dante Napisano 29 Sierpnia 2024 Napisano 29 Sierpnia 2024 Wiecej budujesz modeli niz ja ich kupuje Kiedy ty śpisz? 1 Cytuj
abtb Napisano 29 Sierpnia 2024 Autor Napisano 29 Sierpnia 2024 3 godziny temu, dante napisał: Wiecej budujesz modeli niz ja ich kupuje 3 Cytuj
abtb Napisano 11 Września 2024 Autor Napisano 11 Września 2024 (edytowane) Trochę przytrzodziłem z tematem Ale trochę spiąłem poś..dy i są efekty: I tradycyjnie już, po etapie budowlanym, rozpocząłem prace malarskie: Czyli można rzec, że światło w tunelu jest mocne i wyraźne Edytowane 11 Września 2024 przez abtb Cytuj
rudy0007 Napisano 11 Września 2024 Napisano 11 Września 2024 (edytowane) Godzinę temu, abtb napisał: Trochę przytrzodziłem z tematem Ale trochę spiąłem poś..dy i są efekty: Troszkę Ci kapło czerwonego nie tam gdzie trzeba Edytowane 11 Września 2024 przez rudy0007 1 Cytuj
abtb Napisano 12 Września 2024 Autor Napisano 12 Września 2024 9 godzin temu, rudy0007 napisał: Troszkę Ci kapło czerwonego nie tam gdzie trzeba Jakbyś powiększył to jeszcze z 9x to wyglądało by jak plama"napędu" na Bałtyku Czujność czekisty zawsze w cenie 1 Cytuj
rudy0007 Napisano 12 Września 2024 Napisano 12 Września 2024 Nie ma potrzeby robienia większego powiększenia Hurtowa wręcz budowa modeli sprawi, że zaczyna popełniać się coraz więcej błędów 1 Cytuj
abtb Napisano 12 Września 2024 Autor Napisano 12 Września 2024 (edytowane) 17 minut temu, rudy0007 napisał: Hurtowa wręcz budowa modeli Dziękuję za zwrócenie uwagi 17 minut temu, rudy0007 napisał: sprawi, że zaczyna popełniać się coraz więcej błędów oraz wyjaśnienie problemu Właśnie załatwiłeś kolegom z forum "odpoczynek" od moich warsztatów i galerii Edytowane 12 Września 2024 przez abtb 1 Cytuj
Xmen Napisano 12 Września 2024 Napisano 12 Września 2024 No i co najlepszego kolega @rudy0007zrobił? Kolega Tomek strzelił focha i pozostanie nam czytać filozoficzne wywody w innych wątkach. Cytuj
Maxy Napisano 12 Września 2024 Napisano 12 Września 2024 Kolega rudy0007 jest po prostu zawistny bo sam tak nie potrafi. A po zamknięciu kabinki i tak nie będzie widać że krew pilotowi kapała z nosa. Czekamy na dalsze zdjęcia. Cytuj
barszczo Napisano 12 Września 2024 Napisano 12 Września 2024 2 godziny temu, Maxy napisał: A po zamknięciu kabinki i tak nie będzie widać że krew pilotowi kapała z nosa. Normalne przy dużych przeciążeniach . Cytuj
abtb Napisano 14 Września 2024 Autor Napisano 14 Września 2024 W dniu 12.09.2024 o 16:25, Maxy napisał: Czekamy na dalsze zdjęcia. A niech wam będzie Jako zdeklarowany "hurtownik" ( ) mówię stanowcze "NIE" detalistom, i rzucam im w twarz tą oto stalową rękawicą: 3 Cytuj
abtb Napisano 1 Października 2024 Autor Napisano 1 Października 2024 (edytowane) Wszystko co dobre kiedyś się kończy I tak oto mój warsztat "relaksacyjny" (wg najnowszych wytycznych to słowo jest na forum passe ) dobiegł do końca i dalej nie będzie kontynuowany. SMT wyszedł jak wyszedł - tak zupełnie w moim stylu czyli nie do końca jak trzeba : Najsłabiej wyszedł ostatni, najciemniejszy kolor - ale tak to jest jak się podpiera instrukcjami Trumpetera . Ale w końcu trzeba coś "zafundować" forumowym malkontentom - niech sobie po używają w galerii (i w warsztacie) Summa summarum MiG 29SMT (9.19) dołączył do "rodziny" : i jak widać - nie ma więcej miejsca na kolejne. A zatem niech koledzy @Grzes i @Artek82mi tu żadnych przekazów podprogowych nie robią bo to nic nie da Warsztat ZAMKNIĘTY. Galeria kiela miesiąca Edytowane 2 Października 2024 przez abtb 9 Cytuj
Xmen Napisano 1 Października 2024 Napisano 1 Października 2024 Świetnie wygląda.Cała kolega też zacna.Gratuluję. Masz swój styl ( to słowo też jest passe ale mam to w dupie) i bardzo ładnie twoje modele wyglądają. 1 Cytuj
giberes Napisano 1 Października 2024 Napisano 1 Października 2024 Popieram przedmówcę, zwłaszcza że to kolejny "półkownik". 1 Cytuj
Endrju Napisano 1 Października 2024 Napisano 1 Października 2024 Niczego sobie zbieranina. Może coś na Babarybie sobie pooglądamy. 1 Cytuj
Grzes Napisano 1 Października 2024 Napisano 1 Października 2024 2 godziny temu, abtb napisał: i jak widać - nie ma więcej miejsca na kolejne. Jak to nie ma miejsca! Między wiatrakami spokojnie wszedłby niejeden Bies albo Iskra czy też Jak-12 2 Cytuj
abtb Napisano 2 Października 2024 Autor Napisano 2 Października 2024 (edytowane) 8 godzin temu, Grzes napisał: niejeden Bies Były do kupienia w Dęblinie. Ale stwierdziłem, że na razie jestem za słaby finansowo i psychicznie na taki wyrób (cena jak w Armie tylko jakość dość daleko ) 8 godzin temu, Grzes napisał: Iskra A to w magazynku mam 8 godzin temu, Grzes napisał: Jak-12 Jest w planie 8 godzin temu, Grzes napisał: Jak to nie ma miejsca! Dyskutujemy tu tylko o półce z MiG-ami 29 a nie o ogólnej powierzchni wystawowej - tej jeszcze faktycznie odrobinka jest. Ale i magazynek też wypchany. Choć muszę przyznać że ilość wyjętych z magazynku i zrobionych w tym roku jest zdecydowanie większa niż zakupionych (jakieś 20-cia do 7-ciu ) Edytowane 2 Października 2024 przez abtb Cytuj
Grzes Napisano 2 Października 2024 Napisano 2 Października 2024 39 minut temu, abtb napisał: Były do kupienia w Dęblinie. A wiele sobie za nie winszowali? Biesa z Indonezji to w sumie mógłbyś popełnić 40 minut temu, abtb napisał: 9 godzin temu, Grzes napisał: Iskra A to w magazynku mam 9 godzin temu, Grzes napisał: Jak-12 Jest w planie Cytuj
abtb Napisano 2 Października 2024 Autor Napisano 2 Października 2024 12 minut temu, Grzes napisał: A wiele sobie za nie winszowali? Tłustą 100-wkę 13 minut temu, Grzes napisał: Biesa z Indonezji to w sumie mógłbyś popełnić Ja bym i polskiego popełnił ale na razie muszę przez co najmniej pół roku sprawę przemyśleć 14 minut temu, Grzes napisał: Ale zdajesz sobie sprawę, że NIE będzie "po polsku" Cytuj
Grzes Napisano 2 Października 2024 Napisano 2 Października 2024 10 minut temu, abtb napisał: Tłustą 100-wkę O kurcza... A na stronie 89,00PLN Trochę nie rozumiem ich podejścia do sprzedaży, ale w sumie nie muszę 14 minut temu, abtb napisał: Ale zdajesz sobie sprawę, że NIE będzie "po polsku" No tosz umawialiśmy się już na Iskrę Indian Er Fors Cytuj
abtb Napisano 2 Października 2024 Autor Napisano 2 Października 2024 9 minut temu, Grzes napisał: A na stronie 89,00PLN Bo na stronie jest w promocji, a na konkursie promocja nie obowiązywała (pewnie dla tego, że towar można było pomacać ) 12 minut temu, Grzes napisał: No tosz umawialiśmy się już na Iskrę Indian Er Fors O właśnie Cytuj
Grzes Napisano 2 Października 2024 Napisano 2 Października 2024 Godzinę temu, abtb napisał: Choć muszę przyznać że ilość wyjętych z magazynku i zrobionych w tym roku jest zdecydowanie większa niż zakupionych (jakieś 20-cia do 7-ciu ) Niepokojąca tendencja... 1 Cytuj
abtb Napisano 2 Października 2024 Autor Napisano 2 Października 2024 2 minuty temu, Grzes napisał: Niepokojąca tendencja... Niewątpliwie jest to objaw "ozdrowienia" i przebłysk tzw "zdrowego rozsądku" - trza iść do konowała - niech coś przepisze na poprawę Cytuj
abtb Napisano 2 Października 2024 Autor Napisano 2 Października 2024 (edytowane) Takie jeszcze małe pytanko do ogółu - ktoś to widział i oglądał? https://spidersweb.pl/2019/09/odnalazl-polski-odrzutowiec-w-zagajniku-na-polu-az-trudno-uwierzyc-ze-to-prawdziwe-zdjecie. Edytowane 2 Października 2024 przez abtb Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi