marek d Napisano 12 Stycznia 2022 Autor Share Napisano 12 Stycznia 2022 (edytowane) Mustang - kamikaze nabiera kolorów. Edytowane 12 Stycznia 2022 przez marek d 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tlb Napisano 12 Stycznia 2022 Share Napisano 12 Stycznia 2022 W deche Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolekcjoner WP Napisano 12 Stycznia 2022 Share Napisano 12 Stycznia 2022 Bardzo ładnie się prezentuje Przez chwilę myślałem, że budujesz samolot Vichy, bo zmyliły mnie żółto-czerwone pasy na nosie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 13 Stycznia 2022 Autor Share Napisano 13 Stycznia 2022 9 godzin temu, Kolekcjoner WP napisał: Przez chwilę myślałem, że budujesz samolot Vichy, bo zmyliły mnie żółto-czerwone pasy na nosie Mustang Vichy? Nie widziałem ale może się czegoś dowiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolekcjoner WP Napisano 13 Stycznia 2022 Share Napisano 13 Stycznia 2022 2 godziny temu, marek d napisał: Mustang Vichy? Nie widziałem ale może się czegoś dowiem? Nigdzie nie znalazłem Mustanga w kamuflażu Vichy, więc chyba nie istniały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 13 Stycznia 2022 Autor Share Napisano 13 Stycznia 2022 Tematem jest P- 51 Mustang. Wiedząc że nie dotyczy Vichy skojarzenie z powodu pasków raczej słabe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 16 Stycznia 2022 Autor Share Napisano 16 Stycznia 2022 Mustang - kamikaze- vichy gotowy na przyjęcie kalkomani. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Staryfajter1954 Napisano 16 Stycznia 2022 Share Napisano 16 Stycznia 2022 Trzymam kciuki za efekt końcowy ! Kibicuję ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myszaty Napisano 16 Stycznia 2022 Share Napisano 16 Stycznia 2022 6 godzin temu, marek d napisał: Mustang - kamikaze- vichy gotowy na przyjęcie kalkomani. Żeby mi tak tamka czy haska wychodziła...fajny mi relax... ide się napić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmx62 Napisano 22 Stycznia 2022 Share Napisano 22 Stycznia 2022 W dniu 13.01.2022 o 18:33, marek d napisał: Tematem jest P- 51 Mustang. Wiedząc że nie dotyczy Vichy skojarzenie z powodu pasków raczej słabe. W dniu 16.01.2022 o 15:31, marek d napisał: Mustang - kamikaze- vichy Ogólnie to Mustang ani Vichy ... ani kamikaze skojarzenie ... raczej słabe Ale sam Mustang wychodzi zacnie, czekamy końca i galerii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myszaty Napisano 22 Stycznia 2022 Share Napisano 22 Stycznia 2022 Mustanga i Koń ca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 22 Stycznia 2022 Autor Share Napisano 22 Stycznia 2022 16 minut temu, jmx62 napisał: Ogólnie to Mustang ani Vichy ... ani kamikaze skojarzenie ... raczej słabe Żartobliwo ironiczny zlepek poprzednich wypowiedzi. Nie mój problem że ktoś nie chwyta. Na zakończenie trzeba trochę poczekać. Oprócz plastykowych zabawek mam inne rozrywki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 22 Stycznia 2022 Share Napisano 22 Stycznia 2022 (edytowane) 1 godzinę temu, marek d napisał: Żartobliwo ironiczny zlepek poprzednich wypowiedzi. Nie mój problem że ktoś nie chwyta. Na zakończenie trzeba trochę poczekać. Oprócz plastykowych zabawek mam inne rozrywki. Polecam ostre kolo na slickach :),Podobne oblodzenie....wolę jak jest śnieg, fajnie dupą zarzuca hehe. Edytowane 22 Stycznia 2022 przez MayonesEXG7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 23 Stycznia 2022 Autor Share Napisano 23 Stycznia 2022 Ja mogę polecić single speeda, błoto, piach i górki. Latem zrywasz łańcuchy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 23 Stycznia 2022 Share Napisano 23 Stycznia 2022 (edytowane) Przerzuciłem się z singla-speeda.Przerobiłem czechosłowackiego Favorita na singla. Wmawiając gościowi, bo mnie namawiał,że single są dla .....bez obrazy, nie nawiązuje tutaj do osób, że na ostre nigdy nie wejdę i jednak mnie przekonał, tylko jak na ostrym się Panie rozpędzisz, gdzie ja jeszcze bez strapów na pedałach...proszę uruchomić wyobraźnie : hamowania.....hehe poczuć ten wiatr w włosach. Na singlach to latałem nad krawężnikami, jednak uliczna kraksa była...od tamtego momentu zwolniłem z tempa tych rowerów, Nawiązując do zainteresowań modelarskich, to lepiej tą dziedziną, sobie nie truć głowy...bo co za dużo, to nie zdrowo. Długotrwałe rezanie tematu, gdzie "są momenty, że człowiekowi nie idzie, przychodzi taki czas- czas odpoczynku i regeneracji " Szerokiej drogi rowerowej i oby mniej lodu, bo te warunki są słabe,nawet na bieżnikowe szersze opony. Edytowane 23 Stycznia 2022 przez MayonesEXG7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 23 Stycznia 2022 Autor Share Napisano 23 Stycznia 2022 Jako że chcę być laureatem ,,Złotej Kielni" i ,,Srebrnej Motyki" I ,,Platynowej Betoniarki" Na kolanach położyłem kilka kalkomanii By poczynić postęp prac przy tej perełce. Godzinę temu, MayonesEXG7 napisał: .Przerobiłem czechosłowackiego Favorita na singla. Za przeróbkę tego retro należy się nagana. Ostre koło .... no trzeba być twardym ninja. To już nie dla mnie, nie ten wiek i lubię moje ciało bez uszkodzeń. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 23 Stycznia 2022 Share Napisano 23 Stycznia 2022 Ale papuga, aż w oczy szczypie. Ciekawe barwy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 23 Stycznia 2022 Autor Share Napisano 23 Stycznia 2022 No... żółte pasy wiadomo; Italia Czerwone ogony; hm gusta użytkowników. W skali w której zwykle działam nie miał by szansy zaistnieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 26 Stycznia 2022 Autor Share Napisano 26 Stycznia 2022 (edytowane) Kalkomanie położone i zalakierowane. Nakładanie tych kalkomanii do dość ekscytujące zajęcie. Instrukcja obiecuje ich wiele, nawet napisy inspekcyjne. Na dwóch arkusikach niestety ubogo. Napisy mogę przeboleć, ale brak najważniejszej ozdoby, takiego pajaca nie ma. Teraz śmigło i podwozie. Podwozie najlepiej by było zrobić zamknięte bo nie przypomina tego czym ma być. Zamknąć? Zostawić jak jest? Zobaczę. Edytowane 26 Stycznia 2022 przez marek d 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myszaty Napisano 26 Stycznia 2022 Share Napisano 26 Stycznia 2022 W dniu 11.12.2021 o 09:38, marek d napisał: Wpływ ma też niecierpliwość odbiorcy, który zagląda przez ramię i pali się by dokonać crash testu. A za jaką opcją przemawia odbiorca??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 26 Stycznia 2022 Autor Share Napisano 26 Stycznia 2022 Odbiorca; jutro konsultacja. Może być różnie, ostatnio stwierdził że: ,, postawię wśród dinozaurów" 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 30 Stycznia 2022 Autor Share Napisano 30 Stycznia 2022 (edytowane) Postawiłem na kołach. Golenie zostawiłem takie jakie były w myśl zasady im dziwniej tym lepiej. Linki anteny nie rozpinam z wiadomych względów. Maszt zostanie usunięty. Warsztat zamykam teraz idę się szkolić w w interpunkcji, słownictwie, kulturze, estetyce zdjęć, itp. Może zostanę zawodowcem. Koniec. Edytowane 30 Stycznia 2022 przez marek d 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 30 Stycznia 2022 Share Napisano 30 Stycznia 2022 Kurde galanty ten mistercrap. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolekcjoner WP Napisano 30 Stycznia 2022 Share Napisano 30 Stycznia 2022 Czekam na galerię końcową, bo model wyszedł zacny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Staryfajter1954 Napisano 15 Czerwca 2022 Share Napisano 15 Czerwca 2022 Jeden z najładniejszych jeśli nie najładniejszy model zbudowany w ramach projektu Sklejamy modele Mister Crafta. Nie odnoszę wrażenia, że mam do czynienia z modelem powstałym z zestawu firmy Mister Craft z form Intech 2 ale z modelem zbudowanym z jakiegoś zdecydowanie lepszego zestawu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi