abtb Napisano 4 Czerwca 2023 Share Napisano 4 Czerwca 2023 Alleluja 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tenzan Napisano 5 Czerwca 2023 Share Napisano 5 Czerwca 2023 Powrócił, niczym syn marnotrawny Jak się klei Raiden w 1:72? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 5 Czerwca 2023 Autor Share Napisano 5 Czerwca 2023 2 minuty temu, tenzan napisał: Jak się klei Raiden w 1:72? Po japońsku czyli jako tako. Formy już dojechanie tak że trochę szpachlowania jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 5 Czerwca 2023 Share Napisano 5 Czerwca 2023 Maruda 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 5 Czerwca 2023 Autor Share Napisano 5 Czerwca 2023 56 minut temu, tenzan napisał: Powrócił, niczym syn marnotrawny Być może.Fajerwerków jednak nie oczekiwać.Będzie zrobiony po staremu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 5 Czerwca 2023 Share Napisano 5 Czerwca 2023 Czyli z wysuniętym podwoziem - mi tam pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 6 Czerwca 2023 Autor Share Napisano 6 Czerwca 2023 7 godzin temu, abtb napisał: Czyli z wysuniętym podwoziem Nie tylko ale nie chcę mi się tłumaczyć. 7 godzin temu, abtb napisał: mi tam pasuje Cieszę się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 6 Czerwca 2023 Share Napisano 6 Czerwca 2023 1 godzinę temu, Xmen napisał: Nie tylko Będzie zdjęta osłona silnika, żeby każdy mógł obejrzeć piękną "gwiazdę"? Jestem ZA! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 6 Czerwca 2023 Autor Share Napisano 6 Czerwca 2023 6 minut temu, abtb napisał: Będzie zdjęta osłona silnika, żeby każdy mógł obejrzeć piękną "gwiazdę"? Jestem ZA! Nie.Kolega nie czyta uważnie tego co napisałem. Będzie po staremu.Małą wskazówką niech będą pierwsze zdjęcia w portfolio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 6 Czerwca 2023 Share Napisano 6 Czerwca 2023 1 minutę temu, Xmen napisał: pierwsze zdjęcia w portfolio. Ooo! Będzie ambitnie - będziesz przerabiał na Ki-46 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 6 Czerwca 2023 Autor Share Napisano 6 Czerwca 2023 16 minut temu, abtb napisał: Ooo! Będzie ambitnie - będziesz przerabiał na Ki-46 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 21 Czerwca 2023 Autor Share Napisano 21 Czerwca 2023 Malunki. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 21 Czerwca 2023 Share Napisano 21 Czerwca 2023 Ładny grubasek się kroi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 22 Czerwca 2023 Autor Share Napisano 22 Czerwca 2023 (edytowane) 9 godzin temu, Baas ArK napisał: Ładny grubasek się kroi. Nie chwalmy dnia przed zachodem słońca. Czas pokaże. Do 15 lipca muszę go skończyć więc jest robiony na szybko po łebkach. Edytowane 22 Czerwca 2023 przez Xmen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 22 Czerwca 2023 Share Napisano 22 Czerwca 2023 5 godzin temu, Xmen napisał: na szybko po łebkach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 22 Czerwca 2023 Share Napisano 22 Czerwca 2023 5 godzin temu, Xmen napisał: Do 15 lipca muszę go skończyć Oho, to nasi pod Grunwaldem dostaną mocne wsparcie w ataku na Krzyżaków 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj75 Napisano 22 Czerwca 2023 Share Napisano 22 Czerwca 2023 Fajny EggPlane 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 23 Czerwca 2023 Autor Share Napisano 23 Czerwca 2023 (edytowane) Jeszcze trochę i finito. Edytowane 23 Czerwca 2023 przez Xmen 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 23 Czerwca 2023 Autor Share Napisano 23 Czerwca 2023 Teraz jeszcze tylko "łosiek" , lakier i na półkę. Warsztat posprzątać i urlop. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 24 Czerwca 2023 Share Napisano 24 Czerwca 2023 15 godzin temu, Xmen napisał: Warsztat posprzątać i urlop. tu BYL urlop 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek K Napisano 24 Czerwca 2023 Share Napisano 24 Czerwca 2023 Nie pasują mi czerwone placki, za duża biała obwódka i są w złym miejscu ( gora skrzydeł ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 24 Czerwca 2023 Autor Share Napisano 24 Czerwca 2023 1 minutę temu, Marek K napisał: Nie pasują mi czerwone placki, za duża biała obwódka i są w złym miejscu ( gora skrzydeł ). Przykro mi bardzo z tego powodu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 24 Czerwca 2023 Autor Share Napisano 24 Czerwca 2023 Skończony. Teraz dwa miesiące przerwy. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolekcjoner WP Napisano 24 Czerwca 2023 Share Napisano 24 Czerwca 2023 Bardzo ładnie wyszedł 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 24 Czerwca 2023 Share Napisano 24 Czerwca 2023 1 godzinę temu, Xmen napisał: Teraz dwa miesiące przerwy. Ten model jest aż tak trudny w budowie, Ze trzeba po nim tak długo odpoczywać? Wygląda bardzo ładnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi