robertmodelarz Napisano 9 Maja 2021 Napisano 9 Maja 2021 (edytowane) Model skończony, usterki i wady modelu zostały opisane w wątku warsztatowym. Może pojawią się jakieś nowe? Dzięki Wam cały czas się uczę i doskonalę swoje umiejętności. Dziękuję wszystkim forumowiczom za pomoc udzieloną przy budowie modelu. Światło ciepłe: Edytowane 9 Maja 2021 przez robertmodelarz 6 Cytuj
Evildead Napisano 9 Maja 2021 Napisano 9 Maja 2021 (edytowane) Co tu dodawać Zvezda daję rady, dziś nie Sławomira , podoba się Edytowane 9 Maja 2021 przez Evildead Cytuj
Adamo722 Napisano 9 Maja 2021 Napisano 9 Maja 2021 Te fotki w zimnym świetle lepsze Coraz lepiej ci te pojazdy wychodzą, twój mi się podoba Cytuj
TAW Napisano 10 Maja 2021 Napisano 10 Maja 2021 Lina po lewej stronie jest bardzo fajnie i naturalnie ułożona natomiast po prawej wygląda mi trochę dziwne jakby lewitowała. Najbardziej z niedoróbek rzucają się w oczy zalane siatki i to tam trzeba by położyć krzaczory albo ścierkę żeby to trochę przykryć. Malowanie jak na mój gust wyszło bardzo fajnie- nie jest ani monotonnie ani komiksowo, dobrze wygląda żelazny zapas gąsienic no i krzaki tez dodają smaczku (co to za wyrób?). Ogólnie jestem na Cytuj
stakov Napisano 10 Maja 2021 Napisano 10 Maja 2021 dobra robota, fajnie się prezentuje z tymi gałązkami Cytuj
robertmodelarz Napisano 11 Maja 2021 Autor Napisano 11 Maja 2021 Dziękuję bardzo wszystkim użytkownikom forum, za dobre słowo. Działamy dalej i nie poddajemy się przeciwnościom, które czyhają na nas w modelarskim świecie. Cały czas idziemy do przodu!!!!! Cytuj
copycat Napisano 15 Maja 2021 Napisano 15 Maja 2021 Jakiś wash na 6 z prawej strony na spawie by się przydał. Całkiem przyjemny model. Cytuj
halset Napisano 15 Maja 2021 Napisano 15 Maja 2021 Jak wyżej - tylko ten wash na 6 podciągnąć i git malina. Co to za rośliny? 1 Cytuj
robertmodelarz Napisano 16 Maja 2021 Autor Napisano 16 Maja 2021 W dniu 15.05.2021 o 13:53, halset napisał: Jak wyżej - tylko ten wash na 6 podciągnąć i git malina. Co to za rośliny? Postaram się pomachać pędzlem mocniej i dokładniej. Ściany w domu to wałkiem maluję. Roślinki - to poodrywane gałęzie od drzewek z makiet kolejkowych. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi