robertmodelarz Napisano 9 Maja 2021 Share Napisano 9 Maja 2021 (edytowane) Model skończony, usterki i wady modelu zostały opisane w wątku warsztatowym. Może pojawią się jakieś nowe? Dzięki Wam cały czas się uczę i doskonalę swoje umiejętności. Dziękuję wszystkim forumowiczom za pomoc udzieloną przy budowie modelu. Światło ciepłe: Edytowane 9 Maja 2021 przez robertmodelarz 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 9 Maja 2021 Autor Share Napisano 9 Maja 2021 Światło zimne: 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chorąży Napisano 9 Maja 2021 Share Napisano 9 Maja 2021 Podoba mi się :) brawo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 9 Maja 2021 Share Napisano 9 Maja 2021 (edytowane) Co tu dodawać Zvezda daję rady, dziś nie Sławomira , podoba się Edytowane 9 Maja 2021 przez Evildead Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 9 Maja 2021 Share Napisano 9 Maja 2021 Te fotki w zimnym świetle lepsze Coraz lepiej ci te pojazdy wychodzą, twój mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 9 Maja 2021 Share Napisano 9 Maja 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klapouch Napisano 9 Maja 2021 Share Napisano 9 Maja 2021 Jest dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 10 Maja 2021 Share Napisano 10 Maja 2021 Lina po lewej stronie jest bardzo fajnie i naturalnie ułożona natomiast po prawej wygląda mi trochę dziwne jakby lewitowała. Najbardziej z niedoróbek rzucają się w oczy zalane siatki i to tam trzeba by położyć krzaczory albo ścierkę żeby to trochę przykryć. Malowanie jak na mój gust wyszło bardzo fajnie- nie jest ani monotonnie ani komiksowo, dobrze wygląda żelazny zapas gąsienic no i krzaki tez dodają smaczku (co to za wyrób?). Ogólnie jestem na Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stakov Napisano 10 Maja 2021 Share Napisano 10 Maja 2021 dobra robota, fajnie się prezentuje z tymi gałązkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 11 Maja 2021 Autor Share Napisano 11 Maja 2021 Dziękuję bardzo wszystkim użytkownikom forum, za dobre słowo. Działamy dalej i nie poddajemy się przeciwnościom, które czyhają na nas w modelarskim świecie. Cały czas idziemy do przodu!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 15 Maja 2021 Share Napisano 15 Maja 2021 Jakiś wash na 6 z prawej strony na spawie by się przydał. Całkiem przyjemny model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
halset Napisano 15 Maja 2021 Share Napisano 15 Maja 2021 Jak wyżej - tylko ten wash na 6 podciągnąć i git malina. Co to za rośliny? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 16 Maja 2021 Autor Share Napisano 16 Maja 2021 W dniu 15.05.2021 o 13:53, halset napisał: Jak wyżej - tylko ten wash na 6 podciągnąć i git malina. Co to za rośliny? Postaram się pomachać pędzlem mocniej i dokładniej. Ściany w domu to wałkiem maluję. Roślinki - to poodrywane gałęzie od drzewek z makiet kolejkowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu83 Napisano 17 Maja 2021 Share Napisano 17 Maja 2021 Podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_W Napisano 17 Maja 2021 Share Napisano 17 Maja 2021 Bardzo ładny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi