Mikolaj75 Napisano 2 Maja Share Napisano 2 Maja Marek, mam podobne odczucie jak jachud. Nawet jak japońscy lakiernicy robili to byle jak, to odtworzenie tego na modelu może być ryzykowne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek K Napisano 2 Maja Share Napisano 2 Maja Jak dodasz 3 kolor w postaci gunze C309 w podobnym mazaniu to będzie lepiej wyglądało. W tym okresie nie używano farb fabrycznych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 18 Maja Autor Share Napisano 18 Maja Model obrasta kurzem, ale czasem coś tam robię. Cytat te plamki, ale nie wiem jak to okreslić konkretnie... Są zbyt widoczne jako "namalowane aerografem w skali"? Przyznam się że nie wiem jak się do tego zarzutu odnieść choć zwykle umiem robić użytek z klawiatury/ jęzora. To oznacza tylko jedno, to nie będzie model doskonały i będę musiał zrobić następny. Dalej będzie to co nie lubię: podwozie. No trochę zejdzie. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 18 Maja Share Napisano 18 Maja 3 minuty temu, marek d napisał: Dalej będzie to co nie lubię: podwozie. No trochę zejdzie. Tak do pół roku... , całość bardzo ok . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 18 Maja Share Napisano 18 Maja Mnie tam się podoba to ostatnie zdjęcie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 13 Czerwca Autor Share Napisano 13 Czerwca Na nogach Galeria za jakiś czas. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 13 Czerwca Share Napisano 13 Czerwca I bardzo ładnie . A tło tak na zachętę czy kolejny projekt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 13 Czerwca Autor Share Napisano 13 Czerwca 2 godziny temu, barszczo napisał: tło tak na zachętę czy kolejny projekt Taka zachęta dla sklejacza. Chęci coraz mniejsze po zapoznaniu się z zawartością pudła. To nic że samolot brzydal ale model chyba ciosany był kamieniem łupanym. Oba nie mają nic wspólnego z tzw. włoską finezją. Tak że teraz łakomie patrzę na edkowego garbuska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 13 Czerwca Share Napisano 13 Czerwca 18 minut temu, marek d napisał: Chęci coraz mniejsze po zapoznaniu się z zawartością pudła. To nic że samolot brzydal ale model chyba ciosany był kamieniem łupanym. Ja swojego już dawno puściłem w świat. Podobnie jak Reggiane. Dramat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 13 Czerwca Autor Share Napisano 13 Czerwca 33 minuty temu, barszczo napisał: Ja swojego już dawno puściłem w świat Najlepsze jest to że jednego dawno temu sprzedałem, a teraz jakiś czas temu kupiłem drugiego. No głupek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawek_26869 Napisano 13 Czerwca Share Napisano 13 Czerwca 7 minut temu, marek d napisał: ... No głupek. Ale Nasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 14 Czerwca Share Napisano 14 Czerwca 11 godzin temu, barszczo napisał: Dramat... Zaraz tam dramat. Ludzie Mistercrafta sklejają ku uciesze gawiedzi i jest ok a tu takie lamenty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 14 Czerwca Autor Share Napisano 14 Czerwca 17 minut temu, Xmen napisał: Ludzie Mistercrafta sklejają No zrobiłem kiedyś..... chcesz Paweł wejść mi na ambicje czy jak? Informacyjnie: wczoraj wycięty kadłub italiano. Trwa wygładzanie kadłuba papierem ściernym. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 14 Czerwca Share Napisano 14 Czerwca 24 minuty temu, marek d napisał: chcesz Paweł wejść mi na ambicje czy jak? Ależ skąd.Co złego to nie ja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 14 Czerwca Share Napisano 14 Czerwca 27 minut temu, marek d napisał: Informacyjnie: wczoraj wycięty kadłub italiano. Trwa wygładzanie kadłuba papierem ściernym. A te "nity" na skrzydłach zostawiasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
socjo1 Napisano 14 Czerwca Share Napisano 14 Czerwca (edytowane) 10 godzin temu, Xmen napisał: Ludzie Mistercrafta sklejają ku uciesze gawiedzi. No raczej swojej. Z budową Mistercraftów jest jak z dłubaniem w nosie. Samemu to jeszcze jakoś ujdzie, ale patrzeć jak ktoś inny to robi, to hmmm... lepszego amatora trzeba. Edytowane 14 Czerwca przez socjo1 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 14 Czerwca Autor Share Napisano 14 Czerwca Godzinę temu, barszczo napisał: A te "nity" na skrzydłach zostawiasz? Next time. Jeszcze dołożę swoje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 14 Czerwca Share Napisano 14 Czerwca 9 minut temu, socjo1 napisał: No raczej swojej. Z budową Mistercraftów jest jak z dłubaniem w nosie. Samemu jakoś ujdzie, ale patrzeć jak ktoś to robi, to hmmm... Panie kolego widząc zainteresowanie tymi wątkami śmiem uważać inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 14 Czerwca Share Napisano 14 Czerwca 23 minuty temu, marek d napisał: Next time. Jeszcze dołożę swoje. A masz takie DUŻE nitowadło, czy gwoździem pojedziesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
socjo1 Napisano 14 Czerwca Share Napisano 14 Czerwca 26 minut temu, Xmen napisał: Panie kolego widząc zainteresowanie tymi wątkami śmiem uważać inaczej. Dobrze, już dobrze ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 14 Czerwca Autor Share Napisano 14 Czerwca 12 minut temu, barszczo napisał: A masz takie DUŻE nitowadło, czy gwoździem pojedziesz? Oczywiście. nitownica MDC sprowadzona dawno temu z ich strony . Na serio uważam że są zbliżone do dużych nitów Hasegawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 23 Czerwca Autor Share Napisano 23 Czerwca Galeria Zero: https://modelwork.pl/topic/56749-a6m3-zero-model-32-eduard-148/ 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 1 Sierpnia Autor Share Napisano 1 Sierpnia Mariano italiano ponitowany legł cicho na dnie szafy i czeka na jesień. Wszystko dalej to wina kolegi @barszczo, narobił apetytu a że szafa skrywa różności CDN za jakiś czas. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek K Napisano 1 Sierpnia Share Napisano 1 Sierpnia Szkoda że tak poźno go pokazałeś. Fajny jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greatgonzo Napisano 1 Sierpnia Share Napisano 1 Sierpnia Nie jestem pewien, ale jakby tego Suttona nieco podformować, to nie byłby taki najgorszy. Bo tak prosto z ramki, to trochę jakby walec przejechał. A może blaszka jest po prostu 'umowna'. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi