Xmen Napisano 7 Maja 2021 Share Napisano 7 Maja 2021 (edytowane) Następny " Fińczyk". Jeszcze pięć i będzie koniec.Miłego oglądania. Edytowane 7 Maja 2021 przez Xmen 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 7 Maja 2021 Share Napisano 7 Maja 2021 Hmm Ciekawie, a nawet i nieźle. Tylko trochę jakoś tak........ "inaczej" niż zwykle i niż kolega nas przyzwyczaił. Może chociaż ciut kopcia za wydechami dla ożywienia byś zrobił 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 7 Maja 2021 Share Napisano 7 Maja 2021 Wiązanie naciągów to coś co zawsze mnie powstrzymywało przed takimi modelami. Tak, że chociażby z tego względu " + " wielki jak figura ze Świebodzina. Sfasty bez podkładu mocno dają po oczach. Zdradź czy on był taki gładki na płatach czy to tylko Twoja wizja wykonania? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 8 Maja 2021 Autor Share Napisano 8 Maja 2021 7 godzin temu, abtb napisał: Może chociaż ciut kopcia za wydechami dla ożywienia byś zrobił Jest zrobiony tylko delikatnie. 6 godzin temu, Baas ArK napisał: Zdradź czy on był taki gładki na płatach Tutaj nie bardzo wiem o co chodzi. 6 godzin temu, Baas ArK napisał: Twoja wizja wykonania? Tak to moja wizja wyglądu tego samolotu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 8 Maja 2021 Share Napisano 8 Maja 2021 ładny ładny, tylko wg mnie to nie prawdziwy "fińczyk" tylko jakiś przebieraniec..... prawdziwy 100% "fińczyk" to by miał nartki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 8 Maja 2021 Share Napisano 8 Maja 2021 8 godzin temu, Xmen napisał: Tutaj nie bardzo wiem o co chodzi. Może to wina zdjęć, płaty wyglądają po prostu płasko, jakby z jednego arkusza blachy w całości zrobione. 8 godzin temu, Xmen napisał: Tak to moja wizja wyglądu tego samolotu. To wyjaśnia i zamyka temat 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 8 Maja 2021 Autor Share Napisano 8 Maja 2021 (edytowane) 41 minut temu, M.A.V. napisał: prawdziwy 100% "fińczyk" to by miał nartki I tutaj muszę pana zmartwić.Żaden Fiński myśliwiec którego model będę robił nie będzie na nartach.Wszystkie na kołach.Nawet Fokker D XXI i I-153. 39 minut temu, Baas ArK napisał: To wyjaśnia i zamyka temat I tego się trzymajmy.Być może wyglądają płasko ale mi to nie przeszkadza nic a nic. Edytowane 8 Maja 2021 przez Xmen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 8 Maja 2021 Share Napisano 8 Maja 2021 50 minut temu, Baas ArK napisał: jakby z jednego arkusza blachy w całości zrobione. Z blachy to może i nie ale już z płótna to jak najbardziej. Tak na oko 80% tego samolotu to płótno 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozborn Napisano 8 Maja 2021 Share Napisano 8 Maja 2021 (edytowane) Piękny! Oj chodzi za mną ten model bardzo. Tylko riggingu się boję Ta galeria nie pomaga Edytowane 8 Maja 2021 przez kozborn 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 8 Maja 2021 Autor Share Napisano 8 Maja 2021 8 minut temu, kozborn napisał: Ta galeria nie pomaga Dlaczego nie pomaga? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slaw_21 Napisano 8 Maja 2021 Share Napisano 8 Maja 2021 Kolejny z serii, tym razem dwupłat, zrobiony "na czysto", a mimo to jak inne najwyższa klasa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 8 Maja 2021 Autor Share Napisano 8 Maja 2021 (edytowane) 54 minuty temu, Slaw_21 napisał: mimo to jak inne najwyższa klasa. Niech kolega nie szaleje.Co najwyżej klasa średnia.A i to wątpliwe. Płasko i nudno czyli nic specjalnego. Edytowane 8 Maja 2021 przez Xmen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slaw_21 Napisano 8 Maja 2021 Share Napisano 8 Maja 2021 4 minuty temu, Xmen napisał: Niech kolega nie szaleje.Co najwyżej klasa średnia. Ale ja sobie patrzę ze swojej klasy - z podstawówki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 8 Maja 2021 Autor Share Napisano 8 Maja 2021 2 minuty temu, Slaw_21 napisał: Ale ja sobie patrzę ze swojej klasy - z podstawówki Aha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 8 Maja 2021 Share Napisano 8 Maja 2021 Gladiator i za mna chodzi ( lata? ) Nie moglem sie powstrzymac i kupilem w Lingen otwarte felgi i silnik do niego od SBS. A budowa ruszy moze pod koniec roku A Gladiator, choc czysty - bardzo ladny i nart nie poztrzebuje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 8 Maja 2021 Autor Share Napisano 8 Maja 2021 2 minuty temu, BRAVO112 napisał: A budowa ruszy moze pod koniec roku Dlaczego tak późno i jakie malowanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 8 Maja 2021 Share Napisano 8 Maja 2021 (edytowane) bo te cholerna Wilge koncze a bedzie albo Brytyjczyk albo Irlandczyk Edytowane 8 Maja 2021 przez BRAVO112 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 8 Maja 2021 Autor Share Napisano 8 Maja 2021 1 minutę temu, BRAVO112 napisał: bo te cholerna Wilge koncze Pozazdrościć samozaparcia i konsekwencji w dążeniu o celu. U mnie będzie jeszcze jeden Gladiator tym razem ze Sworda w malowaniu FAA ale nie z Malty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudy0007 Napisano 9 Maja 2021 Share Napisano 9 Maja 2021 Muszę przyznać, że nawet mi się podoba, pomimo tego że to w ogóle nie moja bajka tematyczna 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WujekAlice Napisano 9 Maja 2021 Share Napisano 9 Maja 2021 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 9 Maja 2021 Autor Share Napisano 9 Maja 2021 8 minut temu, WujekAlice napisał: Co to kolega bawi się w kalambury? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 9 Maja 2021 Autor Share Napisano 9 Maja 2021 19 minut temu, rudy0007 napisał: nie moja bajka tematyczna Może przyjdzie taki czas że zawitam na forum z czymś z kolegi bajki tematycznej.Kto wie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WujekAlice Napisano 9 Maja 2021 Share Napisano 9 Maja 2021 Godzinę temu, Xmen napisał: Co to kolega bawi się w kalambury? To nie kalambury - to pismo obrazkowe. Mam przetłumaczyć? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopernik Napisano 9 Maja 2021 Share Napisano 9 Maja 2021 W dniu 8.05.2021 o 18:45, Xmen napisał: Niech kolega nie szaleje.Co najwyżej klasa średnia.A i to wątpliwe. Płasko i nudno czyli nic specjalnego. Czyli- po domowemu. Myślę, że większość z nas tak robi. Ja od lat siedzę w tej klasie i już chyba nie przejdę dalej. Model super, u mnie na pierwszy rząd w gablocie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 10 Maja 2021 Autor Share Napisano 10 Maja 2021 (edytowane) 8 godzin temu, WujekAlice napisał: Mam przetłumaczyć? Jeżeli to nie kłopot to poproszę.Te dwa pierwsze obrazki kojarzę intryguje mnie ten kwiatek. Edytowane 10 Maja 2021 przez Xmen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi