GIUSEPPE Napisano 5 Stycznia 2022 Share Napisano 5 Stycznia 2022 "Super Robal" z Academy w 1/72. Dodałem trochę uzbrojenia i wymieniłem kalki niestety nie pamiętam co to za firma (jeszcze raz dzięki AJSU:) ) 26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudy0007 Napisano 5 Stycznia 2022 Share Napisano 5 Stycznia 2022 No muszę powiedzieć Panie kolego, że świetna jest to osiemnastka Świetnie utyrana, czyli tak jak na tą maszynę przystało i efektownie przyzbrojona Nie boję się stwierdzić, że nawet lekko, a może nawet trochę bardziej niż lekko zazdraszczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 5 Stycznia 2022 Share Napisano 5 Stycznia 2022 Super wygląda ten Superhornet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 5 Stycznia 2022 Share Napisano 5 Stycznia 2022 Realistyczny i fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 5 Stycznia 2022 Share Napisano 5 Stycznia 2022 Brudas ale bardzo ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psar77 Napisano 7 Stycznia 2022 Share Napisano 7 Stycznia 2022 Kapitalny ! Najlepszy SuperHornet jakiego widzialem w 72. Rewelacyjnie pobrudzony - szacunek !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzejo Napisano 7 Stycznia 2022 Share Napisano 7 Stycznia 2022 Świetny, pomimo ze jak dla mnie tyci za mocno umorusany (ja jeszcze nie mam odwagi na takie zabiegi), bardzo mi się podoba wykonanie i pozbycie się elementów sugerujących ze to snapkit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 7 Stycznia 2022 Share Napisano 7 Stycznia 2022 Co do kalek to obstawiam, że Furball Decals w użyciu był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GIUSEPPE Napisano 7 Stycznia 2022 Autor Share Napisano 7 Stycznia 2022 Dzięki za miłe słowa, fajnie że się podoba. Sprawdziłem kalki to faktycznie Furbale . Co to jest "snapkit", poważnie nie wiem co to jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_OldMan_ Napisano 7 Stycznia 2022 Share Napisano 7 Stycznia 2022 53 minuty temu, Dzejo napisał: i pozbycie się elementów sugerujących ze to snapkit O jakich elementach piszesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzejo Napisano 10 Stycznia 2022 Share Napisano 10 Stycznia 2022 W dniu 7.01.2022 o 21:13, _OldMan_ napisał: O jakich elementach piszesz ? np we wnękach podwozia gniazda do wklejania osłon wnęk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Witkowski Napisano 12 Stycznia 2022 Share Napisano 12 Stycznia 2022 Powiedzieć, że ten model chwyta za oko, to jak nic nie powiedzieć One bywają brudne, więc w tej materii właściwie wszystko się zgadza. Szczególnie, że nie ma w tych zabrudzeniach przypadku, a konkretne logicznie i zgodnie z realiami dla Super Horneta ślady. Ale jedną sprawę to Ci Ziomeczku "uszczelę" Brak pilota. Albo inaczej, brak wychylenia klap i usterzenia poziomego. W Super Hornetach to zawsze działa tak, że w zimnym samolocie powierzchnie sterowe są wychylone. Dopiero pracujące silniki i ciśnienie w układzie hydraulicznym podnosi klapy, klapolotki i horyzontale do poziomu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greatgonzo Napisano 12 Stycznia 2022 Share Napisano 12 Stycznia 2022 Bo to jest zima. Diesle się grzeją, a pilot czeka popijając kawkę w mesie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi