutego 2021 Obserwowałem zmagania i cicho kibicowałem. Gratulacje dla zwycięzcy Pierwszy model w tym mini-projekcie skończony. Płatowiec wyszedł ładnie jak na bazę wyjściową. Ale mam dwie uwagi, które mogłeś ( i możesz ) poprawić, bo psują odbiór: 1. Szwy łączenia form na rakietach. No... nie ładnie to wygląda.... 2. Pierwsze zdjęcie od spodu: rakieta wewnętrzna na prawym skrzydle jest krzywo wklejona ( nie jest równolegle do tej zewnętrznej i zbiornika). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 20 Lutego 2021 Autor Share Napisano 20 Lutego 2021 No ba, zaszczytnie będzie stał obok innych marinesiakow, a magazynowanego Harriera od Hasegawy w diabły sprzedam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 21 Lutego 2021 Share Napisano 21 Lutego 2021 Nie ma lutka w kabinie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 21 Lutego 2021 Autor Share Napisano 21 Lutego 2021 Ni ma bo nie było, jakby był, to by był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 21 Lutego 2021 Share Napisano 21 Lutego 2021 Idę trolować inne Mister Craftowe powieści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Staryfajter1954 Napisano 21 Lutego 2021 Share Napisano 21 Lutego 2021 (edytowane) No i Andrzeju prace nad tym wynalazkiem ukończyłeś. Fajnie, że się nie poddałeś i przynajmniej starałeś się wydobyć z tego potworka to co najlepsze bo inaczej jak potworkiem tego zestawu Aeroplasta a teraz Mister Crafta nazwać nie można. Ani to ładne ani to zdetalowane ani to nie wygląda jak jakaś jedna konkretna wersja Harriera . Jednak nie poddałeś się i na luzie w sumie go ukończyłeś i za to masz plusa. Wreszcie mogłem zobaczyć jak po sklejeniu wygląda ten dziwny Harrier (szukałem w sieci zdjęć ukończonego i nie znalazłem). Dzięki za fajną galerię ukończonego modelu. Edytowane 21 Lutego 2021 przez Staryfajter1954 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepociufakers Napisano 21 Lutego 2021 Share Napisano 21 Lutego 2021 Podejrzewam, że to najlepiej pomalowany egzemplarz tego modelu:) Zbliżenia pokazują w pełni, finezyjne wykonanie elementów modelu;) Gratuluje wytrwałości i mocnych nerwów. ps. Myślę, że ten cały projekt ostatecznie skończy się wnioskiem - jeśli nie chcesz stosować zasady "10 razy dopasuj raz sklej i oblej szpachlą 10 razy", to 5 razy zastanów się czy na pewno chcesz kupić model .....tutaj wstaw obojętnie jaką nazwę modelu o wątpliwej jakości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Staryfajter1954 Napisano 21 Lutego 2021 Share Napisano 21 Lutego 2021 42 minuty temu, pepociufakers napisał: Podejrzewam, że to najlepiej pomalowany egzemplarz tego modelu:) Zbliżenia pokazują w pełni, finezyjne wykonanie elementów modelu;) Gratuluje wytrwałości i mocnych nerwów. ps. Myślę, że ten cały projekt ostatecznie skończy się wnioskiem - jeśli nie chcesz stosować zasady "10 razy dopasuj raz sklej i oblej szpachlą 10 razy", to 5 razy zastanów się czy na pewno chcesz kupić model .....tutaj wstaw obojętnie jaką nazwę modelu o wątpliwej jakości. No cóż to chyba jedyny sensownie pomalowany model Harriera z Aeropalsta. Firma Aeroplast zaczęła produkować swoje potworki jeszcze w latach 90 i... cieszę się, że zaprzestała swojej działalności bo to co oferowała jest zwyczajnie fatalne... Niestety Mister Craft przejął te dziadowskie formy do dziś tłucze tego potworka Harriera... Aeropast naprawdę nie mógł gorzej wybrać do skopiowania Harriera tylko musiał wybrać innego równie nieudanego stworka jakim jest zestaw Lindberg i jeszcze pozbawił go atrapy silnika Pegasus a dodanie skrzydeł od AV-8B chyba miało pozwolić na zbudowanie prototy pu YAV-8B ale lepszym jednak rozwiązaniem jest wzięcie kadłuba z NOVO i połączyć go z tymi skrzydłami i efekt powinien być zdecydowanie lepszy od tego co prezentuje zestaw Artoplasta/Mister Crafta. by Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 21 Lutego 2021 Autor Share Napisano 21 Lutego 2021 2 godziny temu, pepociufakers napisał: ps. Myślę, że ten cały projekt ostatecznie skończy się wnioskiem - jeśli nie chcesz stosować zasady "10 razy dopasuj raz sklej i oblej szpachlą 10 razy", to 5 razy zastanów się czy na pewno chcesz kupić model .....tutaj wstaw obojętnie jaką nazwę modelu o wątpliwej jakości. Wbrew pozorom szpachli było tam relatywnie mało, nie więcej niż np w wypadku Academy. Za to CA lało się strumieniami : D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bart207skw Napisano 22 Lutego 2021 Share Napisano 22 Lutego 2021 gratuluje dobrnięcia do mety. on taki brzydki, ze aż ładny. ten harrier znaczy sie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi