bożo wpożo Napisano 16 Stycznia 2022 Share Napisano 16 Stycznia 2022 Heloł , zacząłem klecić Gaza 51 . 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_OldMan_ Napisano 16 Stycznia 2022 Share Napisano 16 Stycznia 2022 Toż to Lublin ci jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 16 Stycznia 2022 Share Napisano 16 Stycznia 2022 12 minut temu, _OldMan_ napisał: Toż to Lublin Napis na przodzie jednak mówi co innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_OldMan_ Napisano 16 Stycznia 2022 Share Napisano 16 Stycznia 2022 Napis napisem, a fakt faktem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adams M1A1 Napisano 16 Stycznia 2022 Share Napisano 16 Stycznia 2022 2 godziny temu, bożo wpożo napisał: Heloł , zacząłem klecić Gaza 51 . Pojazd zacny . To wypust późniejszy z całą metalową kabiną . Jakby był wcześniejszy model ten z drewniano-metalową kabiną z dachem z dermy. To można by z niego klasycznego "Wichurę" z "Czterech panzernych i psa " zrobić. Lepsza by była wersja z sanitarką ale nie można mieć wszystkiego. Pozdr. A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 16 Stycznia 2022 Share Napisano 16 Stycznia 2022 A właśnie-jakie będzie malowanie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano 16 Stycznia 2022 Share Napisano 16 Stycznia 2022 3 godziny temu, _OldMan_ napisał: Napis napisem, a fakt faktem. Licencyjny Lublin 51 i owszem, jest faktem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 16 Stycznia 2022 Share Napisano 16 Stycznia 2022 Co to za zestaw baza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 16 Stycznia 2022 Share Napisano 16 Stycznia 2022 Już jest cudnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 16 Stycznia 2022 Share Napisano 16 Stycznia 2022 Świetny jest, będę podglądał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bożo wpożo Napisano 17 Stycznia 2022 Autor Share Napisano 17 Stycznia 2022 15 godzin temu, mandrivecs napisał: Co to za zestaw baza? GunTower https://guntowermodels.com/en/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adams M1A1 Napisano 17 Stycznia 2022 Share Napisano 17 Stycznia 2022 Obejrzałem sobie tą stronkę, nie ma co wypasy , jest też "Wichura" , ale super fajne są też te Żyguli, ale patrząc na te ceny to aż kieszeń boli. Pozdr.A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 17 Stycznia 2022 Share Napisano 17 Stycznia 2022 (edytowane) Cysterna z kwasem jak spod dworca we Lwowie... Edytowane 17 Stycznia 2022 przez Lipstein Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 18 Stycznia 2022 Share Napisano 18 Stycznia 2022 Kolejny fajny model się zapowiada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bożo wpożo Napisano 22 Stycznia 2022 Autor Share Napisano 22 Stycznia 2022 Dzięki za komentarze , położyłem kolorki bazowe : 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monster3 Napisano 22 Stycznia 2022 Share Napisano 22 Stycznia 2022 Wygląda nieźle chociaż mi bardziej by pasowała ciemniejsza zieleń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bożo wpożo Napisano 22 Stycznia 2022 Autor Share Napisano 22 Stycznia 2022 Ściemnieje i to mocno po łoszach , filtrach i ogolno pojętym ciuraniu :- ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 23 Stycznia 2022 Share Napisano 23 Stycznia 2022 Wygląda bardzo fajnie. Jakimi kolorkami maziałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 23 Stycznia 2022 Share Napisano 23 Stycznia 2022 Pytanko mam, czy w tej wersji tablic rejestracyjnych, numery były malowane z tyłu na burcie pojazdu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bożo wpożo Napisano 23 Stycznia 2022 Autor Share Napisano 23 Stycznia 2022 (edytowane) 36 minut temu, Grzes napisał: Pytanko mam, czy w tej wersji tablic rejestracyjnych, numery były malowane z tyłu na burcie pojazdu? Grześ - teoretycznie tak Markuz - zestaw gunze CS584 Edytowane 23 Stycznia 2022 przez bożo wpożo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 23 Stycznia 2022 Share Napisano 23 Stycznia 2022 Dzięki. Pytam z ciekawości, bo fotek z takim oznakowaniem nie widziałem z tego okresu. Tylko przód, tył tablice + numery malowane na drzwiach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bożo wpożo Napisano 5 Lutego 2022 Autor Share Napisano 5 Lutego 2022 I to byłoby na tyle , zapraszam do galerii 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_OldMan_ Napisano 5 Lutego 2022 Share Napisano 5 Lutego 2022 Zielony zły, lufa zła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi