sianko Napisano 19 Lutego 2022 Share Napisano 19 Lutego 2022 Piękny model, taki dekadencki. Szkoda, że nielot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmx62 Napisano 19 Lutego 2022 Share Napisano 19 Lutego 2022 Zmień lekarza bo Cię oszukuje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Observer Napisano 19 Lutego 2022 Share Napisano 19 Lutego 2022 Niesamowita praca 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozborn Napisano 19 Lutego 2022 Share Napisano 19 Lutego 2022 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek38 Napisano 20 Lutego 2022 Share Napisano 20 Lutego 2022 Przepiękny model, jestem pod wrażeniem i to niemałym, po raz kolejny zresztą... tu jest tyle pięknych detali które składają się na całość, że nie sposób jest wymieniać je wybiórczo, gdyż one składają się na całość małego dzieła, biję brawo i chylę głowę, bo jest to świetny pokaz modelarstwa. A propos "małego dzieła" możesz Grzegorz z choćby pudełkiem zapałek wrzucić zdjęcie dla zobrazowania skali. Pozdrawiam Jarek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GEM Napisano 21 Lutego 2022 Autor Share Napisano 21 Lutego 2022 16 godzin temu, jarek38 napisał: Przepiękny model, jestem pod wrażeniem i to niemałym, po raz kolejny zresztą... tu jest tyle pięknych detali które składają się na całość, że nie sposób jest wymieniać je wybiórczo, gdyż one składają się na całość małego dzieła, biję brawo i chylę głowę, bo jest to świetny pokaz modelarstwa. A propos "małego dzieła" możesz Grzegorz z choćby pudełkiem zapałek wrzucić zdjęcie dla zobrazowania skali. Pozdrawiam Jarek Dziękuję Jarku za bardzo pozytywną opinię. Zgodnie z prośbą zdjęcie dla porównania wielkości. I pozwalam sobie wstawić fotki razem z kolegami z epoki. AVRO Triplane i Fokker Spin. Wszystkie modele skala 1:32 i wszystkie zbudowane od podstaw. 8 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myszaty Napisano 21 Lutego 2022 Share Napisano 21 Lutego 2022 Coś pięknego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slaw_21 Napisano 21 Lutego 2022 Share Napisano 21 Lutego 2022 Dokładnie tak jak napisał Kolega wyżej - coś pięknego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek38 Napisano 21 Lutego 2022 Share Napisano 21 Lutego 2022 Przepiękna kolekcja, już o pozostałej dwójce prawie zapomniałem, także dzięki za przypomnienie. To nie jest duży model, jak wydawało się wcześniej, tym bardziej gratulacje Grzegorzu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arhtus Napisano 21 Lutego 2022 Share Napisano 21 Lutego 2022 Ajjajaj, gdy już sobie myślę, że nie da się już niczym zaskoczyć na forum, to zawsze ktoś wyskoczy i znowu zaskoczy co tu dużo pisać.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doberman Napisano 3 Marca 2022 Share Napisano 3 Marca 2022 W dniu 21.02.2022 o 15:41, GEM napisał: Dziękuję Jarku za bardzo pozytywną opinię. Zgodnie z prośbą zdjęcie dla porównania wielkości. I pozwalam sobie wstawić fotki razem z kolegami z epoki. AVRO Triplane i Fokker Spin. Wszystkie modele skala 1:32 i wszystkie zbudowane od podstaw. Coś pięknego! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Staryfajter1954 Napisano 3 Marca 2022 Share Napisano 3 Marca 2022 Jestem pod ogromnym wrażeniem ! Wspaniała praca ! Pełen szacunek ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi