dante Napisano 29 Sierpnia Share Napisano 29 Sierpnia Wiecej budujesz modeli niz ja ich kupuje Kiedy ty śpisz? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 29 Sierpnia Autor Share Napisano 29 Sierpnia 3 godziny temu, dante napisał: Wiecej budujesz modeli niz ja ich kupuje 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 11 Września Autor Share Napisano 11 Września (edytowane) Trochę przytrzodziłem z tematem Ale trochę spiąłem poś..dy i są efekty: I tradycyjnie już, po etapie budowlanym, rozpocząłem prace malarskie: Czyli można rzec, że światło w tunelu jest mocne i wyraźne Edytowane 11 Września przez abtb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudy0007 Napisano 11 Września Share Napisano 11 Września (edytowane) Godzinę temu, abtb napisał: Trochę przytrzodziłem z tematem Ale trochę spiąłem poś..dy i są efekty: Troszkę Ci kapło czerwonego nie tam gdzie trzeba Edytowane 11 Września przez rudy0007 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 12 Września Autor Share Napisano 12 Września 9 godzin temu, rudy0007 napisał: Troszkę Ci kapło czerwonego nie tam gdzie trzeba Jakbyś powiększył to jeszcze z 9x to wyglądało by jak plama"napędu" na Bałtyku Czujność czekisty zawsze w cenie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudy0007 Napisano 12 Września Share Napisano 12 Września Nie ma potrzeby robienia większego powiększenia Hurtowa wręcz budowa modeli sprawi, że zaczyna popełniać się coraz więcej błędów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 12 Września Autor Share Napisano 12 Września (edytowane) 17 minut temu, rudy0007 napisał: Hurtowa wręcz budowa modeli Dziękuję za zwrócenie uwagi 17 minut temu, rudy0007 napisał: sprawi, że zaczyna popełniać się coraz więcej błędów oraz wyjaśnienie problemu Właśnie załatwiłeś kolegom z forum "odpoczynek" od moich warsztatów i galerii Edytowane 12 Września przez abtb 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 12 Września Share Napisano 12 Września No i co najlepszego kolega @rudy0007zrobił? Kolega Tomek strzelił focha i pozostanie nam czytać filozoficzne wywody w innych wątkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maxy Napisano 12 Września Share Napisano 12 Września Kolega rudy0007 jest po prostu zawistny bo sam tak nie potrafi. A po zamknięciu kabinki i tak nie będzie widać że krew pilotowi kapała z nosa. Czekamy na dalsze zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 12 Września Share Napisano 12 Września 2 godziny temu, Maxy napisał: A po zamknięciu kabinki i tak nie będzie widać że krew pilotowi kapała z nosa. Normalne przy dużych przeciążeniach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 14 Września Autor Share Napisano 14 Września W dniu 12.09.2024 o 16:25, Maxy napisał: Czekamy na dalsze zdjęcia. A niech wam będzie Jako zdeklarowany "hurtownik" ( ) mówię stanowcze "NIE" detalistom, i rzucam im w twarz tą oto stalową rękawicą: 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 1 Października Autor Share Napisano 1 Października (edytowane) Wszystko co dobre kiedyś się kończy I tak oto mój warsztat "relaksacyjny" (wg najnowszych wytycznych to słowo jest na forum passe ) dobiegł do końca i dalej nie będzie kontynuowany. SMT wyszedł jak wyszedł - tak zupełnie w moim stylu czyli nie do końca jak trzeba : Najsłabiej wyszedł ostatni, najciemniejszy kolor - ale tak to jest jak się podpiera instrukcjami Trumpetera . Ale w końcu trzeba coś "zafundować" forumowym malkontentom - niech sobie po używają w galerii (i w warsztacie) Summa summarum MiG 29SMT (9.19) dołączył do "rodziny" : i jak widać - nie ma więcej miejsca na kolejne. A zatem niech koledzy @Grzes i @Artek82mi tu żadnych przekazów podprogowych nie robią bo to nic nie da Warsztat ZAMKNIĘTY. Galeria kiela miesiąca Edytowane 2 Października przez abtb 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 1 Października Share Napisano 1 Października Świetnie wygląda.Cała kolega też zacna.Gratuluję. Masz swój styl ( to słowo też jest passe ale mam to w dupie) i bardzo ładnie twoje modele wyglądają. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giberes Napisano 1 Października Share Napisano 1 Października Popieram przedmówcę, zwłaszcza że to kolejny "półkownik". 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 1 Października Share Napisano 1 Października Fajna kolekcja 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 1 Października Share Napisano 1 Października Niczego sobie zbieranina. Może coś na Babarybie sobie pooglądamy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 1 Października Share Napisano 1 Października 2 godziny temu, abtb napisał: i jak widać - nie ma więcej miejsca na kolejne. Jak to nie ma miejsca! Między wiatrakami spokojnie wszedłby niejeden Bies albo Iskra czy też Jak-12 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 2 Października Autor Share Napisano 2 Października (edytowane) 8 godzin temu, Grzes napisał: niejeden Bies Były do kupienia w Dęblinie. Ale stwierdziłem, że na razie jestem za słaby finansowo i psychicznie na taki wyrób (cena jak w Armie tylko jakość dość daleko ) 8 godzin temu, Grzes napisał: Iskra A to w magazynku mam 8 godzin temu, Grzes napisał: Jak-12 Jest w planie 8 godzin temu, Grzes napisał: Jak to nie ma miejsca! Dyskutujemy tu tylko o półce z MiG-ami 29 a nie o ogólnej powierzchni wystawowej - tej jeszcze faktycznie odrobinka jest. Ale i magazynek też wypchany. Choć muszę przyznać że ilość wyjętych z magazynku i zrobionych w tym roku jest zdecydowanie większa niż zakupionych (jakieś 20-cia do 7-ciu ) Edytowane 2 Października przez abtb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 2 Października Share Napisano 2 Października 39 minut temu, abtb napisał: Były do kupienia w Dęblinie. A wiele sobie za nie winszowali? Biesa z Indonezji to w sumie mógłbyś popełnić 40 minut temu, abtb napisał: 9 godzin temu, Grzes napisał: Iskra A to w magazynku mam 9 godzin temu, Grzes napisał: Jak-12 Jest w planie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 2 Października Autor Share Napisano 2 Października 12 minut temu, Grzes napisał: A wiele sobie za nie winszowali? Tłustą 100-wkę 13 minut temu, Grzes napisał: Biesa z Indonezji to w sumie mógłbyś popełnić Ja bym i polskiego popełnił ale na razie muszę przez co najmniej pół roku sprawę przemyśleć 14 minut temu, Grzes napisał: Ale zdajesz sobie sprawę, że NIE będzie "po polsku" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 2 Października Share Napisano 2 Października 10 minut temu, abtb napisał: Tłustą 100-wkę O kurcza... A na stronie 89,00PLN Trochę nie rozumiem ich podejścia do sprzedaży, ale w sumie nie muszę 14 minut temu, abtb napisał: Ale zdajesz sobie sprawę, że NIE będzie "po polsku" No tosz umawialiśmy się już na Iskrę Indian Er Fors Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 2 Października Autor Share Napisano 2 Października 9 minut temu, Grzes napisał: A na stronie 89,00PLN Bo na stronie jest w promocji, a na konkursie promocja nie obowiązywała (pewnie dla tego, że towar można było pomacać ) 12 minut temu, Grzes napisał: No tosz umawialiśmy się już na Iskrę Indian Er Fors O właśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 2 Października Share Napisano 2 Października Godzinę temu, abtb napisał: Choć muszę przyznać że ilość wyjętych z magazynku i zrobionych w tym roku jest zdecydowanie większa niż zakupionych (jakieś 20-cia do 7-ciu ) Niepokojąca tendencja... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 2 Października Autor Share Napisano 2 Października 2 minuty temu, Grzes napisał: Niepokojąca tendencja... Niewątpliwie jest to objaw "ozdrowienia" i przebłysk tzw "zdrowego rozsądku" - trza iść do konowała - niech coś przepisze na poprawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 2 Października Autor Share Napisano 2 Października (edytowane) Takie jeszcze małe pytanko do ogółu - ktoś to widział i oglądał? https://spidersweb.pl/2019/09/odnalazl-polski-odrzutowiec-w-zagajniku-na-polu-az-trudno-uwierzyc-ze-to-prawdziwe-zdjecie. Edytowane 2 Października przez abtb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi