abtb Napisano 10 Grudnia 2021 Share Napisano 10 Grudnia 2021 33 minuty temu, kowal76 napisał: Tylko to z dodatków. Pitot jeszcze by się przydał z Mastera. Zawsze to lepsze niż zestawowy gwóźdź I jeszcze końcówkę sondy do tankowania bym wymienił na Masterową. Koszty wysyłki rozłożą się na dwa elementy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Staryfajter1954 Napisano 10 Grudnia 2021 Autor Share Napisano 10 Grudnia 2021 1 godzinę temu, kowal76 napisał: Tak i jeszcze zamówiłem kalki 3D do kokpitu, a także chyba fotel żywiczny kupię. Tylko to z dodatków. Model bardzo fajny i wartościowy jednak należy skorygować notowanie na skrzydłach, którego jest za dużo. Mam takich Starfightetow w wersji C trzy sztuki :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 10 Grudnia 2021 Share Napisano 10 Grudnia 2021 1 godzinę temu, Staryfajter1954 napisał: Model bardzo fajny i wartościowy jednak należy skorygować notowanie na skrzydłach, którego jest za dużo. Mam takich Starfightetow w wersji C trzy sztuki :). Ja raczej w żadne poprawki się nie bawię i robie prosto z pudła na półkę w chałupie :). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Staryfajter1954 Napisano 10 Grudnia 2021 Autor Share Napisano 10 Grudnia 2021 Godzinę temu, kowal76 napisał: Ja raczej w żadne poprawki się nie bawię i robie prosto z pudła na półkę w chałupie :). To też jest podejście do sprawy, w końcu nie wszyscy muszą od razu podchodzić do modelarstwa wyczynowo. To sklejanie na półkę też może być fajne. W takim razie nie mogę doczekać się relacji z budowy Zippera :). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 10 Grudnia 2021 Share Napisano 10 Grudnia 2021 6 minut temu, Staryfajter1954 napisał: To też jest podejście do sprawy, w końcu nie wszyscy muszą od razu podchodzić do modelarstwa wyczynowo. To sklejanie na półkę też może być fajne. W takim razie nie mogę doczekać się relacji z budowy Zippera :). Tak, robię na półkę i nie uczestniczę w żadnych zawodach itp, nie licząc udziału raz w konkursie na tym forum. . W sumie to, nie zawsze dla siebie na półeczkę, bo robię też modele cywilnych pasażerów dla kolegi . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Staryfajter1954 Napisano 10 Grudnia 2021 Autor Share Napisano 10 Grudnia 2021 3 godziny temu, kowal76 napisał: Tak, robię na półkę i nie uczestniczę w żadnych zawodach itp, nie licząc udziału raz w konkursie na tym forum. . W sumie to, nie zawsze dla siebie na półeczkę, bo robię też modele cywilnych pasażerów dla kolegi . Ja swoich sił próbowałem na konkursach modelarskich w latach 90 XX wieku. Potem mi przeszło a teraz może znów wrócę do tej zabawy ? Natomiast modele pasażerów też są fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianosPL Napisano 13 Grudnia 2021 Share Napisano 13 Grudnia 2021 Mozna jajka sklejać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Staryfajter1954 Napisano 13 Grudnia 2021 Autor Share Napisano 13 Grudnia 2021 1 godzinę temu, DamianosPL napisał: Mozna jajka sklejać? Można jeśli spełnia kryteria cenowe ustalone w regulaminie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianosPL Napisano 13 Grudnia 2021 Share Napisano 13 Grudnia 2021 19 minut temu, Staryfajter1954 napisał: Można jeśli spełnia kryteria cenowe ustalone w regulaminie. Jajka do jakiej ceny bo tylko skala 1/72 i 1/48 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Staryfajter1954 Napisano 13 Grudnia 2021 Autor Share Napisano 13 Grudnia 2021 2 godziny temu, DamianosPL napisał: Jajka do jakiej ceny bo tylko skala 1/72 i 1/48 Tak samo jak 72 i 48 a więc 60 (65) złotych i 100 (105) zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klapouch Napisano 13 Grudnia 2021 Share Napisano 13 Grudnia 2021 7 minut temu, Staryfajter1954 napisał: Tak samo jak 72 i 48 a więc 60 (65) złotych i 100 (105) zł. Jajka to tylko jedna skala - właśnie „jajeczna”. Tez mam jajko, wiec jak coś to dołączę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Staryfajter1954 Napisano 13 Grudnia 2021 Autor Share Napisano 13 Grudnia 2021 No dobrze Koledzy wskakujcie do projektu ze swoimi jajkami. Tylko trzymajcie się ustalonego kryterium cenowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianosPL Napisano 13 Grudnia 2021 Share Napisano 13 Grudnia 2021 (edytowane) Akurat sie zaliczam z jajkiem bo 1300 Yenów to 47zł Edytowane 13 Grudnia 2021 przez DamianosPL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Staryfajter1954 Napisano 14 Grudnia 2021 Autor Share Napisano 14 Grudnia 2021 12 godzin temu, DamianosPL napisał: Akurat sie zaliczam z jajkiem bo 1300 Yenów to 47zł No to jedziesz z koksem ! Zakładaj wątek i do dzieła ! :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arghon Napisano 17 Grudnia 2021 Share Napisano 17 Grudnia 2021 (edytowane) Tak czytam, czytam i czytam i dochodzę do wniosku, że paru osobom opary z kleju i farb mózgi wypaliło i mają na celu tylko przeszkadzać, na pewno nie sklejać. I zapomnieli czym jest modelarstwo. Nie znam was panowie , ale po niektórych wpisach można ciekawe wnioski wyciągnąć na wasz temat. Aż odechciewa się pisać cokolwiek i wychodzić z inicjatywą, ponieważ zawsze trafi się malkonent, który z zasady musi się wtrącić i swoje niepotrzebne 3 grosze wtrącać, mimo że nie ma zamiaru brać udziału. Macie tak beznadziejne życia, jesteście tak zgoszkniali czy nieszczęśliwi, że musicie innych tym truć? Kolega chciał wprowadzić trochę zabawy i współzawodnictwa, to go paru zjechało. 10 stron przepychanek i jałowej dyskusji. Mądrzy w internecie, a na żywo jak trusie cicho siedzą, nawet w oczy nie spojrzą jak już zmusi się ich do rozmowy. Marcin fajna inicjatywa, ja jestem na tak. Edytowane 17 Grudnia 2021 przez Arghon Uzupełnienie, poprawienie błędów. 3 1 1 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 18 Grudnia 2021 Share Napisano 18 Grudnia 2021 8 godzin temu, Arghon napisał: Tak czytam, czytam i czytam i dochodzę do wniosku, że paru osobom opary z kleju i farb mózgi wypaliło i mają na celu tylko przeszkadzać, na pewno nie sklejać. I zapomnieli czym jest modelarstwo. Nie znam was panowie , ale po niektórych wpisach można ciekawe wnioski wyciągnąć na wasz temat. Aż odechciewa się pisać cokolwiek i wychodzić z inicjatywą, ponieważ zawsze trafi się malkonent, który z zasady musi się wtrącić i swoje niepotrzebne 3 grosze wtrącać, mimo że nie ma zamiaru brać udziału. Macie tak beznadziejne życia, jesteście tak zgoszkniali czy nieszczęśliwi, że musicie innych tym truć? Kolega chciał wprowadzić trochę zabawy i współzawodnictwa, to go paru zjechało. 10 stron przepychanek i jałowej dyskusji. Mądrzy w internecie, a na żywo jak trusie cicho siedzą, nawet w oczy nie spojrzą jak już zmusi się ich do rozmowy. Marcin fajna inicjatywa, ja jestem na tak. To kiedy warsztat? 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arghon Napisano 18 Grudnia 2021 Share Napisano 18 Grudnia 2021 Już jest zaczęty i właśnie wylądował na forum. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Staryfajter1954 Napisano 19 Grudnia 2021 Autor Share Napisano 19 Grudnia 2021 13 godzin temu, Arghon napisał: Już jest zaczęty i właśnie wylądował na forum. Warsztacik idzie pełną parą i wygląda ciekawie. Kibicuję i trzymam mocno kciuki za efekt końcowy :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi