StarBourne Napisano 3 Lutego 2022 Share Napisano 3 Lutego 2022 Klasa, bardzo fajnie wygląda. Gumowe obręcze od kół planujesz podniszczyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
halset Napisano 4 Lutego 2022 Autor Share Napisano 4 Lutego 2022 10 godzin temu, StarBourne napisał: Klasa, bardzo fajnie wygląda. Gumowe obręcze od kół planujesz podniszczyć? Tak, odrobinę już je sponiewierałem, może kolejna aktualizacja będzie już z kołami i gęsiami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
halset Napisano 22 Marca 2022 Autor Share Napisano 22 Marca 2022 Powoli do przodu: Jakieś delikatne ostatnie brudzenie będzie po wklejeniu modelu na podstawkę, żeby zgrać całość. Tymczasem jeśli chodzi o podstawkę to szczerze mówiąc nie miałem kompletnie pomysłu na "coś z niczego", więc będzie taka prosta: Malunki podstawki jeszcze w trakcie. Pasowałoby może dodać jakiś element dla urozmaicenia, ale co? Drogowskaz odpada, zbyt banalny Raczej coś, co można samemu na szybko sklecić, nie planuję żadnych zakupów więcej. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chorąży Napisano 22 Marca 2022 Share Napisano 22 Marca 2022 Fajne, podoba mi się. Urozmaicenie ? koło od wozu drabiniastego albo dwie walizki ?.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
orzechu500 Napisano 23 Marca 2022 Share Napisano 23 Marca 2022 Kwiaty może kolorowe , cos co przełamie zieleń trawy , czołgu i doda zycia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Ciesielski Napisano 23 Marca 2022 Share Napisano 23 Marca 2022 zrób tablicę z nazwą miejscowości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kowalec222 Napisano 23 Marca 2022 Share Napisano 23 Marca 2022 Ta 5 do góry nogami to jakiś celowy zabieg? Trochę dziwnie to wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
halset Napisano 23 Marca 2022 Autor Share Napisano 23 Marca 2022 13 minut temu, Kowalec222 napisał: Ta 5 do góry nogami to jakiś celowy zabieg? Trochę dziwnie to wygląda. Takie kalki byli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kowalec222 Napisano 23 Marca 2022 Share Napisano 23 Marca 2022 (edytowane) Aha, no to spoko. Edytowane 23 Marca 2022 przez Kowalec222 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_OldMan_ Napisano 23 Marca 2022 Share Napisano 23 Marca 2022 4 minuty temu, Kowalec222 napisał: Aha, no to spoko, może i tak ruskie malowali numery. Nawet dzisiaj potrafią Z odwrotnie na kamazie nabazgrać. To jest czołg z 2 Batalionu 1 Brygady Pancernej, Warszawa, listopad 1944 r. Malowanie na dole po prawej. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
halset Napisano 23 Marca 2022 Autor Share Napisano 23 Marca 2022 (edytowane) 9 minut temu, _OldMan_ napisał: To jest czołg z 2 Batalionu 1 Brygady Pancernej, Warszawa, listopad 1944 r. Malowanie na dole po prawej. Zgadza się. Jednak nie udało mi się znaleźć żadnych zdjęć tego pojazdu, wiec zakładam ze producent kalek wiedział, co robi. Zresztą tak czy inaczej to tylko luźna interpretacja. Edytowane 23 Marca 2022 przez halset Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajowy z wąsami Napisano 25 Marca 2022 Share Napisano 25 Marca 2022 W dniu 23.03.2022 o 14:26, halset napisał: Zgadza się. Jednak nie udało mi się znaleźć żadnych zdjęć tego pojazdu, wiec zakładam ze producent kalek wiedział, co robi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 25 Marca 2022 Share Napisano 25 Marca 2022 38 minut temu, gajowy z wąsami napisał: A zdradzisz nam skąd zdjęcie pochodzi? Pozdrawiam. Andrzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daniel Napisano 25 Marca 2022 Share Napisano 25 Marca 2022 Jako model fajny, ale do oryginału mu daleko. Po pierwsze - nie te koła jezdne, po drugie nie ta kopułka d-cy. trochę chęci i można znaleźć zdjęcia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daniel Napisano 25 Marca 2022 Share Napisano 25 Marca 2022 A cha jeszcze jedno to nie Warszawa listopad 1944 tylko trójmiasto marzec 1945. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
halset Napisano 25 Marca 2022 Autor Share Napisano 25 Marca 2022 Dzięki za zdjęcia, niemniej jednak na tym etapie jedyne co mi pozostało, to najwyżej zapisać je sobie na dysku. Zresztą moim celem nie była budowa doskonałej repliki ze starej zvezdy (odsyłam do pierwszego postu w temacie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajowy z wąsami Napisano 26 Marca 2022 Share Napisano 26 Marca 2022 12 godzin temu, Endrju napisał: A zdradzisz nam skąd zdjęcie pochodzi? Z książki... przecież widać, że to skan... (Pojazdy Wojska Polskiego, Front Wschodni 1943-1945 - malowanie i oznakowanie; Mariusz Skotnicki, wydawnictwo AJaKS - Książki Militarne, Warszawa, najprawdopodobniej 2000 rok) 11 godzin temu, Daniel napisał: A cha jeszcze jedno to nie Warszawa listopad 1944 tylko trójmiasto marzec 1945. Autor podpisał "Rejon Warszawy, listopad (?) 1944 roku" - nie mnie z tym dyskutować... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daniel Napisano 26 Marca 2022 Share Napisano 26 Marca 2022 Widocznie autor nie widział kompletu zdjęć w WAF. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chorąży Napisano 27 Marca 2022 Share Napisano 27 Marca 2022 Świetny model, kawał dobrej modelarskiej roboty, modele Zvezdy, zwłaszcza te stare, są świetnym materiałem wyjściowym na doskonały model, można się wykazać kunsztem i umiejętnościami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
halset Napisano 27 Marca 2022 Autor Share Napisano 27 Marca 2022 Finito! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi