Fixer Napisano 5 Sierpnia 2021 Share Napisano 5 Sierpnia 2021 Mistel 5, czyli He162A-2 połączony z Arado E-377A. Jeden z wielu teutońskich pomysłów, które nigdy nie opuściły fazy projektowej. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 5 Sierpnia 2021 Share Napisano 5 Sierpnia 2021 Ale zarąbiste wunderwaffe Pomalowany powściągliwie ale bardzo ładnie. Tak właśnie powinien wyglądać prototyp. Ciekawi mnie tylko jak to to startowało . Pędziło po pasie startowym z całym tym rydwanem i w stosownym momencie się odczepiało czy też z jakiejś wyrzutni 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fixer Napisano 5 Sierpnia 2021 Autor Share Napisano 5 Sierpnia 2021 (edytowane) Jeśli chodzi o malowanie, to wyszedłem z założenia że jednorazowego użytku bomba nie może być zbyt brudna z zasady , tym bardziej że takie wynalazki raczej zbyt długo nie czekałyby na swoją kolej na jakimś polu albo w szopie. Sam Volksjäger jest już bardziej styrany. A co do startu to tak, rozpędzało (by) się właśnie na tym wózku Edytowane 5 Sierpnia 2021 przez Fixer 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 5 Sierpnia 2021 Share Napisano 5 Sierpnia 2021 51 minut temu, Fixer napisał: wyszedłem z założenia że jednorazowego użytku bomba nie może być zbyt brudna z zasady , tym bardziej że takie wynalazki raczej zbyt długo nie czekałyby na swoją kolej na jakimś polu albo w szopie. BARDZO słuszna koncepcja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozborn Napisano 5 Sierpnia 2021 Share Napisano 5 Sierpnia 2021 Wygląda jak dziadek A-10 A tak poza tym - bardzo udany model! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WujekAlice Napisano 5 Sierpnia 2021 Share Napisano 5 Sierpnia 2021 Jakby kto był zainteresowany, to na allegro widziałem to w granicach 6 dych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 5 Sierpnia 2021 Share Napisano 5 Sierpnia 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Usul Napisano 5 Sierpnia 2021 Share Napisano 5 Sierpnia 2021 Ależ lubię te dziwolągi Hitlera, super wykonanie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano 6 Sierpnia 2021 Share Napisano 6 Sierpnia 2021 (edytowane) Ładne wykonanie ciekawego zestawu, czysto i schludnie i ciekawie się ta satyna prezentuje, bo miejscami wygląda, jakby wpadała w głęboki mat. Podoba się 23 godziny temu, abtb napisał: Ciekawi mnie tylko jak to to startowało. Fotka z sieci w celach poglądowych. Edytowane 6 Sierpnia 2021 przez Rafał B 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obłok Napisano 7 Sierpnia 2021 Share Napisano 7 Sierpnia 2021 Podoba się. Nie za czysty nie za brudny. A kwitów realistycznych nie ma za dużo, więc można popuścić wodzę fantazji z przejściami kolorów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi