GIUSEPPE Napisano 5 Stycznia 2022 Napisano 5 Stycznia 2022 "Super Robal" z Academy w 1/72. Dodałem trochę uzbrojenia i wymieniłem kalki niestety nie pamiętam co to za firma (jeszcze raz dzięki AJSU:) ) 27 Cytuj
rudy0007 Napisano 5 Stycznia 2022 Napisano 5 Stycznia 2022 No muszę powiedzieć Panie kolego, że świetna jest to osiemnastka Świetnie utyrana, czyli tak jak na tą maszynę przystało i efektownie przyzbrojona Nie boję się stwierdzić, że nawet lekko, a może nawet trochę bardziej niż lekko zazdraszczam Cytuj
Psar77 Napisano 7 Stycznia 2022 Napisano 7 Stycznia 2022 Kapitalny ! Najlepszy SuperHornet jakiego widzialem w 72. Rewelacyjnie pobrudzony - szacunek !!!! Cytuj
Dzejo Napisano 7 Stycznia 2022 Napisano 7 Stycznia 2022 Świetny, pomimo ze jak dla mnie tyci za mocno umorusany (ja jeszcze nie mam odwagi na takie zabiegi), bardzo mi się podoba wykonanie i pozbycie się elementów sugerujących ze to snapkit Cytuj
mirage3 Napisano 7 Stycznia 2022 Napisano 7 Stycznia 2022 Co do kalek to obstawiam, że Furball Decals w użyciu był Cytuj
GIUSEPPE Napisano 7 Stycznia 2022 Autor Napisano 7 Stycznia 2022 Dzięki za miłe słowa, fajnie że się podoba. Sprawdziłem kalki to faktycznie Furbale . Co to jest "snapkit", poważnie nie wiem co to jest. Cytuj
_OldMan_ Napisano 7 Stycznia 2022 Napisano 7 Stycznia 2022 53 minuty temu, Dzejo napisał: i pozbycie się elementów sugerujących ze to snapkit O jakich elementach piszesz ? Cytuj
Dzejo Napisano 10 Stycznia 2022 Napisano 10 Stycznia 2022 W dniu 7.01.2022 o 21:13, _OldMan_ napisał: O jakich elementach piszesz ? np we wnękach podwozia gniazda do wklejania osłon wnęk 1 Cytuj
Marcin Witkowski Napisano 12 Stycznia 2022 Napisano 12 Stycznia 2022 Powiedzieć, że ten model chwyta za oko, to jak nic nie powiedzieć One bywają brudne, więc w tej materii właściwie wszystko się zgadza. Szczególnie, że nie ma w tych zabrudzeniach przypadku, a konkretne logicznie i zgodnie z realiami dla Super Horneta ślady. Ale jedną sprawę to Ci Ziomeczku "uszczelę" Brak pilota. Albo inaczej, brak wychylenia klap i usterzenia poziomego. W Super Hornetach to zawsze działa tak, że w zimnym samolocie powierzchnie sterowe są wychylone. Dopiero pracujące silniki i ciśnienie w układzie hydraulicznym podnosi klapy, klapolotki i horyzontale do poziomu. Cytuj
greatgonzo Napisano 12 Stycznia 2022 Napisano 12 Stycznia 2022 Bo to jest zima. Diesle się grzeją, a pilot czeka popijając kawkę w mesie. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi