mandrivecs Napisano 29 Marca 2022 Share Napisano 29 Marca 2022 Świetna robota! Tempo też zawrotne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Ciesielski Napisano 29 Marca 2022 Share Napisano 29 Marca 2022 teraz do rowu troszkę śmieci i w wodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 29 Marca 2022 Share Napisano 29 Marca 2022 Tak patrzę i trochę mostek lipnie wąski. Jak go tak zaparkujesz, to kierowca po otwarciu drzwi wysiada do rowu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Ciesielski Napisano 29 Marca 2022 Share Napisano 29 Marca 2022 2 minuty temu, mandrivecs napisał: Tak patrzę i trochę mostek lipnie wąski. Jak go tak zaparkujesz, to kierowca po otwarciu drzwi wysiada do rowu... Patrząc co najeźdźcy potrafią odwalać może to nie jest zły pomysł żeby jeden stał mokry i wylewał wodę z butów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
orzechu500 Napisano 29 Marca 2022 Autor Share Napisano 29 Marca 2022 8 minutes ago, mandrivecs said: Tak patrzę i trochę mostek lipnie wąski. Jak go tak zaparkujesz, to kierowca po otwarciu drzwi wysiada do rowu... Nooo, słabo ale już tak zostaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
orzechu500 Napisano 29 Marca 2022 Autor Share Napisano 29 Marca 2022 Tempo niby zawrotne ale to narazie szkic kolorystyczny, spędzę z tydzień nad pokolorowaniem jak trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 29 Marca 2022 Share Napisano 29 Marca 2022 Ładne to to. Może byś dla mnie za jakis czas zbudował scenkę, bo ja noga w temacie jestem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 29 Marca 2022 Share Napisano 29 Marca 2022 11 minut temu, orzechu500 napisał: Nooo, słabo ale już tak zostaje. To pokombinuj z ustawieniem, żeby drzwi były za mostkiem jakoś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
orzechu500 Napisano 29 Marca 2022 Autor Share Napisano 29 Marca 2022 15 minutes ago, makinen said: Ładne to to. Może byś dla mnie za jakis czas zbudował scenkę, bo ja noga w temacie jestem Moge Ci coś zmodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
orzechu500 Napisano 30 Marca 2022 Autor Share Napisano 30 Marca 2022 Przymiarki do śmieci w rowie. Dorzucę jeszcze butelki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
orzechu500 Napisano 30 Marca 2022 Autor Share Napisano 30 Marca 2022 4 minutes ago, bulik58 said: Ożeż ty , chcesz zebysmy karki poskrecali? Tak lepiej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
orzechu500 Napisano 30 Marca 2022 Autor Share Napisano 30 Marca 2022 PS, przyszedł mi nowy debonder, i jako, że nie miałem na czym przetestować to wziąłem na stół te schrzanione koła. Puściło w 30 sekund! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
orzechu500 Napisano 30 Marca 2022 Autor Share Napisano 30 Marca 2022 Zmontowałem hak z wydruku, plus linka 0,2 plus oplot z cyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
orzechu500 Napisano 30 Marca 2022 Autor Share Napisano 30 Marca 2022 5 minutes ago, bulik58 said: Chyba troszke inaczej Takiej to nie umiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
orzechu500 Napisano 30 Marca 2022 Autor Share Napisano 30 Marca 2022 (edytowane) Powalczyłem trochę z materią zieleni i gruntu gdyż wszystko wydawało mi się nijakie, teraz kolorystyka bardziej przypada mi do gustu. Wstepnie pomalowałem śmietnik który będzie w rowie, muszę go jeszcze dopiescic. Nie podoba mi się brudzenie płyt, troche nad tym przysiądę, no i zacieki na przepustach. Dosieje jeszcze trochę niskiej trawy. Edytowane 30 Marca 2022 przez orzechu500 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
orzechu500 Napisano 30 Marca 2022 Autor Share Napisano 30 Marca 2022 No i koła są gotowe do brudzenia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
orzechu500 Napisano 30 Marca 2022 Autor Share Napisano 30 Marca 2022 3 minutes ago, bulik58 said: Wyglada ekstracko, szukam wlasnie odpowiedzi na sianie trawki. Robisz to sadzarka? Jaka planujesz wysokosc? Sadzarką, kupiłem na allegro samorobe z mucholapki. Dosiewac będę króciutką 2 i 2,5 mm tak żeby wygladala jak na ostatnim tu foto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 30 Marca 2022 Share Napisano 30 Marca 2022 Gazie i na fazie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
orzechu500 Napisano 30 Marca 2022 Autor Share Napisano 30 Marca 2022 (edytowane) 18 minutes ago, bulik58 said: Drzwi tylne zostawisz otwarte ? Tak i kierowcy również Edytowane 30 Marca 2022 przez orzechu500 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Ciesielski Napisano 31 Marca 2022 Share Napisano 31 Marca 2022 pomyśl o zmianie koloru śmieci bo beczka i bańki są niebieskie dla urozmaicenia może beczka zielona ? / 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
orzechu500 Napisano 31 Marca 2022 Autor Share Napisano 31 Marca 2022 (edytowane) Ekstra, dzięki. Tak planuje wody trochę. PS świetna praca która podesłałeś, fajne kalki na te śmietnisko Edytowane 31 Marca 2022 przez orzechu500 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Ciesielski Napisano 31 Marca 2022 Share Napisano 31 Marca 2022 ewentualnie jak chcesz to możesz sam zrobić worki na śmieci z prawdziwego worka ja tak robiłem do swojej małej dioramie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Ciesielski Napisano 31 Marca 2022 Share Napisano 31 Marca 2022 (edytowane) Tak u mnie wyszły worki na śmieci od podstaw Edytowane 31 Marca 2022 przez Bartosz Ciesielski 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Ciesielski Napisano 31 Marca 2022 Share Napisano 31 Marca 2022 O z rękawiczkami patentu nie znałem u mnie pocięty worek foliowy i napchany papierami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
orzechu500 Napisano 31 Marca 2022 Autor Share Napisano 31 Marca 2022 (edytowane) Fajnie sobie tutaj gaworzycie o lateksowych rękawiczkach, nie ocenianiam, nie krytykuje, jestem tolerancyjny, wspieram każdą opcję xD powiedzcie mi lepiej, jak zabezpieczyć cały ten majdan w rowie i rzeczony rów również przez żywicą. Tak wiem, trzeba wysmarować najpierw wszystko cienką warstwą żywicy i dać się jej utrwalić, ale, czy ta zywica nie zrobi kuku wszystkim malunkom? Tam są emalie, celuloza, akryl, wikol... podejrzewam, że lakier będzie dobrą opcją, tylko który nie zareaguje z epoksydem? Lałem żywice dwa razy w życiu, raz wyszło pięknie- lałem na nie malowane podłoże. Drugi raz na malowane i wyszła z tego kupa ( nie wiem co było przyczyną, czy zle proporcje czy może dodanie akrylu do mieszanki). Mam epidian 652... Edytowane 31 Marca 2022 przez orzechu500 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi