Soris Napisano 23 Sierpnia Share Napisano 23 Sierpnia https://www.aviationmegastore.com/en/modelling/rwd-15-broplan-ms-222-214461.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 23 Sierpnia Share Napisano 23 Sierpnia 6 godzin temu, Soris napisał: O dzięki za informację Kompletnie nie wiedziałem o tym modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 24 Sierpnia Share Napisano 24 Sierpnia 18 godzin temu, Grzes napisał: Kompletnie nie wiedziałem o tym modelu. Pewnie większość nie wiedziała. Gdy Broplan nie strzelił focha to wyglądałoby to inaczej i ich modele dostępne byłyby w polskich sklepach modelarskich. Oni chyba nawet strony internetowej nie mają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 24 Sierpnia Share Napisano 24 Sierpnia 13 minut temu, mig napisał: Oni chyba nawet strony internetowej nie mają. Strony nie ma, ale kto obrotny ze zdobyciem modeli Broplanu nie miał problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek82 Napisano 25 Sierpnia Share Napisano 25 Sierpnia W dniu 23.08.2025 o 21:37, Grzes napisał: O dzięki za informację Kompletnie nie wiedziałem o tym modelu. Bo to jakaś nowość jest. Ciekawe jaka skala babokowatości wyprasek i czy coś się poprawiło od czasów Junaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 25 Sierpnia Share Napisano 25 Sierpnia 13 minut temu, Artek82 napisał: Ciekawe jaka skala babokowatości wyprasek i czy coś się poprawiło od czasów Junaków Kurcze, właśnie mi uświadomiłeś, że to short run, a nie vacu. Spróbuję zbadać temat. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flynavy Napisano 25 Sierpnia Share Napisano 25 Sierpnia 20 godzin temu, Grzes napisał: Strony nie ma, ale kto obrotny ze zdobyciem modeli Broplanu nie miał problemu. Trzeba się umówić i na Zaspę do Gdańska pojechać - przy okazji można kolekcję obejrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qz9 Napisano 25 Sierpnia Share Napisano 25 Sierpnia Godzinę temu, Grzes napisał: Kurcze, właśnie mi uświadomiłeś, że to short run, a nie vacu. Spróbuję zbadać temat. Czyli odbitka matki vacu ale w plastiku. Znajac od 35 lat Broplan to chyba jednak łatwiej RS będzie z tym pożenić niż poprawiać. Tylko koszt to wyjdzie jak za tamiye w 32 nie licząc czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 25 Sierpnia Share Napisano 25 Sierpnia 8 godzin temu, Qz9 napisał: chyba jednak łatwiej RS będzie z tym pożenić niż poprawiać. Kiedyś miałem nawet pomysł, by RWD-15 zrobić z -13, ale im głębiej w las... wbrew pozorom różnic jest całkiem sporo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek82 Napisano Wtorek o 20:01 Share Napisano Wtorek o 20:01 W dniu 25.08.2025 o 11:07, Grzes napisał: Spróbuję zbadać temat. Na fejsie wypłynął ulepiec Model autorstwa Marka Tracz Trynieckiego Na moje całkiem przyzwoity 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi