abtb Napisano 10 Grudnia 2021 Autor Share Napisano 10 Grudnia 2021 Ja wiem, że 22 galerie pokazane w tym roku (do dzisiaj, bo jeszcze nie wiadomo co przyniesie końcówka roku ) to spora liczba, ale chciałbym zauważyć, że są zawodnicy którzy zrobili i 53 czy 56 modeli w roku. Tak więc na razie proponuje się powstrzymać z nadaniem tytułu "Honorowego Zlepiacza Modelworku" i przyznawaniem jakiejś tam stachanowskiej nagrody tudzież innych medali 8 minut temu, rudy0007 napisał: "abtb" powinien mieć swój osobny dział Zbytek łaski, panie. Zaraz jakieś "krety" by zaczęły ryć pod człowiekiem, a jak wiadomo, "kreta" bardzo trudno się pozbyć, bo najczęściej jest pod ochroną osób, które dużo mogą Ale dość tego pitolenia o niczym, trza kończyć nakładanie kalek i chemią truć. Relacja z postępów tak kiela 24 grudnia (chyba, że wcześniej będzie galeria, to już wtedy nie ma co sobie głowy zawracać ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 10 Grudnia 2021 Share Napisano 10 Grudnia 2021 2 godziny temu, abtb napisał: Nie przypuszczałem, że jest aż tak źle No bez przesady, fajnie jest popatrzeć jak ktoś leci z modelami kiedy samemu ma się permanentnego lenia lub praca nie pozwala. Tak trzymaj i dawaj z belgijskim śledziem, bo to najładniejsze malowanie tej maszyny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 10 Grudnia 2021 Share Napisano 10 Grudnia 2021 gdzies na jakims forum wyczytalem, ze: " Polska zakupila (wedlug niesprawdzonych informacji ) jeden egzemplarz Cmelaka do testow " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_OldMan_ Napisano 10 Grudnia 2021 Share Napisano 10 Grudnia 2021 Pewnie na Modelworku. W dniu 7.12.2021 o 13:05, BRAVO112 napisał: Szkoda, ze nie lataly u nas W dniu 8.12.2021 o 20:41, kopernik napisał: Przynajmniej jeden latał, info za "samolotypolskie.pl" : "W Polsce. W 1974 r. zakupiony został jeden samolot Zlin Z-37 ”Čmelák”, w celu przeprowadzenia badań i testów." 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myszaty Napisano 10 Grudnia 2021 Share Napisano 10 Grudnia 2021 7 godzin temu, abtb napisał: Tak więc na razie proponuje się powstrzymać z nadaniem tytułu "Honorowego Zlepiacza Modelworku" i przyznawaniem jakiejś tam stachanowskiej Np. ,,Akordeon roku Modelworku" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 10 Grudnia 2021 Share Napisano 10 Grudnia 2021 8 godzin temu, rudy0007 napisał: "abtb" powinien mieć swój osobny dział na forum: - "Warsztaty abtb" - "Galerie abtb" i inne + oczywiście wszystko z podziałem tematycznym i rodzajowym Ale na początek porządny regulamin działu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudy0007 Napisano 10 Grudnia 2021 Share Napisano 10 Grudnia 2021 1 godzinę temu, Grzes napisał: porządny Porządny to w tym przypadku słowo klucz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek82 Napisano 10 Grudnia 2021 Share Napisano 10 Grudnia 2021 7 godzin temu, BRAVO112 napisał: gdzies na jakims forum wyczytalem, ze: " Polska zakupila (wedlug niesprawdzonych informacji ) jeden egzemplarz Cmelaka do testow " Odpowiadając wtedy @kopernikrazem z grafiką tego naszego dopisałem że po testach prawdopodobnie odsprzedany został do Indii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 12 Grudnia 2021 Autor Share Napisano 12 Grudnia 2021 "Dwa tygodnie" jak z bicza strzelił - ależ ten czas zap....la Jakoś tak: śmigiełko i "vyzbroy" już zrobione, zostało tylko "podłączyć" po chemii i będzie chyba koniec 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 12 Grudnia 2021 Share Napisano 12 Grudnia 2021 3 minuty temu, abtb napisał: i będzie chyba koniec I takie warsztaty to ja rozumiem Szybko, sprawnie i bez zbędnych opóźnień. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lesio-69 Napisano 12 Grudnia 2021 Share Napisano 12 Grudnia 2021 Przygasisz go jeszcze trochę z góry ?. Bo wydaje mi się trochę za żółty, za czysty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 13 Grudnia 2021 Autor Share Napisano 13 Grudnia 2021 Zasadniczo ma być żółty Jak pisałem gdzieś tam wcześniej - pójdzie jeszcze chemia pod postacią różnych wynalazków. Powinno to wszystko ładnie zadziałać (teoretycznie, a wyjdzie jak zwykle ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 13 Grudnia 2021 Share Napisano 13 Grudnia 2021 Fajnie wygląda, chyba tego Edkowego Zlina jednak kupię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 13 Grudnia 2021 Autor Share Napisano 13 Grudnia 2021 8 godzin temu, barszczo napisał: Fajnie wygląda, Ogólnie fajny jest ten Cmelak. I coraz bardziej mi się podoba. 8 godzin temu, barszczo napisał: chyba tego Edkowego Zlina jednak kupię. Też mam zamiar na powtórkę, tylko wzbogaconą w szynę do rozpylania A teraz odrobina postępów. Łosze i oleje położone. I według mnie chyba bydzie tego maziania Efekt oceniam jako bardzo zadawalający natomiast fotki jakieś takie do d...py Jeszcze rozrzutnik dolepić i można wodować 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 14 Grudnia 2021 Autor Share Napisano 14 Grudnia 2021 Dramatu ciąg dalszy: Akt 47: Rozpylacz udział biorą cztery części z plastiku i jedna blacha Na to jeszcze chemia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 15 Grudnia 2021 Share Napisano 15 Grudnia 2021 1 godzinę temu, abtb napisał: Na to jeszcze chemia Chyba przez to, na pole . Generalnie modelik świetny jest . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 19 Grudnia 2021 Autor Share Napisano 19 Grudnia 2021 (edytowane) Finitio Edytowane 19 Grudnia 2021 przez abtb 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sianko Napisano 19 Grudnia 2021 Share Napisano 19 Grudnia 2021 Fajny, zainspirowałeś mnie tym samolocikiem. Fajny temat lotnictwo rolnicze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi