michal0281 Napisano 26 Lipca 2021 Share Napisano 26 Lipca 2021 Witam, czasu mało, a zrobić się coś chce, w takiej sytuacji polecam ten zgrabny modelik od tamki, spokojnie można napisać, że sam się skleja. Dawno nie robiłem modelu w panzergrau, ciekaw jestem co z tego wyjdzie. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 26 Lipca 2021 Share Napisano 26 Lipca 2021 No i od razu zapowiada się efektownie mimo że szaro. W tym sezonie jest chyba moda na pezetki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 26 Lipca 2021 Share Napisano 26 Lipca 2021 O i elegancko, chętnie popatrzę co tam dalej z nim wyczarujesz, może samemu coś skorzystam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 26 Lipca 2021 Share Napisano 26 Lipca 2021 5 godzin temu, michal0281 napisał: Dawno nie robiłem modelu w panzergrau, ciekaw jestem co z tego wyjdzie. Myślę, że model w panzergrau. To bardzo przyjemny model, świetny do modulacji. Twój już na tym etapie wygląda dobrze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnaQ Napisano 26 Lipca 2021 Share Napisano 26 Lipca 2021 Choć jak już dziś u kolegi pisałem - te nowomodne modulacje-sracje, pfff... No, ale co mam powiedzieć? No, jak nie, jak tak? No, podoba się! Już teraz widać, że ładny jest i łabędzie, znaczy... ładny będzie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 1 Sierpnia 2021 Autor Share Napisano 1 Sierpnia 2021 Trochę udało mi się zrobić przy modelu, washa zrobiłem, olejami działałem, obicia raczej delikatnie, jak dobrze wszystko przeschnie to jakieś zacieki no i potem biorę się za układ jezdny. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 1 Sierpnia 2021 Share Napisano 1 Sierpnia 2021 Jak na razie (choć już tak pewnie będzie do końca) bardzo mi się podoba. Świetnie pomalowany, co podkreśla ciekawą bryłę tego pojazdu. Upaćkaj go Pan z umiarem i zobaczym jak się będzie prezentował. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 1 Sierpnia 2021 Share Napisano 1 Sierpnia 2021 Bardzo mi się podoba 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Testament68 Napisano 1 Sierpnia 2021 Share Napisano 1 Sierpnia 2021 Kapitalny początek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 1 Sierpnia 2021 Share Napisano 1 Sierpnia 2021 Jestem na tak! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mic43 Napisano 2 Sierpnia 2021 Share Napisano 2 Sierpnia 2021 Ta różnorodność tonalna to biedrona, czy robiłeś aero? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 2 Sierpnia 2021 Autor Share Napisano 2 Sierpnia 2021 5 godzin temu, mic43 napisał: Ta różnorodność tonalna to biedrona, czy robiłeś aero? Trochę jedno, trochę drugie, powiedzmy takie łączenie technik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 4 Września Autor Share Napisano 4 Września (edytowane) Witam! Trochę czasu zleciało i w końcu mam okazję podziałać w tym starym temacie. Edytowane 4 Września przez michal0281 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesioc Napisano 4 Września Share Napisano 4 Września ładny pojazd i takie też wykonanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 7 Września Autor Share Napisano 7 Września (edytowane) Coś tam przy modelu porobiłem, no i podstawka się zrobiła, nie wiem czy bardziej usyfić czołg, czy zostawić tak jak teraz? Edytowane 7 Września przez michal0281 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 7 Września Share Napisano 7 Września (edytowane) Fajnie z podstawką, może trochę przednią płytę jeszcze bym styrał gdzieś po rogach deko, przydałoby się jeszcze zęby i ranty kół jakimś srebrnym przejechać, bo polerowały się przez ten piach tez by to przebijało, no i jeszcze brak mocowania anteny i antena, paski na kanistrach też chyba skórzane były Edytowane 7 Września przez Evildead 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 7 Września Autor Share Napisano 7 Września Dzięki, jakoś mi ta antena wyleciała z głowy. Nad resztą uwag też podziałam, tylko te paski od kanistrow juz zostawie w szarym. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rhinoceros Napisano 8 Września Share Napisano 8 Września Hm.... "wyleciała antena z głowy"... Ciekawe... Pozdrawiam i życzę następnych nie mniej udanych modeli! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RogerM Napisano 8 Września Share Napisano 8 Września Ładny model i podstawka, warto było czekać 3 lata 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 8 Września Autor Share Napisano 8 Września Antena doklejona, przetarcia na obręczach przy kolach zrobione, świecą się jak...., ale na zdjęciach tego nie widać, nie wiem dlaczego. Ciesze się, że udało mi się w końcu zrobić jakiś model po dlugiej przerwie. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrykd Napisano 8 Września Share Napisano 8 Września Podstawa anteny jest gumowa. Pomalowalbym takim kolorem jak bandaze kół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 9 Września Share Napisano 9 Września Ładne w szczególe i w całości, gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi