Hans Olo ww2 Napisano 4 Stycznia 2009 Share Napisano 4 Stycznia 2009 Chodząca prowokacja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAVID COPERFILD Napisano 4 Stycznia 2009 Share Napisano 4 Stycznia 2009 Co powiecie o tych modelach Italieri i Dragona co podałem .Te dragona zauważyłem mają blachy i inne dodatki warto kupować z takimi dodatkami?cza mieć do nich specjalne narzędzia jakiś klej? czy wystarczy modelarski?A w ogóle Dragon to dobra firma, bo w sklepach zauważyłem dużo ich modeli i są dobrze prezentowane, szczególnie zdjęcia z detalami robią wrażenie, u innych firm tego nie zauważyłem. Do tej pory słyszałem że Revell i Italieri to dobre firmy, a o reszcie nic nie wiem. A bym zapomniał wszystkiego najlepszego w nowym roku sukcesów modelarskich i wspaniałych modeli w kolekcji. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 4 Stycznia 2009 Share Napisano 4 Stycznia 2009 Ładne pudełko nie równa się super model np. MasterCraft bardzo ładne pudełka a w środku.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 4 Stycznia 2009 Share Napisano 4 Stycznia 2009 DAVID COPERFILD Jak chcesz 251 w fajnej cenie to kup ze zvezdy jest lepszy od tamki choć ma kilka błędów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marti_nez Napisano 4 Stycznia 2009 Share Napisano 4 Stycznia 2009 Drgon ma rzeczywiście dużo blach, ale potrzebujesz do nich kleju CA, np. Kropelki. Poza tym są małe i wymagają jednak trochę wprawy (boleśnie się o tym przekonałem ). A może skleiłbyś TO? Bardzo fajny modelik . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAVID COPERFILD Napisano 5 Stycznia 2009 Share Napisano 5 Stycznia 2009 No dzięki Marti_nez fajny ten model, chyba się skuszę a trudny w sklejaniu,pasują części. Bo to dopiero będzie mój 3 model a 2 w tej skali. A odnośnie Dragona a nie licząc blach modele są dobre? Faktycznie taka jakość detali jak na zdjęciach bo inne firmy tak nie są pokazywane jak Dragon. Dziękuję za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 3 Lutego 2009 Share Napisano 3 Lutego 2009 1) Daj podkład akryle zbytnio nie lubią się trzymać plastiku 2) Możliwością portfela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 17 Czerwca 2009 Share Napisano 17 Czerwca 2009 http://www.mojehobby.pl/szczegoly.php?grupa_p=1&przedm=1133620&shr=0&sztuk=1 Jakimi numerami Humbroli go pomalować? Kolory jak widać 3 podstawowe ale nie wiem jak to ma się w skali. z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysztofG Napisano 1 Lipca 2009 Share Napisano 1 Lipca 2009 Witam mam oto takie pytania potrzebuje pomocy dla początkującego na model samolotu gdzieś do 60zł Mam aeograf ew770 i niewiem czy na pierwsy raz nim pomalować ostatecznie prosiłym też o pomoc co jeszcze potrzebuje podstawowego modelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
albert091283 Napisano 1 Lipca 2009 Share Napisano 1 Lipca 2009 Witam mam oto takie pytania potrzebuje pomocy dla początkującego na model samolotu gdzieś do 60zł Mam aeograf ew770 i niewiem czy na pierwsy raz nim pomalować ostatecznie prosiłym też o pomoc co jeszcze potrzebuje podstawowego modelu Model jakiego samolotu chciał bys zlepic? i czy już malowałeś tym aerkie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysztofG Napisano 1 Lipca 2009 Share Napisano 1 Lipca 2009 Nigdy jesze niemalowałem aeografem a co do modelu właśnie niewiemcoś łatwego i żeby dało efekt Może coś brytyjskiego Ale Bardziej niemieckie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
albert091283 Napisano 1 Lipca 2009 Share Napisano 1 Lipca 2009 Nigdy jesze niemalowałem aeografem a co do modelu właśnie niewiemcoś łatwego i żeby dało efekt Może coś brytyjskiego Ale Bardziej niemieckie A jeszcze jedno, jaka skala??? A co do malowania to lepiej poćwiczyć na czymś, czego nie będzie szkoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysztofG Napisano 1 Lipca 2009 Share Napisano 1 Lipca 2009 Więc tak na tym sie nieznam potrzebuje czegoś do 50zł max lub mniej żeby niebyło szkoda jak nie yjdzie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 3 Lipca 2009 Share Napisano 3 Lipca 2009 Gąski i koła na modelu mi się świecą , co zrobić by zmatowiały? (lakier matowy nic nie daje) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas HS Napisano 3 Lipca 2009 Share Napisano 3 Lipca 2009 Bo źle rozmieszałeś (na 90%) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 3 Lipca 2009 Share Napisano 3 Lipca 2009 Bo źle rozmieszałeś (na 90%) Pastele ? Nie no co ty, robiłem to olejami, macie jakiś pomysł żeby nie świeciło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas HS Napisano 3 Lipca 2009 Share Napisano 3 Lipca 2009 Lakier matowy żeś źle rozmieszał... dlatego nie było w nim środka matującego i nie zadziałało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 8 Lipca 2009 Share Napisano 8 Lipca 2009 (edytowane) pls Delate Edytowane 8 Lipca 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas HS Napisano 8 Lipca 2009 Share Napisano 8 Lipca 2009 Chyba Ci się tematy pomyliły ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 8 Lipca 2009 Share Napisano 8 Lipca 2009 http://lh4.ggpht.com/_hVOW2U7K4-M/SdvNA1JBwXI/AAAAAAAA-Ig/eTxBSENTfrk/s640/e5.jpgTo fotomontaż? Chyba Ci się tematy pomyliły ;-) sorry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 9 Lipca 2009 Share Napisano 9 Lipca 2009 Najpierw popraw literówki. A póżniej to dokładniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rujewit Napisano 10 Lipca 2009 Share Napisano 10 Lipca 2009 Witam! I od razu atakuję was z pytaniem. Co byście polecili na "początek" do sklejanie tak dla przypomnienia. Bo nie chce zniszczyć zalegających modeli w szafie. Chodzi mi po głowie : TANKIETKA TKS 20 mm NMK wz. 38 FK z RPM'u i związku z tym pytanie jak wygląda dopasowanie tego modelu i samo sklejanie ? Bo z RPM'u miałem odczynienia z T-26 A ... i mam mieszane uczucia. Edit... Proszę zapoznać się z zapisami regulaminu forum dot. zawartości podpisów. Mod... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 19 Lipca 2009 Share Napisano 19 Lipca 2009 http://www.mojehobby.pl/szczegoly.php?grupa_p=1&przedm=539280&kateg=288848 Czy to jest czołg z Africa Corps, jeśli tak to jaką Pactrę do niego polecicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIO BY NAITT Napisano 20 Lipca 2009 Share Napisano 20 Lipca 2009 Czy to jest czołg z Africa Corps Jeśli wierzyć informacjom zawartym na podlinkowanej przez Ciebie stronie , to tak PS. Afrika Korps jeśli już . PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAVID COPERFILD Napisano 24 Lipca 2009 Share Napisano 24 Lipca 2009 Witam skleiłem tego paka z Tamiyi i chciałbym teraz pokusić się o sklejenie jakiegoś modelu już z wyszej półki i przeglądałem modele i spodobały mi się takie modele: DRAGON: 6202- Sd. Kfz. 251/16 Ausf.C Flampanzerwagen, 6221- Panzerspahwagen Sd.. Kfz . 234/4 , 6232-King Tiger 1 late ardennes 1944, 6233- Sd. Kfz. 251/16 Ausf.D 3w1, 6247- Sd.Kfz. 251/16 Ausf. D Flampanzerwagen , 6287- 88mm. Flak 37 3w1, 6289- Pz. Kpfw. Ausf A early production 6220- 2 cm flak 38 Pz. Kpfw. Ausf A 6291- Pz. Kpfw. IV Ausf.C . ZVEZDA: 3607-Niemiecki motocykl bmw r-12 z załogą. MASTER BOX: 3539 Niemiecki motocykl bmw r75 i 4 figurki . Wszystko skala 1/35 to byłby mój 4 model warto je kupić gdyż się nie znam a Dragon ma zdjęcia świetne tylko czy rzeczywiście tak wyglądają te modele czy tylko zdjęcia takie? Wystarczy że napiszecie że warto i czy trudne w sklejaniu pozdrawiam i dziękuje za podpowiedzi gdyż te modele mi się spodobały i chciałbym któryś z nich zakupić chyba że wszystkie są dobre to któryś wybiorę. Z góry dziękuje za podpowiedzi.A i piszę w tym poście bo napiszałem 3razy nowy ale został usunięty nie wiem czemu? Może tu nie usuniecie? Napiszcie co żle robię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi