Xmen Napisano 2 Grudnia 2021 Share Napisano 2 Grudnia 2021 Jako że warsztat Kolegi kapsel bardzo mi się spodobał to postanowiłem też sobie zrobić coś z "klopsikami".Miejsca nie ma za dużo na półce to musi to być coś małego.Tej wersji Jacka jeszcze nie mam więc pasuje.Malowanie z kalkomanii Rising Decals a z dodatków to kokpit i wnęki podwozia CMK. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panDespota Napisano 2 Grudnia 2021 Share Napisano 2 Grudnia 2021 Będę bacznie obserwował. Po nowym roku będzie to pewnie jeden z pierwszych modeli jaki kupię 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zegeye Napisano 2 Grudnia 2021 Share Napisano 2 Grudnia 2021 No to i ja się melduje... Mam dokładnie ten sam zestaw wszystkiego.... (poza kalkami RD.... ja mam innej firmy) Obserwuję więc z uwagą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 2 Grudnia 2021 Share Napisano 2 Grudnia 2021 No ładnie. Coś czuję, że "sypnie" grubasami 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapsel Napisano 2 Grudnia 2021 Share Napisano 2 Grudnia 2021 Świetny temat i cieszę się że Cię zainspirowałem gorąco kibicuję popatrzę z przyjemnością 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 2 Grudnia 2021 Share Napisano 2 Grudnia 2021 Też chętnie popatrzę, choć samolot raczej brzydki (sorki, moje subiektywne odczucie) ale malowanie japońskie więc siadam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 2 Grudnia 2021 Autor Share Napisano 2 Grudnia 2021 Wszystkich zainteresowanych uprzedzam że poobijany nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 2 Grudnia 2021 Share Napisano 2 Grudnia 2021 (edytowane) I dobrze. Nie próbuj zrażać. Edytowane 2 Grudnia 2021 przez zaruk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 2 Grudnia 2021 Autor Share Napisano 2 Grudnia 2021 8 minut temu, zaruk napisał: Nie próbuj zrażać. Broń Boże.Nie jest to moim zamiarem.Wolę uprzedzić zawczasu bo później w galerii niektórzy są zawiedzeni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 2 Grudnia 2021 Share Napisano 2 Grudnia 2021 Sklejałem z MModelarza za gnoja. Zasiadam więc 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudy0007 Napisano 2 Grudnia 2021 Share Napisano 2 Grudnia 2021 34 minuty temu, Moses napisał: Sklejałem z MModelarza za gnoja. Zasiadam więc A kto go nie sklejał Również popatrzę trochę z sentymentu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hlystek Napisano 2 Grudnia 2021 Share Napisano 2 Grudnia 2021 Coraz więcej hinomaru:DAż miło popatrzeć. Jak dotrze to dorzucę od siebie Ki-45 nie będe gorszy:D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 2 Grudnia 2021 Share Napisano 2 Grudnia 2021 no wreszcie jeszcze tylko drugiego grubego Buffalo i bedzie super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 2 Grudnia 2021 Autor Share Napisano 2 Grudnia 2021 8 minut temu, BRAVO112 napisał: jeszcze tylko drugiego grubego Buffalo i bedzie super Tak trochę jaśniej mógłby kolega.Dlaczego drugiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 2 Grudnia 2021 Share Napisano 2 Grudnia 2021 (edytowane) Domyślam się że drugi grubcio Buffalo przy nim byłby fajny, chociaż ja nie wiem czy byłby fajny obok bo jak Raiden wylatywał w pierwszy lot to Buffalo już zwozili na zlom. Ale oczywiście ja się nie znam i się najnormalniejsze świecie czepiam wiec juz siedze cicho Edytowane 2 Grudnia 2021 przez Moses Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 2 Grudnia 2021 Autor Share Napisano 2 Grudnia 2021 3 minuty temu, Moses napisał: się najnormalniejsze świecie czepiam No to trzeba zrobić z tym porządek. Byle byś nie pisał o MC i powinno być ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 2 Grudnia 2021 Share Napisano 2 Grudnia 2021 kurza stopa..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 2 Grudnia 2021 Share Napisano 2 Grudnia 2021 4 godziny temu, Moses napisał: Sklejałem z MModelarza za gnoja Tak było, tak było, mój wisiał ze złożonym podwoziem. Spoglądam i ja . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 2 Grudnia 2021 Share Napisano 2 Grudnia 2021 a ja MM z grubasem mam jeszcze nie sklejonego , ale najpierw bedzie ( po tej j.... Wildze) Lublin RVIII Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 2 Grudnia 2021 Share Napisano 2 Grudnia 2021 Ale które wydanie? Z lat 80tych, 90tych czy już z nowego wieku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 3 Grudnia 2021 Share Napisano 3 Grudnia 2021 18 godzin temu, Moses napisał: Ale które wydanie? To pierwsze, starsze. Z lat osiemdziesiątych. Kołpak o ile dobrze pamiętam strugałem z korka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 4 Grudnia 2021 Autor Share Napisano 4 Grudnia 2021 Panowie uzbroić się w cierpliwość bo model wypada na koniec kolejki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 4 Grudnia 2021 Share Napisano 4 Grudnia 2021 No ta, zanęcił zachęcił hałasu narobił a teraz o idzie sobie A moze wie oczymś o czym my nie wiemy, ale sie nie przyzna bo my wiemy ze on wie, ale chce abysmy nie wiedzieli o tym ze cos wie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 5 Grudnia 2021 Share Napisano 5 Grudnia 2021 Hobby Boss ma wypuscic nowego raidena z pompowanymi kolami.... 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 4 Czerwca 2023 Autor Share Napisano 4 Czerwca 2023 Po 18 miesiącach oczekiwania wrócił na warsztat. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi